הדרדסית הנשית
New member
היי בננותתתתתתתת!!!!!!!!!
אז מה שלומכן? הנה חוברתי שוב, למרות שהשבוע ניתוק רק הטיב עמי בילינו המון אני אמא שלי ואחותי יחד, אני חושבת שזה היה אחד מהשבועות המקסימים שעברנו שלושתינו בשנה האחרונה. לגבי הריוני, בשמחה ובששון שמחה לספר לכן שביום שישי הקרוב מתנתקת סופית מההורמונים, סוף סוף ללא זריקות וללא כדורקי אסטרופם
זה ישאר כזיכרון רחוק
אני מרגישה נפלאאאאאאא, אתמול היינו אצל ד"ר ארליך, ראינו את העובר זז שוחה רונית ובעלה ממש הזילו דימעה, אישרתי שהבעל יהיה מאחורי פרגוד כמובן שיוכל לחוות עם אישתו את הרגע המיוחד, מסכן עד עכשיו צפה רק בתמונות, והרי כל מטרתי שהם יחוו את ההריון כמה שיותר, אז ככה ישנה כבר שליה ראינו אותה בברור, ואותו גופיף צהוב שעשה בעיות קטן בשחלתי בחצי ממה שהיה וזה כנראה השיפור הניכר בי לאחרונה... עדין עייפה מאוד, נחה הרבה, והתחילה לבצבץ בטן קטנה ועגולה של ההריון
היום אחותי חוזרת להונגריה למעשה ממש עכשיו היא בדרך לשדה התעופה בן גוריון אני קצת עצובה, אבל חייבת להודות שאפילו השבוע הקצר הזה נתן לי הרבה כייף בזכות נוכחותה, אחות תמיד תשאר אחות כמו שאומרים דם סמיך ממים. קבענו תור לסקירת מערות מוקדמת לעשרים לינואר אצל ד"ר בורנשטיין, מישהי מכירה כאן אותו אולי, רונית המליצו לה עליו כי הוא רופא מעולה כך אמרו וגם מספיק יקר לדעתי, אבל הם ממש לא חוסכים בהריון הזה שממש יקר להם.. זהו להפעם, ממש געגעתי וראיתי שיש הרבה לקרוא הרבה נכתב פה בשבוע שלא הייתי.. יום נפלא בננות
אז מה שלומכן? הנה חוברתי שוב, למרות שהשבוע ניתוק רק הטיב עמי בילינו המון אני אמא שלי ואחותי יחד, אני חושבת שזה היה אחד מהשבועות המקסימים שעברנו שלושתינו בשנה האחרונה. לגבי הריוני, בשמחה ובששון שמחה לספר לכן שביום שישי הקרוב מתנתקת סופית מההורמונים, סוף סוף ללא זריקות וללא כדורקי אסטרופם