היי בנות!

מיצי007

New member
היי בנות!

חזרתי ארצה אתמול, ביום ראשון אני מתחילה ללמוד...אבל לפני כל זה, רציתי לספר לכם איך היה לי. ניו יורק זאת אחת הערים הכי מדהימות שיש, הכל כל כך גדול ועוצר נשימה, שאפילו שהייתי שם חודש לא הספקתי לראות אפילו רבע(אבל קניתי את חתונת רפאים
) אבל אחת מהחוויות שאני אזכור לנצח מהטיול הזה (חוץ מהזין מפלסטיק שהדביקו לחלון של מכונית בזמן שעברתי ברחוב ואמרו לי תיזהרי) זה הפגישה שלי עם אדוארד נורטון. כן כן, מי שמכירה אותי מספיק זמן כאן יודעת מהי רמת האובססיה שלי לאדוארד נורטון וכמה אני אוהבת אותו במשך שנים על גבי שנים. הייתי בפסטיבל THE NEW YORKER שם היה פאנל בו דיברו על עיבודי ספרים לעולם הקולנוע ואדוארד נורטון היה שם! בהתחלה לא האמנתי שזה קורה לי וישבתי מולו בשורה הראשונה, ממש ממש התרגשתי לראות אותו ולשמוע מה יש לו לומר. בנוסף הייתי באירוע גם בו ראיתי את רובין וויליאמס, אחד האנשים המצחיקים ביותר על אי האדמות. והוא נגע בי! בגב וביד!
מצטערת אם זה לא נראה הגיוני או מסודר, אבל איך אפשר להיות הגיונים אחרי דבר כזה?!?
אגב, כל ארצות הברית בוחשת בקלחת של ג'וני ווונסה, כל העיתונים מלאים בסיפורים על חתונה קרבה ובאה, אני אישית בספק אם הוא יתחתן עם וונסה אבל, נראה.

annafff

New member
יש!!!!!!!!!! חזרת!!!!!!!!! וואו!

איזה כיף לך כל כך הרבה חוויות אני ממש שמחה בשבילך!
אז איזה יופי שחזרת ו.... זהו! אוהבת אנה.

tali44

New member
הייייי

ברוכה השבה.... אני שמחה שנהינת ופגשת את רובין וויליאמס ואת השני (אין לי מושגד מי זה..)

Dead Scene

New member
:(

כל הזמן הזה אני מכינה פולחן עם נרות והכל ומתפללת שתיהי שלי וכזה יחס אני מקבלת. זושה!

מיצי007

New member
התכוונת לשולחן עם נרות!

זה בכל מקרה תמיד נמצא אצלך.... תפסיקי לעטוף את עצמך בפוסטרים אירוטים ותחזרי למציאות!

Dead Scene

New member
פולחן! אם את פותחת את הארון שלי

(חוץ ממיליון בגדים שנופלים עלייך) יש שם גם מיני-מקדש למיצי עם נרות ותמונות ושמן ארומטי. אני בחיים לא אפסיק לעטוף את עצמי בפוסטרים!!!

bobit marely

New member
ברוכה השבה ../images/Emo13.gif

שמחה שנהנת ובהצלחה בלימודים ביום ראשון

Aviyush

New member
ברוכה השבה(=

אני בשוק שראית את רובין וויליאמס
אחד השחקנים היותר מצחיקים ומוכשרים שיש בהצלחה בלימודים

nitzan s

New member
ברוכה השבה!!../images/Emo24.gif

איזה כיף לך שפגשת את רובין ויליאמס!! הוא אחד השחקנים הטובים!! ואת השני אני לא ממש מכירה אבל אם את אוהבת אותו אז כיף לך שפגשת גם אותו!!

סתווש14

New member
ברוכה השבה מותקק:]]

איזה כיף לךך מגניב לך שפגשת את רובין וויליאמס ואדוארד נורטון=] שמחה בשבילך שנהנת

ברוכה השבה!../images/Emo24.gif../images/Emo108.gif

נשמע שממש נהנית =] ומזהאיך נפגשת עם כ"כ הרבה מפורסמים?..חח קיצר.. שמחה שחזרת.. התגעגענו..

למעלה