היי בנים...

היי בנים...

אני לא יודעת אם הגעתי למקום הנכון... או שאתם לא מתייחסים כאן לנשים שכותבות... בכל אופן... אני מאוד אוהבת את ההומאים ומעניין אותי להכיר את עולמם, צורת החשיבה, איך הם רואים את החיים. ותמיד רציתי שיהיה לי ידיד נפש שהוא הומו, שיוכל לייעץ לי בכנות בלי שיהיה לו אינטרס להכניס אותי למיטה שלו, אומנם יש לי המון חברות אבל אין בכלל מה להשוות בין חברות לידיד אמת שכזה. אז איכפת לך אם אצטרף אליכם לקצת? להכיר אתכם?

חחח חמודה.

אני חושב שדווקא מתייחסים כאן לבחורות :p סתם אממ.. העולם די... קשה =X דברי איתי אם בא לך =]

../images/Emo13.gifאז שם הפורום מטעה?

נראה לי שבעולם עוד איך שהוא מקבלים את זה, בארץ לא כ"כ - לא כך? אתה עדיין בארון?

white star

New member
../images/Emo54.gif בחורות ערומים זה חולרע ../images/Emo3.gif

אומנם שם הפורום הוא "בנים בלבד" אבל תמיד יש לנו פה כמה סטרייטיות מחמד (זה כינוי חיבה, לא עלבון) אז ברוכה הבאה

אופס יוצא שאני עונה אחרי כמה ימים...

איך התמודדתי.. אממ.. קשה קשה ואז הכול נהייה יותר טוב.. אחרי שישבו וחשבו וזה.. אז... כיום הכול בסיידר בלי עין ההרע =X

starfield

New member
גם אני רוצה ידידת נפש סטרייטית !

אם את נראית טובה וחטובה פני אלי במסר

../images/Emo88.gifברוך הבא, בטח שאפשר ../images/Emo13.gif ../images/Emo140.gif

ספרי לנו עוד על עצמך מאיפה בת כמה מה עושה בחיים וכו' אל תדאגי אני לא מתחיל איתך

../images/Emo51.gifעל קבלת הפנים

קצת פרטים עלי: בת 27, נשואה + (וכן בוגדת) , מאיזור ת"א. כפי שאמרתי קודם אני דיי נמשכת לנשים אך עדיין לא הייתי עם אשה, מקווה להגשים את הפנטזיה הזאת. אני מאוד אוהבת את ההומאים אך את הלסביות פחות, ובעלי בניגוד אליי (ותסלחו לי או יותר נכון לו) שונא ומעתב את ההומאים. אני אוהבת את העדינות שבהן, את הלבוש שלהם, את הדיבור שלהם. דווקא לו מזמן הייתי באוטובוס (כן אני נוסעת באוטובוסים ושונאת את זה שנאת מוות), בדרך חזור הביתה יצא לי לשמוע שיחה של גבר הומו וידידה שלו, וחשבתי שהוא כ"כ מקסים איך הוא סיפר לה על היחסים שלו עם החבר, וכמה שהוא מפנק אותו ואמרתי לעצמי למה הגברים הסטרייטים לא כאלה???? למה הם אכזריים וחסרי רגשות? - אני לא רוצה להכליל אבל רובם הם כאלה.

../images/Emo221.gif את לא רוצה להכליל

אבל את בעצם כן מכלילה.. :) זה בסדר לקטלג אנשים לקבוצות כולנו עושים את זה לפעמים בלי לשים לב, אבל במציאות אנחנו די מגוונים ויש הומואים אכזריים וחסרי רגישות כמו שיש סטרייטים טובי לב.. אני אישית לא הייתי רוצה שמישהי תהיה ידידה שלי (או מישהו יהיה חבר/ידיד/ווטאבר שלי..) בגלל שאני הומו, זה קצת מעליב בעיניי, אבל אולי יש אחרים שזה לא מפריע להם..

מצטערת אבל...

באמת שלא התכוונתי להכליל. נכון יש סטרייטים טובי לב אני נשואה לאחד כזה, מרב שהוא טוב לב הוא גם אוכל אותה המון פעמים. ולמרות שרב הנשים סובלות ונפגעים מהגברים האכזריים, הן בכל זאת נמשכות אליהם כי יש משהו מדליק באכזריות הזאת.

למעלה