היי גחלילית קסומה!!!

*pank

New member
היי גחלילית קסומה!!!

תקוות גדולות הוא לא פורום הוא כפר נופש אגדתי המחשב לעומת זאת הוא גולם חסר תקנה שמקצר לי את החיים ומוציא לי את הנשמה, אז לא תמיד להכנס אני מצליחה. רציתי שוב לאחל לך ולכולם שהשנה החדשה תהיה גשומה וטובה. וסתם לספר לכם שמצאתי גור חתולים קטן עם אישיות גדולה ויד שבורה אז אמצתי את הברנש הקטן שיש לו נשמה מקסימה ושמו בישראל בנג´י אבל יש בליבי תקווה שאיך שהוא תימצא לו משפחה אוהבת וחמה. למרות שהיד שלו פגועה.

פאנקקקקקקקקקקקקקקקקקק ../images/Emo24.gif

כמה שמחה אני לראותך...קופצת לי מרגל לרגל ועושה סיבוב במקום כפול 4 מקווה ששלומך טוב ושהכל שפיר אצלך!!! וכל הכבוד על הגור.... מאחלת גם אני לך....שנה נפלאה ואהובה.. שיתגשמו כל משאלות ליבך ורק טוב!!!

*pank

New member
גחלילית קסומה!

לפינוקיו היה את הפיה הכחולה ולי יש את גחלילית זוהרת שהיא הרבה יותר מגניבה, והדירה שלי מלאה בכוכבים שלה. בנג´י מתאקלם ממש טוב ואין סיכוי שאני אוותר עליו הייתי איתו אצל הוטרינר ונודע לי שהיד שלו תמיד תהיה פגועה, אבל לו זה לא מפריע והוא כל-כך קטן ומתוק. וכמו שהוטרינר אמר, הוא נשמה טובה חוץ מזה יש באוויר תחושה של התחדשות שאפילו המצב הבטחוני לא יכול להעיב עליו. בלי יאוש אין תקווה, ואני חשה המון תקווה ואנרגיות חיוביות בזמן האחרון.

letter55

New member
סגול מתעקש / אתה לא הוגן ../images/Emo6.gif

ברצוני לומר לך שהתמונה מאוד מאוד יפה ויחודית ועל כך צריך אתה לפרגן ולא להי..... היהי שלום חבר

מה "היה שלום חבר"?

היום לומר זאת זהה ללומר "שתנוח על משכבך בשלום" סתםםםםםםםםםםםםם קצת הומור שחור סגול

letter55

New member
ישששששששששש

מה משותף לאישה ולבית? בין הרג... חדר העבודה בבטן חדר הילדים בבזזיל חדר המשחקים ובראש סידור העבודה למחר

*pank

New member
ממש לא!!! בנג´י הוא אדמוני קטן...

עם יד אחת מסמורטטת, אבל עם המון שמחת חיים, ורצון טוב נשמה טובה עם זנב. אבל הוא באמת בובה. אם הייתי רואה אותו היית מתאהב בו אפילו אם אתה לא אוהב חתולים.

פ ../images/Emo65.gif א ../images/Emo65.gif נ ../images/Emo65.gif ק ../images/Emo65.gif

כל כך כל כך שמחה לשמוע שהאנרגיות החיוביות יוצאות החוצה... והתקווה..... זוכרת שאמרתי לך שכל תקווה בזמנה?... שולחת לך סל של כוכבי אושר רק טוב!!
ושמחה לדעת שלבנג´י טוב!!

letter55

New member
בינגו, להיות איתך, כן כן

זה להיות על במה ולמצות את טעם החיים עד כלות הנשמה לינק את לשדם עד תום עם כל הטעמים והחום ולהיסחף במערבולת והכל בי ניעור בריח קטורת כל נקבובית וחריר שואב ממך ומתבשם ןדי לי בכך,האמן רק טוב אמן

למעלה