היי...בקשר לקורס תער"ן

elania

New member
היי...בקשר לקורס תער"ן

אני חדשה בפורום...
אני הולכת השנה לקורס תער"ן...יש פה עוד מישהו שבא? יש פה מישהו שהיה כבר בתער"ן...? אני רוצה לשמוע קצת מה הולך שם... ביי ביי

evgenir2000

New member
שלום לך!!!

ברוכה הבאה פורום... ואני גם הולך לתאר"ן ואמרו לי שזה חוויה אחת גדולה אבל הכי טוב אם מישהו שבאמת היה שם שיספר מה הולך שם...

BiAAcH

New member
גם אני יוצא....

אני מאיזור שרון, ואין לי מושג איה מחזור אני....

elania

New member
פתרון לבלבול ...../images/Emo24.gif

לאור השאלות ואי הידיעה לאיזה מחזור כל אחד מכם שייך החלטתי לברר את הפרטים בנוגע למחזורים ובכן: מחזור א' יתקיים בין התאריכים 20/7 ועד ל25/7 לאזורים: איילון, ירושליים, לכיש, נגב. מחזור ב' יתקיים בין התאריכים ה28/8 ועד ל 1/8 לאזורים: ירדן, גלבוע, אשר, כרמל, שרון, ירקון, דן הקורס בשני המקרים יתקיים בכפר הנוער: "הדסה נעורים" בשרון. כדי להתכונן לקורס יש ללמוד את העמודים הבאים בספר: "עזרה ראשונה להצלת חיים" הע"מ: 15-132 139-148 161-182 185-276 293-300 מקווה שעזרתי ובהצלחה לכולם!!!!

elania

New member
../images/Emo8.gifאופס

אופס...
מצטערת אבל אני חושבת שהכוונה ברורה. בכל מקרה אם מישהו נבהל.. sorry... התכוונתי להגיד בין התאריכים ה28/7 ועד ל1/08. נ.ב מחר אני נוסעת לאילת לכן אני אפסיק להציף את הפורום הזה בהודעות :) בכל מקרה למראת שנכנסתי לפה בפעם הראשונה רק לפני יומיים או שלושה אהבתי אותו ושמחתי לראות את התגובות הרבות ששלחתם... בכל מקרה נתראה ביום שלישי או שני ביי

evgenir2000

New member
את ביקשת תגובה, אז אני שולך...../images/Emo8.gif

אז ככה - אני מאחל לך שתהני בחופשה שלך... ואני תוהה... את באמת מתכוונת לרקא את הכל ולהתכוננן ממנו? ותודה על המידע... רואים שאת מקצועית ( זה היה באילוץ... סתם...)

BiAAcH

New member
מאגניב.....

אני משרון, אז כנראה אני במחזור ב'.... ועל המקום ידעתי איפה זה, זה הקטע הכי טוב, אני גם עשר דקות הליכה משם....

אני הייתי שנה שעברה...

הגענו לשם באוטובוסים...חילקו אותנו לכיתות...הגענו ואז היה מבחן. לומדים מ8 בבוקר עד 8 בערב . יש שלוש הפסקות של שעה לאכול. יש בריכה!!!חוץ מזה לומדים המון,יש פריסות תער"ן,סירנות , והרבה הרבה הרבה הרבה טרופיות!!!! אין כריות! עוד שאלות?

elania

New member
../images/Emo24.gifרוצה מידע על קורס תער"ן

לומדים 12 שעות?!! האם חילקו אותכם לפי איך שרציתם או שלא התחשבו? איך החדרים? וכמה בחדר?

חדרים,לא ממש תראו אותם

כן,ארבעה ימים ראשונים לומדים מ8 עד 8...אח"כ יש פריסות,ההורים מגיעים ...חוץ מזה בערב יש עוד הרצאות של אנשים (אחרי 9) ככה שלראות חדרים לא יצא לכם ממש. יש 5 אנשים בחדר, החדרים מחולקים לפי כיתות. אצלנו כמעט אף אחד לא היה בכיתה עם מישהו מהתחנה לחלק אפילו מהאזור כולו. יש 10 כיתות תער"ן + 10 כתות תער"ן אט"ן. בחדרים יש רק מקלחת ארון ותנור, אין מזגנים,אין כריות, אני לא חושב שאפילו שמיכות.(לא בטוח) אבל זה הקורס הכי כיפי בעולם.

הסוכנת

New member
אני גם הייתי...

תביאו שמיכות, סדינים וכריות כי אין והמיטות די מגעילות....

BiAAcH

New member
תאמינו לי, אלה אחלה תנאים....

אני הייתי בקורס מד"צים לפני שנה, אז ככה, ישנו 20 איש בכיתת לימוד בשקי שינה, קמים ב-6, הולכים לישון ב-1 והכי גרוע.... זה היה 11 ימים!!! אבל חפיף, עברתי את זה אז אני אעבור את התער"ן כמו גדול.... ד"א, לפי מה שהבנתי אין השנה תער"ן אט"ן, רק בוגרי תער"ן משנים קודמות יוכלו ללכת לאט"ן.....

elania

New member
../images/Emo103.gifתגובה ל BiAAcH

נשמע שעברתם שם סיוט. לישון בשקים לקום ב6 וללכת לישון באחד אחרי יום לימודים ארוך. (אני יודעת שזה נשמע מוזר בגלל השעה שאני כותבת את ההודעה הזאת אבל בכל מקרה זה עדיין קשה). הייתי רוצה לדעת אם עברת את המבחנים. ובקשר לתער"ן-אט"ן אין לי מושג. ביייייי

BiAAcH

New member
זה באמת היה די סיוט.....

ועברתי את המבחנים, והתקבלתי, כי את האמת, יש לי ולעוד איזה שניים עדיפות, כי אנחנו כבר יותר משנה וחצי בתחנה ולא יצאנו שנה שעברה ואנחנו באים די הרבה....

elania

New member
מה כדאי לקחת?../images/Emo15.gif

היי נשמע שהיה לך כיף למראת הקשיים...אני מקווה שגם אני אחשוב כמוך אבל יש לי 2 שאלות: האם מותר לצאת מחוץ למקום שבו נמצא הקורס? ומה כדאי לקחת? בייי.....

למעלה