היי בנות

עמיתי18

New member
היי בנות

היי בנות! מה שלומכן? האמת שאני לא מרבה להיכנס לפורומים פשוט כי אני קצת עמוסה... אבל ראית ישבעבר דיברתן על הצבא ויש לי כמה שאלות... אני מתגייסת בעוד חודש וחצי בערך לקורס משקיות ת"ש... ופתאום אני מאוד פוחדת שאני לא אהנה מהתפקיד הזה... מאוד רציתי מדס"ניקית אבל אחרי שהתקבלי לת"ש הם שלחו לי שלא אוכל לקבל עוד מיונים כי אני מיועדת לת"ש... אולי תוכלו לעזור לי קצת ולהראות לי דברים שלא ראיתי.. בעיקרון אני בנאדם שמאוד אוהב לעזור וכל מי שמכיר אותי אומר שהחיילים שלי יהיו הכי מאושרים בצה"ל אבל אני פוחדת לא להנות ולעשות תפקידי משרד וכאלו.... :( אשמח אם תעזרו לי... מלא תודה, עמית.

nettus

New member
אין לך מה לפחד

ועם את תראי שזה לא מתאים לך תמיד אפשר לעבור עם קצת רעש, אני עוד מעט משתחררת אז אני יודעת דבר אחד או שניים על הצבא, ואני חושבת שזה ממש לא משנה העבודה שאת עושה אלה האנשים שאת עובדת איתם והמפקדים שלך, ועם איתם יהיה לך טוב אז כלום כבר לא משנה, וחוץ מזה אני חושבת שאת תהיה די מקומבנת עם את תהיה מש"קית ת"ש כי את תכירי מלא אנשים שלכי תדעי איך הם יעזרו לך שאת תצתרכי את זה, ואת יכולה למצוא ככה גם מלא חברים.

עמיתי18

New member
קודם כל מלא תודה :)

אממ את מכירה מישהי שהיא משקית ת"ש? שמעת אולי איך זה בכלל?... חח אני ממש מקווה ליפול במקום טוב.. אני חושבת ששואלים אותנו בסוף הקורס אבל לא יודעת כמה מתחשבים בזה.. יש לך רעיונות לאן כדאי לי ללכת? (רוצה בסיס סגור, חי"ר,גדודים..) המון תודה לך!

nettus

New member
ברור שאני מכירה

קודם כל בת דודה שלי הייתה מצש"קית ת"ש וגם לי יצא ללכת פעם למש"קית ת"ש וזה תפקיד די מוכר בצבא, אין אחד שמגיע לצבא ולא יוצא לו ללכת למ"שקית ת"ש לפחות פעם אחת שהוא נכנס ליחידה אז..... לגבי רעיון לאן ללכת אין לי מושג אני לא כול כך מכירה את חי"ל הרגליים ואיפה יותר טוב להיות, והם כן מתחשבים במשה שאת מבקשת אבל קודם כל הם מתחשבים ברישות הצבא, אם אין צורך במ"שקית ת"ש במקום מסויים הם לא יביאו אותך לשם. ולגבי איפה להיות פה אני לא יכולה לעזור לך, אמרתי לך זה תלוי באנשים שתהיה איתם ובמפקדים. ותחשבי עם את תהיה ביחידה קרבית אז סביר להניח שאת תטחני מבחינת יציאות אז אולי שווה להיות בבסיס סגור עם יציאות חמישי שישי שבת, אבל שוב מה שאת רוצה. ותזכרי שעם ממש רע לך את תמיד יכולה לעבור.

The Charmd One

New member
מהה../images/Emo79.gif

משקית תש זה אדיר! אני באמת שכל יום כל הזמן חושבת שאולי לא עשיתי את ההחלטה הנכונה שויתרתי [אני מתגייסת לגלצ בעקרון] בכל אופן, אני תמיד חשבתי שזה אחד התפקידים הכי סוציאלים ויפים שיש בצהל. שכאילו באמת את זאת ששם כדי לדאוג לחיילים ולכל הבעיות שלהם. בזכות מה שתעשי שירות של חייל יכול להיות מדהים או לחילופין מבאס וקשה. יש לך מלא כוח והשפעה ואת כל כך יכולה לעזור ולשפר ולשנות שזה פשוט נהדר, איך בכלל יש לך ספקות?[: תבואי לזה פשוט עם מוטיבציה. אני חושבת שהקטע של סתם לעשות עבודות משרדיות הוא נכון לכל תפקיד. כאילו, כל תפקיד הוא מה שאת עושה ממנו, ויכול להדרדר ל'סתם עבודות משרדיות'. אם את תרצי ממנו הרבה אז הוא יהיה תפקיד תובעני ומאתגר שנותן הרבה לחיילים וגם לך. הכל זה להגדיל ראש וליזום ולנסות באמת לעשות את המקסימום. כאילו מה שאני מנסה לומר פה זה שאת קובעת איך השירות שלך ייראה, ואם יש לך רצון באמת לעשות משהו אין סיבה שזה לא יהיה ככה.[:

זה תפקיד מדהים

אחותי הייתה משקית תש והיא נהנתה כלכך וזה תפקיד עם המוןן סיפוק עצמי וכל העזרה הזאת זה משהו מדהים היא משוחררת כבר כמעט חצי שנה, לפני משהו כמו חודש ראינו מהאוטו שתי חיילות עם שרוך סגול והיא אמרה שהיא הייתה נותנת הכל כדי להיות עכשיו במקומן אם יש לך שאלות או משהו שאת רוצה שאני אשאל אותה- תגידי.. בהצלחה :)

tamaroush

New member
גמני הולכת להיות מש"קית ת"ש

כרגע הגיוס שלי בינואר.. מקווה להקדים לדצמבר... גם לי יש חששות לגבי התפקיד אבל אמרו לי שדבר ראשון השרוך שלנו- סגול הוא הכי יפה :) וגם שכולם ממש אוהבים תמש"קית ת"ש... אני החלטתי ללכת לזה כי ראיתי שזה אחד התפקידים שהכי נותנים לך בצבא.. הן מבחינת לתת והן מבחינת לקבל.. יהיה טוב:)

The Charmd One

New member
מה זה../images/Emo12.gif../images/Emo79.gif

[או שהמחשב שלי התחרפן לגמרי ורק לי רשום השם של תמר בהודעה הזאת?]

tamaroush

New member
זאת תמר אחרת

לי יש u בכינוי... מדי פעם קוראת פה.. מדי פעם מגיבה..

MaddyD

New member
במילה אחת

זה תפקיד שממלא בנות שרוצות אותו באמת לא בגלל הקרביים שמתים להזדיין לא בגלל 'היא כוסית' אלא בשביל לעזור מי שלא שם בשביל זה או שנופלת בקורס או בתפקיד

LimiMimi

New member
הופה

טוב לא היה לי כוח לשרשר אבל גם אני הולכת להיות מש"קית ת"ש. בתקווה שלא אפול בקורס P: יאי.

עמיתי18

New member
קודם כל תודה!!

התגובות ממש גרמו לי לחשוב שוב.. :) האמת שאני מתגייסת ביולי... ממש תכף.. ניסיתי לדחות ולא הצלחתי לצערי... אבל שטויות... מתי הבנות מתגייסות? מי שאמרה למשקית ת"ש..?

למעלה