היי בננות...

היי בננות...

קודם כל.....
למעיין. שכל חלומותייך יתגשמו. ועכשיו: מישהי אולי יודעת היכן אני יכולה למצוא חצאית קצרה אפילו עם קשירה שיהיה מבד כמו של בגד ים שאוכל לשים מעל הבגד ים? ולא פראו או משהו כזה, כי עם פראו אני כבר הולכת אבל לא נעים להכנס עם זה למים כי זה נדבק לגוף, לכן אני מעדיפה מבד של בגד ים. השנה סוף סוף אני הולכת לים אחרי ששנה שעברה חוץ מפעמיים בים המלח לא רשמתי נוכחות בים (בעיות בריאותיות שכללו בתי חולים) והיום החלטתי שזהו הולכים לים, למרות ששמנתי בטירוף, אך הפלא ופלא הבגד ים שקניתי שנה שעברה ובסוף לא הספקתי ללבוש עולה עליי עדיין והאמת שאני בשוק מזה... זה בגד ים של גוטקס והמידה היא 46 אז יכול להיות שלגוטקס יש גזרות שהן יותר גדולות מאחרים? כי יש לי בגד ים מחברה אחרת שהוא 46 אבל אני מרגישה בו קצת צפוף השנה.. מעניין למה... זהו לבלבול המוח להיום, אז אם מישהי יודעת מה אני מחפשת עזרה תתקבל בברכה. שתהיה לכולכן שבת נעימה.

DREAM111

New member
היי סרטניתוש

אני לא יודעת יש בכלל כזה דבר לקשירה שעשוי מהחומר של בגד הים
אני לא שמעתי על כזה דבר. אני כן יכולה להציע לך הבנות מהפורום של שמנות ויפות הולכות למפעל באשדוד שמייצר בגדי ים, אולי שם יוכלו לעשות לך כזה דבר לפי בקשתך.

מעיין©

New member
זה כבר לא אקטואלי../images/Emo4.gif

המפעל באשדוד נסגר. חפשי הודעה של מקסי בנושא מהימים האחרונים. היא העלתה שם כמה הצעות אחרות

DREAM111

New member
אאאאאה

אוייש ואני דווקא אמרתי נתיישר קצת ונלך לשם גם.
איזה באסה. טוב לא ראיתי כי לא ממש ניצאת עכשיו בפורום אלא רק בלילות שחוזרת מהשמירה על אחותי היקרה. טוב נחפש את ההודעה ונשמע הצעות חדשות. תודה בכל אופן.

החורזת**

New member
בגוטקס יש. הם מוכרים כל מיני

"חליפות" של בגדי ים עם עליוניות שונות. נסי שם. חוץ מזה יש להם בגדי ים עם חצאיות תפורות לבגד הים

בגליק בקניון חיפה יש כאלה

הם יכולים לעשות לך בכל מידה שתבחרי אבל יש להם גם בחנות מידות די גדולות. וכן, יש להם מידות יותר גדולות...אני לובשת מידה 50 במכנסיים ויש לי בגד ים שלהם במידה 44 שטוב עליי...אני פשוט לא אוהבת אותו...אני רוצה וורוד!!

אוף דווקא שזה פה

וזה נסגר!!?? נו טוב, חשבתי אולי יהיה במחלקת בגדי ים במשביר, אולי... אני אנסה למצוא רגע פנוי לקפוץ לשם. חוץ מזה אם תראו במקרה במקרה באיזה מקום מה שהתכוונתי אנא ידעו. אה, ולא אלה עם הבגד ים מחובר כי א. זה נראה של הריון וב. רק שנה שעברה קניתי בגד ים של גוטקס ב-400 ש"ח אז השנה אני לא מתכוונת לקנות.

ימית2

New member
אני יודעת

היי סרטנית ישנה חנות ביפו בבית רומנו שם ישנה חנות קטנה על הכביש שמוכרת גם את מה שאת מחפשת מבד של בגד ים ועולה שם בערך 50 שקל דרך אגב קניתי השבוע בגד ים שם תתפלאי לשמוע שעלה לי רק 190 שקל ולא כמו בגוטקס שמגזימים במחירים

DREAM111

New member
בגדי ים

יש חנות בראשון בשם NO.1 שהיא דואגת לנו הנשים הגדולות לכל מה שקשור בתחום הלבנים והנושאים הכוללים זאת במידות גדולות. היום הייתי בחנות והיא ביקשה ממני לבדוק איתכן מי מעוניינת בבגדי ים במידות גדולות והיא תראה מה היא עושה בנושא. כפי הנראה יש לה בגדי ים עד מידה 58. המחירים דומים למחירי השוק שזה אומר כ-200-300 ש"ח. אנא אימרו לי אם יש בנות שמעוניינות ונריץ את הנושא ביתר רצינות.

Agnetta

New member
תגידי...זה כולל גם גרביונים???

אמנם זאת לא העונה, אבל האם בחנות הזאת יש גרביונים גדולים??? כי הסוג שנימכר בארץ "על הפנים" ואני תמיד מביאה מחו"ל.

למעלה