היי, בקשה קטנה

היי, בקשה קטנה

אני עושה עבודה על טראוויס ואני צריכה לדעת עליו- מתי הוא נולד (תאריך), איך קראו לאישתו ואיך קוראים לבת שלו, מתי בערך הם התחתנו והתגרשו (הם התגרשו נכון? או שטעיתי?) וכמה אחים/אחיות יש לו. תודה.

midnight dragon

New member
את יכולה ללכת לאתר הישראלי../images/Emo15.gif

או משהו.. למיטב ידיעתי הם אף פעם לא התחתנו, אבל אני ממש לא בטוחה שזה נכון..

michalas

New member
כן, רעיון טוב

הייתי עונה לך אבל אני לא סגורה על זה אני חושבת שהייתה לו אשה אחרת פעם, בעצם כן, הייתה לו אשה אחרת שקוראים לה מליסה אם אני לא טועה, והוא אפילו קיעקע תשם שלה על הצוואר. אבל הם התגרשו, ועכשיו יש לו את שאנה הזאת שהיא איזה כוכבת פורנו או משו כזה, ויש להם ילד, ואין לי מושג אם הם נשואים או לא...אני חושבת שכן..

michalas

New member
סלי-חה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo46.gif

אין בעיה טי, אנחנו נסגור חשבונות כבר אח"כ
סתם, אבל אבל..מה? הילדה שאלה- עניתי, לא אשמתי שאני יודעת תדברים האלה

B182

New member
גם פורום מעריצים זה חשוב...

כדיי שיהיה מקום לשאול את כל השאלות החשובות יותר בקשר ללהקה

B182

New member
אולי

תגידי, לא מוזר לך שאנחנו מדברות אחת עם השניה פה...יעני מול הציבור הרחב שקורא את כל ההודעות שלנו...חחחחחח בטח זה מרתק את כולם

michalas

New member
חחחחחחחח...זה באמת מוזר

אבל גם ככה אף אחד פה לא כותב כלום אז זה לא ממש מפריע למישו...

B182

New member
גם נכון...חחח

תגידי מה את עושה היום? חחח סתם סתם

michalas

New member
היום?..ממממ

בעיקר לומדת לאזרחות =\ אבל חמישי עד ראשון אני כנראה בת"א

B182

New member
לאאאאאא

אני יכולה רק בשלישי לפגוש אותך! איזה זין!

michalas

New member
טוב טוב

אני לא הולכת היום (וגם לא להופעה של היהודים, נגמרו הכרטיסים
) אני כנראה הולכת ביום ראשון או שני...נראה כבר...

B182

New member
היהודים זה חרא

תגידי תודה שאת לא מבזבזת כסף על כרטיס להופעה שלהם (לא היה לי אומץ להגיד לך את זה בפרצוף אז אני כותבת פה...חחחחח) ואולי נשאל גם את יהודה אם הוא רוצה לבוא ואולי גם חן ירצה (הם בעצם קוראים פה נדמה לי אמממ...חחחח) וואי אני כ"כ נהנת להציף ת'פורום הזה בהודעות פרטיות! ואפחד אפילו לא מתלונן!

michalas

New member
ואי! אני בשוקקק!!!

איזה מגילההההה!! היהודים זה לא חרא!
יא פחדנית שלא יכולה להגיד דברים בפרצוף! ואני לא באה לפגוש אותך עכשיו לא ביום שלישי ולא בשום יום...!!

B182

New member
הפסד שלך נשמה

אל תעשי לי שום טובה "חדלי"- עאלק את המצאת...פחחחחח

michalas

New member
מממממ....

זה שאנשים גונבים לי מילים ואת נותנת להם את הקרדיט לא אומר שזה לא שלי!! חוצמזה שדניאל כבר אמר לי להפסיק להגיד את זה אז הוויכוח לא רלוונטי :) ובגלל שהתחננת אליי ואמרת שאת מוכנה לעשות הכל וכמעט בכית לי שאני אבוא ביום שלישי, אז אני אחשוב על זה...נראה כבר

B182

New member
חה

כמעט בכיתי...נראה לי שעכשיו יש לי דמעות של צחוק!

michalas

New member
אני לא אני לא!

ואי תקשיבי!! אני בסוף לא באה יום שלישי...הרגע חזרתי מת"א... בסוף כן הלכתי להופעה חחח פריצי מתקשרת אליי אתמול ב-6 וחצי "בואי יש כרטיסים! תוך 5' דקות את מוכנה!!" 5 דק'!! אני!! בחיים לא חשבתי שאני אצליח! אניוואי, לא רק שהלכנו להופעה- גם חינם!!! רשימת מוזמנים וזה...vip חחח בד"כ על הכרטיסים רשום "היהודים, מועדון התיאטרון, 99 ש"ח" אצלנו כתוב "היהודים" ולמטה "הזמנה"!!! אחחח הרגשתי חשובה! וואי טי היה כ"כ כיייףףףףףףףףףףףףףףף!!!!!!!!!! ואני כבר אדבר איתך בקשר ליום שלישי...נראה מה אמא תגיד

למעלה