היי בננות !!!!!!!!!

היי בננות !!!!!!!!!

את פורים כבר שכחנו נכון??? !!! לחשוב שבמדינות אחרות אנשים מתים משעמום , ואצלנו....... אז רציתי לספר לכן שבפורים לקחתי חופש ( יום אחד...) ונסעתי לבקר את התאומים ואמא שלהם... איך שהם גדלו זה מדהים, אני כבר לא זוכרת מה זה הגיל הזה ( ואני גם לא רוצה לזכור
) הם שני בלאגניסטים קטנים פושע ופושעת שמשתפים פעולה בצורה מדהימה ...ממש בוני וקלייד... איזה קשה זה , אמא שלבם רצה אחריהם כל הזמן, והיא ניראת כבר כמו איזה רבע עוף ( הלוואי עלי )... אז היה ממש כיף לראות אותם אחרי הרבה זמן שלא יצא להפגש..אנחנו בקשר טלפוני כל הזמן אבל לא תמיד יצוא להפגש... כיף לי לראות את אמא שלהם כל כך מאושרת ( למרות שזה לא קל....) זהו בינתיים , חוץ מזה הכל ממש רגיל...יש מלחמה ונקווה שנמשיך להרגיש אותה רק למרחוק........ בייייייייייייייייייייייייייייייייי סיגל

בונבוניתתתתתת../images/Emo25.gif

כל כך געגעתתתתתתתתתתתתתתתתתיייי...תבואי לדוח קצת יותר לעיתים את חסרה לנו פה מאוד!!!!!!!!!!!!!!

אב מיועד כן או לא?!../images/Emo12.gif

אכן שאלה קשה למרות שאני חושבת שזה בקשה הגיונית מצד הבעל כי זה רגע עם הרבה רגש איכות ומיוחד במינו!!!!!!!!!!!! אני בדעה של סיגלית שהבעל לא חייב להיות ממש מול הפרונט אלא מהצד ובכול זאת להיות עד לרגע מרגש ביותר בחייו!!!!!!!! ולכן אני נכון להיום הסכים א.בלידה לא מעניין אותי כולם אפילו אם בוש היה איתי בחדר מרוב כאבים אני לא רואה ולא שומעת. ב.בניתוח קיסרי חלקי אם יאפשרו אז אני הסכים. עד אז המשך ימים שקטים!!!!!! היום ילדיי היו איתי בגן יחד עם האוגרים שלהם והיה שמח וממש נחמד היו 13 ילדים מתוך 36 והיה כמו קייטנה ביחס לחיי שגרה שחקנו אכלנו ונהנו......

mondani5

New member
בנות יקרות!!!!

אתן חסרות לי,פשוט הבעל שלי חזר לעבודה בפול ג'וב עקב המצב,פשוט לא מגיע הביתה,ויש להם אי שם חדרי שינה,פה שם קופץ לכן לא היה לי רגע דל לעלות לאינטרנט. אבל אתן בליבי כל הזמן,היום האכלתי את שיר ורון ביחד ,את שיר החזקתי ביד שמאל ותמכתי עם היד והבקבוק,את רון השכבתי על כרית ואחזתי בבקבוק ביד ימין פשוט שתיהן "צרכו למנה של רמדיה פורמולה" ולא היתה לי ברירה אבל זה הצליח בגדול. כיף של ממש. לגבי המלחמה,לא הכנתי חדר אטום,וכלל לא פתחתי מסיכה,לא שזה מראה על גבורה ,נהפוך הוא ההגיון עובד ,במלחמת המפרץ הקודמת הייתי שותפה פעילה ועמדתי על כך שאנשי יקפידו על בטיחות,מסיכות חדרים אטומים וכו' עד הטיל השלישי שהבנו שזה קונבציולנאלי. אז בנות הסירו דאגה, הפעם סאדם מתחשב בשיר ורון ובכל בני ישראל,הפעם יש לו את הצרות שלו והיכולת שלו לתקוף את ישראל פשוט פחתה עד לכדי אחוז אחד. הדבר היחיד שמפריע לי שאני לא עם אנשי שאני כל כך אוהבת אותם ,הם באמת חסרים לי ועובדים סביב השעון ,אבל אני מדברת אתם המון תמיד יש לי את הזמן אליהם. אז לא לדאוג בנות - הפעם ישראל לא בסרט הזה!!!!!!!אני מבטיחה. אירית

mondani5

New member
צו הורות!!!!../images/Emo49.gif

טוב אז גם זה מגיע,קבעו לנו צו הורות בבית משפט
לעינייני משפחה ביום שני הקרוב,24.3.03 למעשה 22 יום מלידת שיר ורון.
אין צורך להביא את הבנות אלא רק ההורים המיועדים עם תעודות הזהות שלנו+פקידת הסעד ואז מקבלים את צו ההורות. עד אז אני בקופת חולים כללית מאחר וזוהי הקופה שהמדינה עובדת אתה,האפוטרופוס הינה פקידת הסעד ואין לי אפשרות לעשות כל דבר לגבי הבנות מבלי אישור שלה. לאחר קבלת צו ההורות,רצים למשרד הפנים לרשום אותן ולקבל תעודות זהות משלהן וההורים כמובן אנחנו סוף סוף (גם עברתי חוויה שהתקשרו גם מפיקוד העורף וגם מבית החולים לפונדי לאמר לה שתביא את הבנות שלה!!! לבדיקת שמיעה ולגבי פיקוד העורף לקבלת ערכות מגן והתכוונו לשיר ורון שלי). לאחר שנקבל תעודת זהות נרוץ לביטוח לאומי ,אם עדין הגזירות לא תופסות אותי אקבל 7,000 שקל מענק לידה. לאחר כחודשיים אקבל 3.5 משכורות ברוטו על 14 שבועות חופשת לידה . והכי חשוב כאשר יהיה לי ביד צו הורות אני מארגנת מפגש לפורום ואין שחרורים זוהי פקודה!!!!!!!!11
אוהבת אירית

shosh6

New member
זה מרגש לשמוע...

על הקשר ההדוק שלך עם ההורים. החלום שלי הוא שגם לי יהיה קשר יפה עם הפונדקאית שימשך גם לאחר הלידה. הסיפור שלך נותן פתח לתקווה שזה אפשרי.

מירבי*

New member
סיגל המתוקית../images/Emo24.gif

מה שלומך יקירה? שייגמר כבר הגשם הזה והמלחמה הזאת ונוכל להוציא לפועל את התכנית שלנו לבילוי משותף.. שמחה שאת בסדר, מתגעגעת אליך באמת.

מירבוש !!!!!!!!!

אחותיייייייייי............... יאללה שיגמר הגשם וגם המלחמה ונצא לקרוע את שינקין והסביבה... נשיקות מלא מלא מתה עליך!!!!!!!!!!!!!!!!!! סיגל

mondani5

New member
../images/Emo24.gifסיגל מתוקה !!!

כיף לקרוא ולשמוע ממך על הקשר הטוב,רואים בכתוב כמה עד מאושרת מאושרה של האמא. טוב שישנם אנשים טובים כמוך באמצע הדרך,שהפכו את הזוג למאושרים עד אין קץ. מאחלת לך את כל הטוב שבעולם. אירית

למעלה