היי גאלה,מה קורה ?

gala21

New member
בטח קרבית

היום זה יום עצבן.. ככה זה יום ראשון . גועל . אני ציפיתי לאנרגיות טובות וקיבלתי קריזות . לא יודעת ... תיסלחו יקירותי .. אתן נחמתי האחת היום... תוותרו לי . חוץ מזה נוני התעורר?

מה ס'תומרת ,הוא לא לומד?

אני מבקשת מימך לא להסית את הילד שלנו ... תגידי זה בגלל יום ראשון או שקרה משהוא ספציפי? מי הביא לך את הקריזה על הבוקר ? איך את מרשה להם? היי בובה אנחנו פה גם בשבילך... שולחות לך ד"ש עם שיר תבחרי כי לא עולה לראש שיר של עמיר תבחרי אחד מהם וני הקדשתי לך אותו.

gala21

New member
אני בוחרת...

את : געגועים לדימיון אתמול שמעתי אותו אחרי הרבה זמן. יא נקניקיה אחת .. את קנית את הדיסק כבר? או שאין לך מושג על מה אני מדברת...

ezraz

New member
מה קרה גאלה?

אחותי תשמרי על אנרגיות טובות בשבוע בחדש, יש לנו השבוע גם ראש חודש, תהיה אופטימית והכל יהיה בסדר. מה שכן אני כמוך בעד לבטל את יום ראשון מלוח ימי העבודה, יום מיותר. אני מבקש אותך לא לרדת על תמר. תני לה את הזמן שלה. נראה לי שהיא עוד תלמד אותנו דברים שלא ידענו על עמיר, בתור אחת שהולכת מהסוף להתחלה...

ezraz

New member
בוודאי שאת בדרך הנכונה

אני זוכר שהתחייבת שעד אחרי החגים את תהיי מעודכנת. ניתן לך את הזמן. אבל "אחרי החגים" אם לא תהיי מוכנה זה הופך להיות סיפור אחר

gala21

New member
עזרא וישועה

אני לא מרוכזת היום.. מלא עבודה וגם הרגשה ככה.. בכל מקרה אני מעבירה לך את השרביט מול תמר. אין לי ספק שהיכולת הדידקטית שלך תבוא לידי ביטוי בהצלחה מרובה

כנראה פיספס אבל עזרא היום קיבל

עובד חדש לצוות וגם לו אין זמן . לא שלי יש זמן אני במצב דיי דומה לשלך גם בעבודה וגם בבפנים שלי אבל איכשהוא ההיתכתבות פה זה מין הרפיה מסויימת שהייתי ממליצה עליה לעוד כמה אנשים שצריכים "הרפיה" והמבין יבין מקווה שהעליתי חיוך על שפתייך

מותר להיתחבא לפני שאני מגיבה?

אני מוכנה לבחינה שתעשה ע"י נחום... ואז נראה... לא אני לא יודעת על מה את מדברת.

האם נכונה השמועה גאלה????

ספרי , מצבי לא טוב משלך היום ,אבל בגלל שזה רק תחילת שבוע אז עדין יש לי היזדמנות לבחור ב"ימים בהירים"

למעלה