היי בננות עידכונים :)

sivosh

New member
היי בננות עידכונים :)

קודם כל גפיטוש מקווה שהיומולדת עברה בסדר ונהנת ולכל שאר הפורום מקווה שאתן עושות חיים :) אני כרגע באיים בדרום שבוע שעבר עודבצפון היינו בגן חיות ענקי, פשוט ג'ונגל! סוג של טראק אחד הדברים המעייפים אבל היפים שראיתי. טסנו לדרום לאיים והגענו לאי פי פי - האי ב2004 נהרס לגמרי אחרי הצונאמי, את רוב האי שיקמו בצורה יפה אבל יש עוד המון הריסות האי עצמו מדהים ביופיו, הבעיה שהגענו בימים הכי גשומים אולי שעתיים ביום בלי גשם תכלס מה שעשינו זה קניות ולבלות פלוס יום אחד של צלילה שהיה מדהיםםםםם - רק חבל שאני מתברר חייבת להיות בעייתית והאוזנים שלי לא עמדו בלחץ ככה שלא צללתי יותר מדי. אתמול הגענו לצד השני של האיים, סמוי פה כבר יש שמש והספקנו להשרף כמו שצריך. אין יותר מדי מה לעשות ביום- ים וקניות בלילה- מסיבות ולשתות קצת קשה לי אני מאוד מתגעגעת והמון מחשבות על אבא, במיוחד שאני רואה כל מיני מזכרות שאני רוצה לקנות לו, אני חושבת שאני בכל זאת אקנה, כי זה מה שהוא היה רוצה והוא היה מתלהב מזה כמוני... אני מקצרת עם המילים (משתלת) אז תשמרו על עצמכן תהנו בחום שלישראל אוהבת סיון

eshkolit32

New member
היי סיווש !

כמה טוב לשמוע ממך. אני מכירה את זה שמוצאים מזכרות בחו"ל ורוצים לקנות למי שאיבדנו, זה צובט בלב. אבל אני מקווה שלמרות הגעגועים את מנצלת את הזמן ונהנית מהחופש...תהני מכל רגע, אלה ימים שאח"כ יהיה לך נעים להיזכר בהם.

A GIFT OF LOVE

New member
היי סיווש

שמחה שאת נהנת!
אני מבינה שהמסע הוביל אותך איפשהו אחורנית אל אבא. אני אישית חושבת שכדאי שתקני לו את המתנות, זה אומנם התעלמות מהמציאות אבל ככה אני הייתי עושה. מן הרגשה כזאת שהוא מצפה לי בארץ למרות הכל...
תמשיכי לעשות חיים [וגם לעדכן! כשאת יכולה כמובן!] תהני!
מתגעגעת גיפטוש...
נ,ב תודה על התענינותך, היומולדת עבר אחלה!

למעלה