היי בנות

JERYP

New member
היי בנות

שבת שלום וסוף שבוע מדהים לכולן.... ו- לא שוכחים אותך נסיכה....ליבנו ליבנו איתך

שבת שלום

יום שישי עיפה ,החלטי הערב בבית הולכת לישון מוקדם ,איזה החלטה דבלית .החברים כבר יצאו ולי משעמם וכשמשעמם רע לי. והזכרונות מצפים אותי ..יש קשישים שאני מביאה להם ארוחת שבת ,היום אחד מהם שואל אותי ,למה אני מביאה את הארוחה , היכן קובי? כועס עלי?ואך אסביר לו שקובי יותר לא יביא ארוחות לאף אחד ,ושהוא לא כועס. וקשישה אחרת בקשה, לפני שבוע,שיבוא לתקן לה איזה תריס ..והם לא קולטים כבר שנה שאיננו .. עצוב לי ,אבל לא אשקע במרה ..אלך לחפש סיבות לצחוק,אולי משהיא מכירה אתר של קרקטורות? ונסיכת הכוכב ליבי איתך שולחת לך ים של אור וחיזוק

../images/Emo24.gif שבת שלום

גם אני מאד עייפה וזוחלת למיטה עכשיו היום עבר בשקט והערב אחי אשתו והילדים התאחדו עמי לארוחת שבת טובה ופשוטה וידענו המון יחד נהדר שלא חווינו כבר שנים נעים היה לחוש אותם קרוב אלי מרגישה כמה הם מבקשים את תשומת הלב שלי כיום , וכמה הם גדלו בשנים האחרונות לצערי אין מניין בבית ואז אחי הולך לבית הכנסת וזה שובר אותי כי אני לא זוכה לתפילה בבית השגרה של השבעה כמו שחוויתי נשברה ואני צריכה לשמוע אותו אומר קדיש חוץ מזה אני לבד כי לישון הוא הלך לביתו והדודות והדודים שלי גם כן אז פעם היה לי לאין ללכת עכשיו כבר לא , אמא מלווה אותי מהשמים יש לי רק אתכם שמלווים אותי ומעודדים אותי במילים לכן התגנבתי למחשב שאין פה אף אחד להודות לכם בשעת בוקר על המילים הטובות יודעת שעכשיו קשה לי יותר כי אין בשביל מי להתאמץ ואפשר לוותר ולהאיט את הקצב של החיים שלי הלב נשבר בי שאמרו לי שאין תקווה וינסו להקל על כאביה וההמתנה במשך יומיים עד שנפטרה וזעקתי לשמים כל דקה היה קשה לראות אותה נאבקת על החיים ובמקביל יודעת שצריך להכין את הבית לשבעה ואני לא הייתי בבית ימים רבים וכרגיל הדודות הטובות שלי התגייסו לעזרה עמלו יומיים לארגן את הבית שאפשר יהיה לעשות את השבעה בבית נרגעתי שראיתי את האנשים שהגיעו להלוויה שהכל נעשה בהתראה טלפונית מודעות לצערי הדבקנו בבוקר מאוחר מדי מכדי שאנשים יראו בשכונה אבל למי שהיה לי חשוב התקשרנו להודיע ואנשים הגיעו מרחוק מאד אני שמחה בדבר אחד שבבית הקברות היה מניין והתפללו לזכרה ושמעתי את התפילה ואת הקדיש שם והיו הרבה חברים טובים ובני משפחה שעטפו אותי בהמון אהבה גם אחד מהמשפחה שאמר מילים לזכרה שמשתלבות בפרשת השבוע חיי שרה עכשיו אמי היקרה נחה לה לצידו של אבי ואני יודעת שבחייה עשיתי כל אשר יכולתי למענה ועכשיו היא בחיק האהובים ואוהבים שלה ,בתה הקטנה ובעלה והוריה שחיכו לה באהבה ותפילה לי אחת בלבד שהיא תהיה השליחה שלנו בשמים ותבקש בעדינו את השקט והשלווה ובריאות לכל החולים , ושהשלום יבוא לעולמנו לא נדע עוד כאב וחולי .

../images/Emo201.gifלכוכב שלנו

איזה גדלות רוח את מגלה ,כל כך מצאותית, כל כך חכמה , מתאהבת בך אישה יקרה . מאחלת לך מכל הלב שתמצאי דרכים למלא את החוסר הגדול ,אחרי השבעה הבית יתרוקן הכיפי עצמך באנשים ודברים שאת אוהבת ושיקלו עליך ,אחרי השלושים צאי לחוגים ,לכי לילמוד ,התנדבי,כי רק דרך העשיה יתפוגג החוסר .מלאי חייך בתוכן ,אל תתני לעצמך זמן לשקוע , זו דרכי להתמודד ,והיא מצליחה לי . מהשמים תנוחמי אישה יקרה .

עדנה7

New member
נסיכת הכוכב, גם אני מצטרפת

לדבריה של הים הרוגע , ואת פשוט חייבת לקחת את עצמך בידיים ולהמשיך הלאה, נכון קל לייעץ וכנראה ייקח לך זמן, וזה מאוד טבעי, כי זה לא פשוט להשלים עם אבידה כזו. קחי לך במחשבה, שאם אין אני לי מי לי, ורק את יכולה לשנות את מצב הענינים אצלך, אף אחד לא יעזור לך. כעבור חודש ימים צאי לחוגים ו/או לסדנאות שיש לך עניין בהם, למרות שאין לך מצב רוח אבל כשתפגשי אנשים מענינים ובכלל , זה יעזור לך להסיט את עצמך ממחשבות שתבואנה לך. ואפילו לזמן מה, גם זו לטובה. משתתפת בצערך, מכל הלב. עדנה

למעלה