היי בננות!

adva atuk

New member
היי בננות!

יש לי רעיון נלווה לרעיון של טל. כל אחת תביא שלוש תמונות ורק אחד שלה! (למי שאין תמונה אז שתביא תיאורים). ונצטרך לנחש מה התמונה (או התיאור) האמיתי\ת. אני מתחילה- אין לי תמונה אז אני יתן תיאור- 1- אני די נמוכה שיער שחום ועינים בצבע חום חזק, אני די מלאה לא עד כדי כך אבל לא רזה!!!. 2- אני גבוהה רזה שיער חום ועינים בצבע דבש. 3- אני בגובה רגיל לגילי אני עם שיער בלונדיני עינים כחולות לא שמנה ולא רזה!. מקווה שתצליחו לנחש!!!
*מוואאה*!

tamarushz

New member
1. ????????.

ואני גם נותנת תיאור.. 1. אני קצת גבוהה מהרגיל לגיל שלי [12 וחצי] יש לי שיער חום לא בדיוק מתולתל, אבל יותר מתולתל מגלי. יש לי עיניים חומות. 2. אני קצת נמוכה מהרגיל לגיל שלי [12 וחצי], יש לי שיער בלונדיני חלק ועיניים חומות. 3. אני בערך בגובה הנורמאלי לגילי [12 וחצי] יש לי שיער שחור גלי ועיניים שהם בערך חומות- ירוקות. מה אמת????...... תנחשו! בהצלחה!!!!!!!!!!!!! :)

Kitty Girl 1312

New member
../images/Emo29.gif שלי! שלי!

1. אני די נמוכה לגילי, ודי רזה, שחומה יחסית, עם שיער חום כהה כהה כהה, וגלי, בתסרוקת קצרה יחסית... ועם עיניים בצבע חום דבש. 2. אני גבוהה לגילי, רזה, עם עור די בהיר ועם שיער חום מאוד כהה, ויחסית ארוך, עם עיניים כחולות,ירוקות ומשקפיים. 3. אני לא נמוכה ולא גבוהה, אך אני לא כ"כ רזה. יש לי עיניים ירוקות ונמשים, ושיער שטני קצר וישר כמו סרגל... מה נכון מבין ה-3??? נראה אתכן יודעות!

למעלה