היי בנות...

היי בנות...

חדשה כאן,ככותבת פעילה,אך יודעת מעט מ- EFRATUSH-B אחותי הקטנה,אמא של גיא.... אני מניחה שיחד איתכן,אני חשה במועקה הבאה ומתקרבת לקראת ליל הסדר.... אצלינו,זה "רק" שנתיים וחצי ללא אמא....מה איתכן ה"וותיקות"? איך זה עובר אתכן?

הי דודה של גיא! ../images/Emo140.gif

ברוכה הבאה אלינו. אמנם אנחנו מועדון שכל אחת הייתה בוחרת לא להיות שייכת אליו... אך משכך ניגזר, אנחנו משתדלות לפחות להיות כאן אחת בשביל השניה, לתמוך ולסייע ככל הניתן. אצלי בעבר המועקות לפני החגים [פסח וראש השנה] היו בעיקר סביב זה שאף פעם לא ידענו איפה נעשה את הסדר, היינו כביכול תלויים בחסדים של אחרים שיזמינו אותנו או לא. שנאתי את תחושת ה"טובה" שהרגשתי שעושים לנו, והיום אני שמחה שאני לא תלויה היום בכל מיני דודים ודודות שברגע האחרון הואילו להזמין אותנו. מאוד נגעה לליבי המחווה שעשית בניק שלך לאפרתוש ... אהבתי. נשמח לפגוש אותך ואת אחותך המקסימה ביום חמישי. את מאוד מוזמנת להישאר עימנו, ולכתוב אם ומתי שמתחשק. בידידות, סקאלי

היי סקאלי..

את רק מוכיחה בכתיבתך אליי,כתגובה,את תחושת הבית החם.... כן,פסח וראש השנה,החגים שלאורך השנים,התקיימו בבית ההורים,עם אמא,והיום מן תחושה ש....איך לומר? משהו התפרק,משהו מאד בסיסי,שאין לו תחליף. יושבת כאן מול המסך,מסתובבת לי מעט בפורום,קוראת ומזדהה,תוהה ושואלת,ופתאום חושבת לעצמי...WOW-מדוע רק היום אני מגיעה לכאן? ומרגיעה את עצמי באומרי כי כל דבר קורה בזמנו ולא רגע אחד מוקדם יותר. בכל מקרה,כותבת כאן,לכל מי שתבקש ותזדקק...יש לי חיבוק ענק-ענק וחם-חם....ואוזניים....גדולות...(-: לשמוע,להיות,לבכות,לצחוק. אני כבר מרגישה טוב כאן....

בוקר טוב.

תודה רבה. שוחחתי עימה לפני 2 דקות,מרגישה קצת יותר טוב. קצת בדיקות ומקוה שהכל יהיה ברור יותר.

ברוכה הבאה דודה של גיא../images/Emo70.gif

אני מאוד שמחה שגם את הצטרפת אלינו.. מקווה שתמצאי את מקומך במהרה.. בתור אחת מה"וותיקות", גם בתחום וגם בפורום, הדבר היחיד שאני יכולה לומר שהזמן הוא לא רופא.. אבל כמו שסקאלי תמיד אומרת הכאב משנה צורה עם הזמן... כל אחת מוצאת לעצמה את דרך ההתמודדות שלה, לומדת להכיר את הכאב שלה ולהכיל אותו, לאט לאט..... מוזמנת לכתוב לנו מה וכמה שמתאים לך.. אנחנו כאן....

תודה כנפיים לבנות

זה נכון,אך עדיין רוצה לעוף ולדלג מעל פסח וראש השנה. מה גם שעם אבינו....זה רחוק מלהיות מה שהיה עם האמא שלנו. למרות שהיום הוא חש בודד ומנסה בכל מאודו ....

למעלה