היי בנות

היי בנות

מצטערת שנעלמתי לכל היום בלי לברך את סוף השבוע לשלום אבל זה הסיפור הכלב שלנו מצא לו חברה חדשה וכבר כמה ימים שהוא הולך לבלות איתה וחוזר לישון בבית או שאנחנו אוספים אותו בדרך חזרה הביתה... אתמול הוא לא חזר אמרתי לאיש שנלך להביא אותו. אנחנו הולכים לקחת אותו ומה שאנחנו רואים זה מספר כלבים שברחו כשהגענו והייתי בטוחה שהכלב שלי איתם אבל פתאום אני רואה אותו יוצא מהתעלה ורץ לקראתנו שקט. בדר"כ הוא מאוד שמח וקופץ מהתלהבות כשהוא רואה שאנחנו מגיעים הפעם היה שקט ואז בעלת הבית של החברה שלו אמרה לנו שהכלבים האחרים והוא הלכו מכות . חושך לא רואים כלום חזרנו הביתה הכלב בקושי הולך גרר את עצמו למיטה שלו התחלתי לחפש פצעים או דימומוים לא מצאתי דימומים אבל מלא פצעים שכבר התייבשו מסתבר שזה נשיכות....וכל נגיעה מאוד כאבה לו ואז אני מעבירה יד על הירך שלו ומגלה חור ענקי הם פשוט קרעו לו שם את העור עד לבשר היינו בהלם התקשרנו מיד לוטרינרית שלנו היא ביקשה שנחטא לו את הפצע הגדול עם מי מלח אתן לא מאמינות איך שהוא צרח אבל לא הייתה ברירה ואז פולידין פשוט אומלל. הוא סירב לישון כי הוא פחד שאנחנו נעזוב אותו כל תזוזה שלנו הוא הרים את הראש לבדוק שלא עוזבים אותו וככה ישבתי איתו עד שנרדם כולו רועד ומפוחד. היום הוא לא יכל לרדת מהמיטה שלו כבר הייתי בטוחה ש.... קשה לכתוב את זה אפילו ופשוט כדי לוודא שכלום לא קרה בגלל הפצע הענק פשוט נגעתי לו ברגל ורק אחרי שהוא צווח הבנתי שהכל בסדר נשמע כמו התעללות אבל הוא פשוט לא יכל להזיז את החלק האחורי של הגוף ונורא נבהלתי וידעתי שאם הוא מרגיש כאב סימן שהכל בסדר . רק אחרי כמה שעות הוא הצליח לרדת מהמיטה והצעדתי אותו ואולי לא תאמינו ממש הרגשתי את הכאבים שלו זה הזכיר לי את הצעידות שאני הייתי עושה אחרי כל ניתוח הולך בקושי נח אחרי כל פסיעה ממש ריחמתי עליו ורציתי להרים אותו אבל ההגיון חזר מהר וזכרתי את ההצעות שלי לגבי אחרי ניתוח איך הכי מבריא זה לזוז והולכתי אותו לקחתי אותו לטיול . זהו עכשיו הוא קם והולך לבד עדיין כואב לו מאוד הוטרינרית שלי הגיעה ואמרה שהוא יצטרך "ניתוח" לסגירת הפצע אבל מחשש מזיהום ומכך שהקצוות של הפצע כבר לא טריים ובגלל שממילא יצטרכו לחדש קצוות עדיף ומומלץ לחכות כמה ימים לתת לו אנטיביוטיקה וכמובן חיטוי של הפצע במי מלח ורק אחרי בערך חמישה ימים לקבוע תור לסגירת הפצע. פשוט עצוב לראות אותו כך. שיהיה סוף שבוע נפלא לכולנו .

אויש זק...../images/Emo201.gif

מסכן....כמה כואב לי לשמוע על חיות שסובלות. הן כ"כ תלויות בנו וחסרות אונים...ממש כואב הלב! מקווה שהוא יחלים במהרה ושה"ניתוח" לסגירת הפצע יעבור בקלות. מה שמנחם אצל חיות זה שהן מחלימות הרבה יותר מהר מאיתנו. אז מה... הכלבים הלכו מכות בגלל החברה שלו
כנראה שהיא ממש שווה
מאחלת לך סוף שבוע נעים עד כמה שניתן
מחכה לעידכונים

תודה חמודה

חזרתי איתו עכשיו מטיול ונחשי לאן הוא רצה ללכת....לחברה שלו ישר לכיוון הבית שלה... או לכסאח את הכלבים שהרביצו לו
כן שווה החברה שלו שחורדינית זאב כלבה יפה בנתיים קשה לו לקום אז אנחנו עוזרים לא להתרומם כמובן זה ביללות כאב וקשה לו לעלות למיטה שלו אז גם כאן דחיפה קטנה והכל בסדר. תודה שיהיה סוף שבוע נפלא

galim29

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif גרמת לי ממש לבכות..

