היי בנות

A GIFT OF LOVE

New member
מורוש אני לא ממחשב כרגע

אז אני צריכה להבין אחד אחד.. היום אני קשת קליטה! מה זה בסיסי? הצאטים בכלל?

eshkolit32

New member
כן המפקדת../images/Emo45.gif

אוקיי! אני מחכה לך ביתומים. תודה לאל כי היה מאד לא נעים שם בלובי (קיבלתי פניה מהממת).

eshkolit32

New member
לא. תיכנסי

מור ואני בצ'ט הבסיסי בחדר שפתחתי ששמו כמה מפתיע - יתומים. תבואי כבר!

A GIFT OF LOVE

New member
אוף..

רק אני כאן לבד... פתחתי גם משם וזה נכנס לצאט של הפורום.. את בטוחה שקראתם לו יתומים- במדויק. לא הוספתם אות, משהו, כלום?

eshkolit32

New member
לא הוספנו כלום

תקשיבי נכנסנו לצ'ט למעלה בשורה של : פורומים, קומונות, הבלוגייה....צ'אט. שם התחלתי בלובי ואז פתחתי יתומים. מחכות לך...

גיפטי

בדף הזה,למעלה כתוב צאט-תכנסי.. עכשיו החלון שנפתח-תלחצי על הצט ההכי למטה -בתור חבר רשום-(הצט הבסיסי -) עכשיו למטה בצד שמאל יש פתיחת /כניסה לחדר ---שמה תכתבי יתומים.. ככה עשית?

וינוגרד

וינוגרד וינוגרד וינוגרד וינוגרד וינוגרד וינוגרד וינוגרד וינוגרד וינוגרד וינוגרד וינוגרד וינוגרד וינוגרד וינוגרד וינוגרד וינוגרד וינוגרד וינוגרד וינוגרד וינוגרד וינוגרד וינוגרד וינוגרד וינוגרד וינוגרד וינוגרד וינוגרד וינוגרד וינוגרד וינוגרד וינוגרד וינוגרד וינוגרד וינוגרד וינוגרד וינוגרד וינוגרד וינוגרד וינוגרד וינוגרד וינוגרד וינוגרד וינוגרד וינוגרד וינוגרד וינוגרד וינוגרד וינוגרד וינוגרד וינוגרד וינוגרד וינוגרד וינוגרד וינוגרד וינוגרד וינוגרד וינוגרד וינוגרד וינוגרד וינוגרד וינוגרד וינוגרד וינוגרד וינוגרד וינוגרד וינוגרד זה כמו עונש,במקום לכתוב את זה 100 פעמיים ,צריך לשמוע את זה..

eshkolit32

New member
כתבתי הודעה בפורום צ'אט תפוז

כדי שיפתרו לי את הבעיה אבל נראה לי שיקח זמן עד שיענו... אני כל הזמן מנסה מהצ'ט המתקדם ומקבלת הודעת שגיאה. מצטערת, נדחה את צ'יטוטנו לזמן מה..אולי מישהי אחרת תוכל להיכנס.

A GIFT OF LOVE

New member
חבל

לא נורא, יהיו עוד פעמים.. בכל אופן מי שתרצה שתודיע. לילה טוב בנתיים!

למעלה