היי בננותתתתתתתת!!!!!!!!!

היי בננותתתתתתתת!!!!!!!!!

אז מה שלומכן? הנה חוברתי שוב, למרות שהשבוע ניתוק רק הטיב עמי בילינו המון אני אמא שלי ואחותי יחד, אני חושבת שזה היה אחד מהשבועות המקסימים שעברנו שלושתינו בשנה האחרונה. לגבי הריוני, בשמחה ובששון שמחה לספר לכן שביום שישי הקרוב מתנתקת סופית מההורמונים, סוף סוף ללא זריקות וללא כדורקי אסטרופם
זה ישאר כזיכרון רחוק
אני מרגישה נפלאאאאאאא, אתמול היינו אצל ד"ר ארליך, ראינו את העובר זז שוחה רונית ובעלה ממש הזילו דימעה, אישרתי שהבעל יהיה מאחורי פרגוד כמובן שיוכל לחוות עם אישתו את הרגע המיוחד, מסכן עד עכשיו צפה רק בתמונות, והרי כל מטרתי שהם יחוו את ההריון כמה שיותר, אז ככה ישנה כבר שליה ראינו אותה בברור, ואותו גופיף צהוב שעשה בעיות קטן בשחלתי בחצי ממה שהיה וזה כנראה השיפור הניכר בי לאחרונה... עדין עייפה מאוד, נחה הרבה, והתחילה לבצבץ בטן קטנה ועגולה של ההריון
היום אחותי חוזרת להונגריה למעשה ממש עכשיו היא בדרך לשדה התעופה בן גוריון אני קצת עצובה, אבל חייבת להודות שאפילו השבוע הקצר הזה נתן לי הרבה כייף בזכות נוכחותה, אחות תמיד תשאר אחות כמו שאומרים דם סמיך ממים. קבענו תור לסקירת מערות מוקדמת לעשרים לינואר אצל ד"ר בורנשטיין, מישהי מכירה כאן אותו אולי, רונית המליצו לה עליו כי הוא רופא מעולה כך אמרו וגם מספיק יקר לדעתי, אבל הם ממש לא חוסכים בהריון הזה שממש יקר להם.. זהו להפעם, ממש געגעתי וראיתי שיש הרבה לקרוא הרבה נכתב פה בשבוע שלא הייתי.. יום נפלא בננות

היי דרדסית

שמחה שחזרת,ועוד יותר שהכל מתקדם טוב
הבנתי מקרנושה שאמא שלך מרגישה טוב,ושהיא בבית! אני מאחלת לה לא לחזור לבית חולים,ושתרגיש טוב
אז....שימרי על עצמך בסקירה תראו את מין העובר,וממש רואים "איש" קטן איזה מרגש .

ברוכה השבה דרדי

תמשיכי להרגיש טוב איזה כיף שמעכשיו את בלי הורמונים !

מירבי*

New member
היי דרדסית

ד"ר בורנשטיין הוא אחד הרופאים הטובים ביותר בתחום סקירת המערכות, אומרים שבשביל לקבוע אצלו תור צריך לצלצל עוד בשלב תכנון ההריון..
יופי שהדברים מסתדרים ומתקדמים על הצד הטוב ביותר, הלוואי וככה זה יימשך.

מירבי שאלה,

700 ש"ח לשקיפות עורפית זה תשלום סביר? זה נשמע יקר לא?, למרות שכל ביקור שלנו אצל ארליך זה עולה500ש"ח שזה לדעתי שחיטה בכסף, אבל רונית לא חוסכת בכל מה שקשור בהריון הזה. מה דעתך?

ועוד שאלה שמופנת לכל משתמשות הגסטון

כל יום אחרי הזריקה הרגשתי שזה מגרד באיזור ההזרקה אבל ממש מטריד הגירוד, למרות שמחר מסיימת עם ההורמונים רציתי לדעת אם זה בסדר? שלא נדבר על הגושים הקטנים שמקווה שיעלמו בקרוב כל התוסיק והירכיים שלי מלאים בגושונים קטנים מההזרקות, זה יעבור נכון?

מירבי*

New member
המחיר לשקיפות העורפית הגיוני מאוד

יש רופאים שלוקחים 1500 שקל על סקירה מוקדמת ושקיפות ויש שלוקחים על כל דבר בנפרד. לגבי הגרוד המקומי אחרי ההזרקה, זו תופעה ידועה, אם תשימי לב , אחרי ההזרקה המקום חם והגרוד הוא תוצאת לוואי של התפזרות החומר והחום שזה יוצר, גם הגושים הקטנים, וגם הגרודים יעלמו תוך כמה ימים.

למעלה