היי ג´ס -הסבר בשבילך...

taltul 26

New member
היי ג´ס -הסבר בשבילך...

השיר נכתב בעקבות מחשבה שעלתה בי שקשורה בידיד טוב שאוהב אותי כבר שנתיים . אני נהנת מאהבה שלו ומהבטחון שהיא נותנת לי ,אני נהנת להיות במחיצתו אני מתביישת לומר אך אני נהנת כשהוא מקנא לי ,האהבה שלו אלי נותנת לי הרבה כח אך למרות כל זה איני מסוגלת לאהוב אותו למרות שאני יודעת שאני עלולה לפספס .. הוא לעומת זאת סובל ,מנסה להפסיק ולא יכול ,האהבה הזאת לוקחת ממנו אנרגיות ,לעיתים גורמת לו להרגיש רע לגבי עצמו ולמרות זאת הוא אוהב ללא תנאים . לי טוב ואני לא רוצה ..לו רע והוא רוצה ... זה גרם לי לעצב הבוקר,אז כתבתי. הצלחתי להסביר את עצמי ?

mariana

New member
היי טלטול, ברוכה הבאה

למה שלא תנסי לראות ולתאת איתו? אולי בסופו של דבר הוא יעשה לך את זה? האם יש לך סיבה טובה לא לצאת איתו? את מוכנה להגיד על מה מדובר ולמה את לא רוצה אותו? או שאת מפחדת להרוס לכם את הידידות? אני חושבת שאת צריכה להביא לו צ´אנס ואם את לא רוצה אותו אז פשוט לתפוס איתו שיחה ולהביר לו את דעתך ומה את רוצה. אני מחכה לתגובה

sidi

New member
זה מסובך...

זה באמת מסובך. אני חייב ללכת לישון על זה. ואני לא אומר בציניות או בצחוק, אני רציני לגמרי!!!

jess ועוד

New member
taltul הצלחת

את מתארת מצב הפוך מכל מה שהחבר´ה פה חווים הם מנסים להמנע ממצב כזה אשריך שאת בצד השני

למעלה