היי ג´ס

• פותח הנושא @@
  • פורסם בתאריך

@@

New member
בוקר טוב ליאן ../images/Emo13.gif

קודם כל , אתה חדש פה? כי זוהי הפעם הראשונה שאני נפגשת בך. בכל אופן ברוך הבא לפורום הכי מדהים. אני משתדלת להסתכל קדימה, זה לא שאני לא מנסה, אני מאוד מנסה, אבל זה מאוד קשה שאוהבים מישהו, יש משהו בדבריך אולי אני כבר באיזה שהוא אובססיה או התמכרות. אני כרגע בהתנקות הנפש שלי ממנו. בכל אופן חמוד שיהיה לך יום נפלא. באהבה ריקי

*rinat*

New member
ריקי סורי לא הייתי פה.....

קודם כל כל הכבודדדדדדדדדדדדד אני גאה בך ידעתי שלא תישברי!!!!!!! תאמיני לי מה שעשית היה הדבר הנכון לעשות אומנם צריך המון כוח לאומץ ואני גאה בךךךךך מאוד!!!!!!!!!!! ספרי לי עוד פרטים מה היה???? ויופי אני שמחה שנהנהת בבילוי שלך לכי צאי היום יום שישי אם יש לך עדין כוח ברגלים צי לסיבוב שני תקרעי את העיר ותחזרי עם מספרי טלפון מחכה ממך לתגובה אוהבת רינת

@@

New member
היי מתוקה

אני סולחת לך על היעדרותך מהפורום. תודה מתוקה על ההתייחסות, היום יום ראשון ואני גאה לומר שלא התקשרתי ולא נראה לי שאני אתקשר. בכל אופן נורא נהנתי ביום חמישי, היה ממש כיף, יום שישי העדפתי לישון הייתי נורא עייפה! יום נפלא
ריקי

ליאן.

New member
חדשה התכוונת, לא ?

מחודשת, יותר נכון.. כתבתי קצת בעמודים הראשונים עד שהיו לי בעיות בגלישה בתפוז.. אבל עכשיו הכל תקין !
הייתי במצבך, ועדיף לחשוב על בחור חדש ועתיד אופטימי איתו. תשקיעי זמן במחשבה על איך למצוא את אותו בחור.. בכל אופן, אסור לך להכנס למלחמות עם עצמך ולנסות יותר מדי להמנע מ-לא להתקשר אליו. ככה פשוט תעייפי את עצמך עד שתתקשרי. פשוט תגידי לעצמך שאת לא תדוני בינך לבין עצמך בהקשר שלו עכשיו אלא יותר מאוחר. פשוט תדחי את זה עוד ועוד. חבל שתגבילי את עצמך למשהו. הרי תמיד תוכלי להגיד שאת יכולה להתקשר אבל בוחרת שלא, או ´לא כרגע´. זה קל יותר.

@@

New member
סליחה

משום מה חשבתי שאת "בחור", קבלתי את סליחתי מעומק ליבי. תודה רבה על ההתייחסות, אני בתהליך של השתקמות, אני מסתכלת קדימה ומנסה למצוא איזה "בחור טוב", קשה, אבל משתדלת. כשרוצים אז יכולים ! ולך ליאן,
על הפורום החדש, המון הצלחה בהמשך. (נכנסתי לפורום והוא ממש נחמד). יום נפלא ריקי

mariana

New member
אני לא נעלמתי!

היי מה שלומך! איך עובר שישי ושבת? אני ממש שמחה שלא התקשרת אליו ושאת מחזיקה מעמד, אני נורא גאה בך. אבל, אני לא גאה בעצמי כלכך, כי האקס שלי מתקשר והוא נותן לי רמזים שהוא שוב רוצה לחדש את הקשר, אני אמרתי לו אם תמשיך להיתקשר אליי בגלל הסיבה הזאת ולהפוך אותי לבובה שלך אז תעשה טובה לי , לך ולאנושות אל תתקשר אליי בכלל!!! אז הרגשתי שהוא נעלב(הבעייה שהוא התרגל לזה שאני מסכימה כל פעם מחדש) ואז הוא אמר לי שהוא ימשיך לשמור איתי קשר אבל רק קשר ידידותי אז הסכמתי. אני מקווה שאני עושה את הדבר הנכון. נ.ב אני לא מרגישה אליו כלום שהוא מתקשר אפילו לא געגוע, הבעייה שאני רוצה לעזור לו ואני מרגישה שאני אחותו הגדולה. וחוץ מזה אני לא יכולה להיתנתק מימנו כי אנחנו הופכים עוד מעט למשפחה. אבל, אני שמחה בשבילך שאת מחזיקה מעמד ותמשיכי כך, וטוב שיצאת לקרוא את העיר. אגב עם מי יצאת לקרוא את העיר? כי לי זה בעייה לצאת לכל החברות שלי יש חברים והם יוצאים איתם, אז אני לא רוצה להרגיש נדחפת. חוץ מזה אני מאחלת לך שבוע טוב מצטערת שזה ארוך אוהבת אותך
מרין

@@

New member
בוקר טוב נשמתי

מה נשמע מקסימה? איך עבר הסופשבוע? אצלי ממש היה נחמד לא מעבר לזה ! מרין, את לא עושה את הדבר הנכון, אין דבר כזה להישאר ידידים אפילו שאין לך רגשות כלפיו, עובדה שזה גורם לך משקעים באיזה שהוא מקום. את לא צריכה לפתח כלפיו שום רחמים או צורך רצון לעזור, ותסלחי לי אבל את לא על תקן "האחות הדולה" שיחפש מישהי אחרת בשביל לשפוך את ליבי, את ממש לא הכתובת, תביני גם אני הייתי כזאת מעיין "אחות רחמנייה" ובלי שום קשר לרגשות זה יוצר משקעים ואת לא צריכה את זה, כמה פעמים אני מבקשת ממך לנתק איתו את הקשר? יצאתי עם חברה שהיא לא בדיוק חברה אלא "חברה לבילויים" וזה ממש נחמד שיש אחת כזאת עם ראש טובף היה ממש כיף נורא נהנתי, התפרקתי קצת. את צודקת לגבי החברות שלך זה הרגשה לא נעימה שלכולם יש חברים ואת מעין "נר" אבל נשמה את לא צריכה להרגיש כך ואם הן חברות טובות הן צריכות להכריח אותך לצאת איתן ! ועד אז שולחת הרבה
אוהבת ריקי

למעלה