היי בנות :)

:)

וואו,חחחח עשית לי חשק לירושלים עכשיו... את עושה שירות לאומי בבתי ספר יסודיים או תיכוניים? תמיד תהיתי איך הבנות שעושות אצלנו את השירות חיות,וכמה הן באמת מרגישות שייכות לתלמידים, ומה עושים אחרי הצהריים כשכל התלמידים חוזרים הבייתה... בכל מקרה- נשמע שממש טוב לך..ואני מניחה שתמיד תוכלי לחזור לירושלים אחרי השירות,להתמקם ו...לחיות :]

בעזרת השם,יכולהיות שבאמת אגור שם בעתיד..

אני ממש רוצה ללמוד באוניברסיטה העברית... עוד לא יודעת מה, אבל יודעת שאני רוצה שם כי זה בירושלים
כמו שכתבתי כבר- את מוזמנת לבקר, באמת באמת באמת. אני ממש אשמח לארח בדירתי הצנועה ולעשות סיור במקומות היפים והמגניבים שבירושלים :) אפשר לשאול איפה את לומדת (מסר אולי)? אני משערת שזה בבי"ס לא דתי, וזה באמת די נדיר שבנות שירות משרתות בבתי"ס לא דתיים אבל יש כאלה והקומונרית שלי לשעבר עשתה את זה ונהנתה והתחברה ממש... בקיצור זה די תלוי באישיות. אני מלמדת יהדות בבתי"ס חילוניים, בכיתות א'-ה' ולפעמים גם ו', ובחופשים ובקיץ עובדת בקייטנות- מה שאומר ילדים יותר קטנים...

נחמד :]

בעה"ש יקרה רק מה שתרצי
אממ אין לי בעיה לומר פה, כבר אמרתי את זה פעם- אני לומדת ב'נופי גולן' בקצרין, איפה שהתרחש הרצח של תאיר ראדה ז"ל. ילדים קטנים זה כיף, אני אוהבת :] (שנת הדרכה 2 עם אותה קבוצה- היר איי קאם :)

©big smile©

New member
את ממש מקסימה ../images/Emo13.gif התגעגתי.

תמשיכי להנות ולהפיק את המיטב. נשמע שממש נחמד לך, ואני שמחה בשבילך :)

mkarin

New member
וואו, כל כך עשית לי חשק.

ואני אחת שדווקא לא אוהבת את ירושלים. שמחה שאת נהנית :)

אז הנה, יש לך הזדמנות לבקר בירושלים

ואף לישון בשכונה מגניבה;) באמת. אני חוזרת על עצמי, אבל אני רצינית-את מוזמנת בכיף רב.

GoOni

New member
וואו, חשבתי שאני היחידה שחושבת ככה.

הייתי שם שלשום בצו ראשון, וכשלא הייתי בתוך החדרים האפלוליים בלשכת גיוס, כל כך נהניתי. אפילו הסתובבתי אח"כ קצת לבד (ואף פעם אין לי אומץ לעשות את זה במקומות לא מוכרים). יש שם הרגשה הרבה יותר אותנטית מבתל אביב, הרבה פחות הומוגנית, יותר מעניינת. ישראלית-שורשית כזאת. [אני כבר מתכננת ללמוד באוניברסיטה העברית ולגור בירושלים.]

יופי אז אולי נלמד בעברית באותו זמן ;)

האמת שכן, יש בירושלים הרגשה מיוחדת כזו שאי אפשר להסביר אותה. בת"א אני הרבה פעמים מרגישה זיוף באוויר (אני יודעת שזה מאד אופנתי וקלישאתי להגיד על ת"א שהיא מזוייפת ו-וונאבי, אבל באמת שככה אני מרגישה), אבל בירושלים הכל הרבה יותר פשוט ואמיתי, אין פוזה ואין כלום, אפילו שאלו אותם אנשים וגם בירושלים לא חסרים הערסים והצפונים והפריקים והמאגניבים והפרחות והכל (ובכוונה חילקתי את זה לקבוצות כאלה למרות שאני לא אוהבת)- אבל פשוט בירושלים נראה כאילו הכל אמיתי ומה שאתה רואה- זה מה שקורה באמת.

Blue mai

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo82.gif

ועדיין לא ראיתי אותך! ואני עוד עבדתי בקניון בנאמן,ואת לא באת לבקר]; [משולשי השוקולד שלהם באמת הכי שווים,אבל אני מעדיפה שהם לא יתרחבו,הם פשוט מנצלים את העובדים שלהם בצורה בלתי רגילה.ממש עוברים על החוק והיחס שלהם כ"כ מגעיל]. אני שמחה שנהנית בירושלים,כל מה שאמרת זה באמת מה שהופך אותה לכיפית ומה שגרם לי להעריך אותה יותר בשנה האחרונה.

חח לא אשכח שהייתי בקניון עם חברות ואמרתי להן

שאני בטוחה שזו את שם בחנות אבל לא ניגשתי להגיד שלום (ובאמת זו היית את בסוף). קיצר יצאתי פארשית אבל לא זה העניייייין העניין הוא שבאמת אני רוצה לראות אותך,אבל את בצבא וכאלה.. אממ אני מקווה שייצא לנו בכל זאת. [ונאמן מנצלים תעובדים? באסה לדעת \:... עושים עם זה משהו? עובדים התלוננו פעם...?]

e l u l a

New member
יואוווו איזה כייף לך!:)../images/Emo153.gif

האמת שתכננתי לנסוע עם שתי חברות אחרי הבגרות באנגלית להסתובב בירושלים. לא נראה לי שזה ייצא בסוף כי הבגרות היא עד ארבע ועד שנגיע ונסתובב כבר יגיע הערב וזה לא יהיה משהו:/. אבל כן ירושלים זאת אחלה עיר, פעם אחרונה שהסתובבתי היתה בחופש הגדול עם סבתא ואני מקווה שיצא לי שוב בקרוב. אני שמחה שאת נהנית בשנת שירות, ותגידי מה את בדיוק עושה? מורה בבתי ספר רגילים או משהו אחר? מאיזה מסגרת? עשית לי חשק לנסוע לירושלים
.

ובפעם הטריליון- בואי לירושלים! בואי איזה יום

שאת מסיימת מוקדם ומצדי תבואי לבד וניפגש ונסתובב ולא יודעת מה:) ממש יהיה לי נחמד, באמת. וחוצמזה ירושלים זה מקום שסבבה להסתובב בו לבד, היא לא מפחידה לרוב (אלא אם כן את מתקרבת לאזורים מסוימים כמו מזרח העיר:p) וכיף להסתובב בה. חוצמזה מת"א לוקח להגיע 40-50 דקות ומחשיך ממש מאוחר, אז יאללה! אני בשירות לאומי (זה קצת שונה מש"ש..), ואני לא מורה 'רגילה' אלא מורה ליהדות בבתי"ס רגילים ממלכתיים, שזה אומר ללמד ילדים בכיתות א'-ה' יהדות, ערכים, ציונות, תרבות יהודית, חגים וכל מה שסובב את זה... אני גם מעבירה שעות סיפור והצגות ובקיצור כלמיני דברים חמודים

svety

New member
אני מתה על ירושלים ../images/Emo13.gif../images/Emo190.gif

האמת שבחמישי הקרוב אני שם
לקרוא אותך העלה לי חיוך ממש דבילי על הפנים.

למעלה