את יודעת מה עשית לי? התחלתי לנזול כשקראתי את זה. כבר התכוננתי לסוף טרגדי... קמתי לי משנת אחה"צ (כן, ברור לי שאת צוחקת עלי עכשיו.. בשמונה בערב) אחרי יום קשה אתמול שהחלטתי לברוח מהעבודה החדשה שלי שמתבררת כסיוט לא חוקי ומזעזע שלא מהעולם הזה... ואני פותחת את הפורום וקוראת את זה... וזה אחרי שהכלבה שלי (שאצל אימא שלי כי היא משותפת לשתינו) נדרסה לפני 3 ימים (ולמרבה המזל היא בסדר גמור ולא קרה לה כלום).. ועכשיו את בא עם צהסיפור העצוב הזה. אז קודם כל, שיהיה לו החלמה מהירה... מקווה ש
טוב מהר.. ולא יתחיל עם כלבות שעושות לו בעיות. ושיהיה לך סופ"ש רגוע.. אני אהיה בטוח שבוע הבא בהוד השרון ונקבע בטוח!!!!
גלים.

אז תקראי את התגובה שלי ל

לשרשור של shirani ותחזרי לצחוק איך ידעת שאני אצחק מהמשפט שלך "קמתי לי משנת אחה"צ..."
וכשתבואי תוכלי לראות את ה

sivic10

New member
מסכן!!

גם אני הזלתי דמעה..איזה מסכן קטן. אבל מה שחשוב זה שהוא מרגיש בטוח איתכם ובקרוב הוא יחלים לגמרי החלמה מהירה! מה גברים לא יעשו בשביל בחורה אחת מיוחמת..

גל 4

New member
אני מודה שנקרע לי הלב...../images/Emo201.gif

כשלחתולה המאמי שלי כואב, אני בוכה כמו אידיוטית!!! יהיה מזה משהו מסוכן?? הוא יבריא לחלוטין נכון?? נכון??

אתן מקסימות

ה
בסדר עדיין על אנטיביוטיקה וחיטוי הפצע עד שהוטרינרית שלנו תחליט מתי לסגור את הפצע. בנתיים עדיין קשה לו עם הרגל צולע לו בטיולים קצת אדיש עכשיו כשחזרתי הביתה הוא קיבל את פני בהתלהבות כמו שהוא רגיל רק עם צליל של יללות כאב ביחד אז זה מראה שהוא לקראת התאוששות. שאר הנשיכות עדיין מכאיבות לו כשנוגעים בהם והוא "זכה" גם בשטף דם בעין הוטרינרית אומרת שזה יעבור לאט. זהו בנתיים תודה על ההתעניינות נשיקות

galim29

New member
עכשיו אני חייבת לפגוש אותו../images/Emo24.gif

עכשיו אני חייבת לפגוש אותך (ואותו) ולפנק אותו בחיבוק ענק.... אין ברירה ז'קי.. תחשבי על יום חמישי כאופציה לדייט הקפה והעוגה המדוברים. אהיה בהוד השרון מאחה"צ... יש לי תור למכון ריאות מאחר והגוש בחזה ממש כואב לי ולא נעלם... אז אהיה בסביבות 18:30 אצל אימא... מה דעתך כבר לעשות את זה וזהו?????????????????

galim29

New member
יופי. אז נקבע לנו../images/Emo8.gif

שלא עובר כבר חודש. נדד מצד ימין צד שמאל וכואב בטרוף. נראה לי שזאת הדלקת. לפחות מקווה. בכל מקרה יש לי תור לתל השומר בשני הבא. הרבה זמן לא ביקרתי שם..

lee E

New member
../images/Emo7.gif

זה אותו הכלבלב שהלך מכות שהיינו אצלך?

למעלה