היי בנות

היי בנות

בסוף נסעתי למיון בתה"ש וחזרתי לקראת חצות. חוץ מזה כל היום הייתי מחוברת לספפה מנסה לשכך את הכאבים המעצבנים. בכל מקרה, שני רופאים שללו היפרסטימולציה ושלחו אותי הבייתה אך את ההחזרה עדין לא עשו. מחר שוב יבדקו אותי ונקווה לסוף טוב. בנות יקרות,תודה על הדאגה (וגם לרומיה שהרגיעה אותי בלילה שלפני השאיבה- מאוד עזרת לי). כולכן מתוקות ומקסימות, אוהבת רני

../images/Emo24.gif תרגישי טוב!!

יקירתי, מקווה שאת מרגישה כבר הרבה יותר טוב. בהצלחה עם ההחזרה. מחזיקה לך אצבעות, בטוחה שיהיה טוב.

מצטערת שאני מגיבה רק עכשיו

נשמע דוקא יותר זיהום ולא היפר, בוצעו בדיקות דם? איך את מרגישה היום? בלפרסקופיה שעברת הסירו חצוצרה אחת נכון? מה היה מצב השניה? הדימום יכול להעיד על הידרוסלפינקס. מחכה לשמוע מה שלומך

בוקר טוב בואינג

לשמחתי זה לא זיהום כי עשו לי בדיקת דם והכל היה בסדר. מה גם שלא היה לי חום והרגשתי טוב אחר כך. לגבי החצוצרות- הוציאו לי את שתיהן כך שאני לא חשבתי בכוון של זיהום. אני חושבת שזה בגלל שהשאיבה הייתה מאוד קשה וארכה כשעה במקום כעשר דקות. השחלות שלי ממוקמות מעל הרחם ולכן דקרו את דופן הרחם כדי להגיע אליהן וזו היתה הסיבה לדימומים. תודה על התגובה שיהיה לכולנו בוקר מקסים ושנשמע רק בשורות טובות אמן! אוהבת רני

מוכר ../images/Emo24.gif

גם אצלי עברו ברחם בשאיבות להגיע לשחלות, בדיוק מאותה סיבה. שמחה שאין זיהום ואין חום. אולי כדאי להקפיא את העוברים, לתת לגוף להתאושש מהטראומה ולבצע החזרה כאשר הגוף חזק יותר. מחזיקה לך אצבעות

galim29

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gifרני תרגישי טוב

רני היקרה. מקווה שאת יותר טוב עכשיו. כואב לי הלב שאת ככה סובלת. אם את צריכה משהו רק תגידי... ותנוחי...

ממי 1

New member
סליחה שנדחפתי אבל

אני לפני לפרו' אשמח לדעת איך זה יש לי חסימה בפה העליון של צוואר הרחם מה זה אומר?

תודה יקירתי,

חבל שלא יצא לנו להפגש. בפעם הבאה שאת מבקרת את ההורים תקפצי לכוס קפה
אני עכשיו מרגישה הרבה יותר טוב.עדיין יש דימומים אבל הרופא אמר שזה בסדר. מקווה לעתיד טוב יותר......... שבת שלום רני

למעלה