היי בננות

lia2sh

New member
היי בננות

וואיי כמה שהתגעגעתי... איזה חודשיים מטורפים היו לי... אני לא מצאתי את עצמי כבר! אתן יודעות נו... לימודים (ברוך השםםם סיימתי!!), עבודה (אני סוכנת נסיעות למי שצריכה
), חברות וידידים שהתחילו להתגייס לי, אילת, ירושלים, טבריה (בלי עין הרע יצא לטייל הרבה).... אז הנה החדשות הדנדשות! החייל המדהים שלי סיים לו את החפיפה ועכשיו הוא יוצא 9-5 במקום 11-3 וזה אומר שכנראה אנחנו ניסע לנו לאילת מתישהו לפני הגיוס שלי.. הוא סיים בהצטיינות קורס סמלים (אחרי שנה!!!).. אני כ"כ גאה :&#39
היינו לשנתיים שלנו במלון מקסיייםםם בטבריה - שווה כל אגורה והיה כ"כ מושלםםם אממ... וזהו פחות או יותר... מי שמוכנה - סתם תשלחו לי תקציר מה עבר עליכן!... התגעגעתי כל כךךךךךך!!! אוהבת מלא, לי-את

OgaliO

New member
../images/Emo13.gif כייף לשמוע ../images/Emo70.gif

מזל טוב על סיום קורס הסמלים
יפה לו
ועל סיום החפיפה .. איזה מלון הייתם

lia2sh

New member
מרקיור בטבריה..

ממש חמוד... עם חוף ים פרטי ואוכל ממש סבבה... קרוב גם לטיילת

McBlack

New member
ברוכה השבה בייבי ../images/Emo152.gif וועו ווע כמה עידכונים

אוי, נחמד, אני מכירה את מרקיור (מבחוץ בכל אופן, למה לי לישון בבתי מלון מטר וחצי מהבית...), שמחה שנהנית, טוב שחזרת
תקציר רצית? - הקרבי ואני נפרדנו, עכשיו אני עם בחור מדהים שהתגייס בחמישי שעבר (ג'ובניק, בטח תהית), ואם כבר אומרים עליו דברים ב"שעבר" אז הוא גם החבר לשעבר שלי
מעבר לחיי האהבה הסוערים שלי, אני לומדת נהיגה, עברתי תיאוריה ראשון (אה כן, שכחתי להתלהב מעצמי פה בפורום
), אני עכשיו מתלמדת לעבוד בתחנת דלק (זה רק נשמע מטונף
), אני מסדרת מחדש את החדר ובכלל. מזמן האושר שלי לא היה כזה קל, הוא תמיד בא עם "למרות שאם זה היה שונה..."

lia2sh

New member
יאא איזה כיףףף

גם אני עברתי תיאוריה ראשונה אבל אם זה היה טסט ראשון הייתי מתלהבת יותר
ומזל טוב על הבחור החדש! המון המון הצלחה!!!! ואם את צריכה עזרה בעיצוב של החדר... יש לי עין לזה... אוהבת המוןןןן, לי-את

McBlack

New member
אני מתה לעבור טסט ראשון כי כנראה

לא יהיה לי זמן לעוד אחד לפני הטיסה לארה"ב בשבוע הראשון של ספטמבר... אבל מצד שני הייתי מעדיפה לעבור טסט שני או שלישי, כי תכלס כל הנהגים שאני מכירה שעברו בראשון הם הנהגים הכי דפוקים שאני מכירה... או מבחינת חוסר ביטחון ו/או מבחינת נהיגה לא אחראית.

למעלה