היי בנות

A GIFT OF LOVE

New member
היי בנות

בא לכן צאט קצר? קצת להפיג את השיעמום והבדידות ואולי גם להכיר יותר?

eshkolit32

New member
בכיף, מה דעתכן בנות?

אני בעד, מבחינתי אפשר אפילו עכשיו. אצלי זאת תהיה הפעם הראשונה בצ'ט אז אם יקח לי זמן להתחבר - תקבלו את זה בהבנה..... את יודעת גיפטוש משום מה קיבלתי את הרושם שאת בת הרבה יותר מ-15...נורא מוזר. כנראה שלפעמים ניסיון החיים שלנו מבגר אותנו בכתיבה שלנו...

A GIFT OF LOVE

New member
אשכולית אני נכנסת עכשיו

את באה? גם לי יקח קצת זמן בהודעות כי אני מפלא כרגע אז זה בסדר.. מחכה לכן

דילגתי על השרשור

סורי.. אני אנסה להתחבר.. מקווה שלא יתקע לי המחשב המעצבן

רגע

צאט של תפוז? סורי הוא תוקע לי את המחשב..
אולי אחרי שיבוא מתקן המחשב..

A GIFT OF LOVE

New member
אצלי הוא למעלה

אני חושבת שגם מהמחשב אם זכור לי נכון.. אבל מקסימום את נכנסת דרך תפוז, פתיחה/כניסה לחדר, כתובת- יתומים ונכנסת!

eshkolit32

New member
אני בינתיים בטעינה

לדעתי צריך להיכנס לפורום דרך השורה הכי עליונה שאת רואה עכשיו למעלה: פורומים, קומונות הבלוגיה, בלוגטיוי ו-צ'אט.

A GIFT OF LOVE

New member
את מתכוונת לתפוז מתקדם?

כנסי דרך מתקדם- יותר נוח. ואחכ לפי ההוראות שנתתי קודם

eshkolit32

New member
יש איזושהי בעיה../images/Emo4.gif

ניסיתי מהמתקדם וגם בצורות אחרות ולא מצליחה. מבאס נורא, דווקא רציתי לצ'טט איתכן. אני אנסה שוב!

A GIFT OF LOVE

New member
אין לך בכלל אפשרות למעלה

בסרגל של תפוז לכנס לצאטים רגילים בכלל?

A GIFT OF LOVE

New member
תקשיבי טוב!

תצאי מהחדר שאת נמצאת בו. למטה, מתחת לרשימת החדרים יש כל מני אפשרויות. תלחצי על האפשרות של``פתיחה/כניסה לחדר`` תקלידי את המילה ``יתומים`` ותכנסי לחדר. את תראי שהוא שונה משאר החדרים כי אצלו באפשרויות יש גם אפשרות של ``לפורום יתומים`` ושמה תחכי לי בשקט. בעצם אני מרשה לך לעשות בלאגן כי את מנהלת.. הוא יהיה רק.. אני באה עוד מעט!

eshkolit32

New member
תקשיבי מור

תנסי לצאת משם ולהיכנס שוב כמה פעמים. אני ניסיתי כמה פעמים ובסוף הצלחתי. דרך הצ'אט למעלה - לצ'אט הרגיל, לא המתקדם. תנסי, אני שם מחכה לכן (בקוצר רוח)

למעלה