היי בנות

vered140870

New member
היי בנות

קיבלתי גלגלות בשם פמינט לקחת ברצף(להזכירכן- כבר אחרי לפרוסקופיה ומאובחנת עם אנדו). לקחתי כנדרש כמעט כחודש ופתאום היום, בדיוק ביום שהייתי אמורה לקבל מחזור גם ללא הגלולות, נהיו לי מן הפרשות מוזרות כמו בסוף מחזור. מיותר לציין שאין בי שום כוחות לקבל עכשיו מחזור ארור. מישהי יודעת מה עושים? האם עלי להפסיק עם הגלולות? האם זה אומר שהן לא מתאימות לי? אוווווףףףףףףףףף!!!!!!

ha1231

New member
אולי הגלולות לא מתאימות לך וצריך

להחליף סוגים שונים עד שמגיעים לסוג שהכי מתאים עבורך.

ר ו מ י ה

New member
לא להפסיק בשום אופן

להמשיך את הגלולות ואם התופעה נמשכת או מתחזקת לכדי דימום, ליצור קשר עם הרופא המטפל. ייתכן שיש להחליף את סוג הגלולות אך גם בהחלט ייתכן שהגוף צריך להתרגל אליהם.

נעמי 17

New member
הסבר קצר

הגלולות לא עוצרות לגמרי את < הסייקל> את המעגל שקורה בכל החודש- להל"ן המחזור..< והכוונה היא לאו דווקא לדימום בסוף החודש אלא לתהליך שגוף עובר בכל החודש>, לכן אנחנו מרגישות את הביוץ וגם את הדימום גם אם הוא מופיע בדמות כתמים חומים. את חייבת להמשיך לקחת ברצף עד שהגוף יתרגל, כמו שאמרה רומיה, אם המצב משתנה או מחמיר תחזרי לייעוץ אצל הרופא

vered140870

New member
תודה בנות

אין כמוכן. אני בהחלט שמחה להמשיך גלולות ולא לקבל עכשיו מחזור. אגב, האם יש בפורום בנות בגיל "קשיש" לגלולות כמוני (36) או שרובכן צעירות יותר???

vered140870

New member
אכן קשישה...

וכמה זמן את עם גלולות ברצף? קרה לך גם שהיו לך דימומים במהלך הנטילה? תודה ושתהיה שבת שלום ורגועה לכולנו!!!

נעמי 17

New member
יותר מחמש שנים

לפעמים יותר דימומים ולפעמים פחות, תלויי בסוג הגלולה עכשו אני על דקא.

גל 4

New member
"קשישה" 37 בחודש הבא ולוקחת

רצוף שנים או על דקא (כבר על מס' 6 ועצבנית שבא לי למרוט איזו שערה או לחתוך איזה וריד... נפלאות ההורמונים) פמינט היה עדין מדי בשבילי, אני צריכה את התותחים.

ר ו מ י ה

New member
גם אני מהקשישות יחסית

איפה מקל הסבא כשצריך אותו???

למעלה