היי בנות

vered140870

New member
היי בנות

אווווףףףף!!! זוהי הפעם השנייה שלמרות הרצף בנטילת גלולות (פמינט) אני מקבלת קצת אחרי סיום החפיסה מן דימומים מינוריים ומגעילים. מה יהיה הסוף?? ובאוירה פסימית זו - אולי מישהי מכירה גניקולוג טוב באזור ירושלים שבאמת מבין באנדו ?

gui1

New member
לא מכירה באיזור ירושלים

אבל אני חושבת שכל הגימומים הדימומים ההפרשות הן המטרד הלאומי שלנו אולי מקום שני אחרי הכאבים ועוד לא נמצא פיתרון רק תשובות בנאליות כמו החלפת גלולות ולוקח זמן עד שמתרגלים וכו בנתיים צריך להסתובב עם תחבושות ועם יש בחור אז רק להמתין ולקוות שמחר תזרח השמש והכתמים ילבינו כשמש

ילבינו כשמש? ../images/Emo6.gif

אהבתי
- שמחה כל כך לראותך איתנו.מה נשמע? ולגבי השאלה- מסכימה עם גואי, בהחלט רק תשובות בנאליות- זה חלק מה"חבילה".

vered140870

New member
תודה בנות

התמיכה שלכן משאירה אותי שפויה באטרף האנדו שאופף אותי. אני בסדר, חיה את המחלה כל יום מחדש. השבוע יש לי תור לאולטראסאונד- תחזיקו לי אצבעות. מתי תהיה פריצת דרך בתודעת הרופאים בתחום? לאחרונה אני חושבת על כך שלא יכול להיות שלא מוצאים מענה לצרעת הזו. הרי היום עם לייזר וכ"ו פותרים אפילו מיומות, שרירנים ושאר נגעים, כנראה שבאמת הנושא לא מספיק בתודעה ע"מ ליצור אינטרס כלכלי...שיהיה רק טוב! ורד

הנושא מאד מאד בתודעה!

יחידות מחקריות בכל העולם חוקרות את המחלה בתקוה למצוא מזור למיליוני נשים בעולם שסובלות ממנה. כל פעם מתפרסמים מחקרים חדשים ופריצות דרך בתחום. מה לעשות? הלואי וזה היה פשוט כמו שרירן או מיומה אבל זה יותר מורכב מזה

למעלה