היי בנות...

שבי69

New member
היי בנות...

בטח חלקכן זוכרות אותי. השיחה שניהלנו בקשר להתמודדות עם הבן זוג בעניין האנדו'. אז ככה לבקשתו, אמורה להיות לנו מחר פגישה אצל הרופא, וביקשתי מהרופא להגיד לנו הכל בלי ליפות את הדברים. אתן חושבות שזה טוב? אני חוששת. לאיזה תגובות אני צריכה לצפות מבן זוגי. יש לציין שהוא מכיר את המחלה ...

גל 4

New member
שבי יקרה, כל כך הרבה חששות

דווקא במקום שבו את אמורה לקבל את הכוחות. השיחה עם הרופא ברוכה ובודאי שכדאי שהרופא יומר הכל מבלי ליפות את הדברים. אפשר להציג אותם יפה, יפה ולהמעיט בערך ובגודל העניין אבל זה לא ישנה דבר בטווח הרחוק... הכל יוצא ואז את מוצאת את עצמך לבד בקטעים הכי כואבים או שאת מוצאת את עצמך עם בן זוג שמאמלל אותך ואז את דואג יותר למה שקורה ביניכם ואין לך אנרגיות לדאוג לבריאות שלך. זה לא מקום טוב להיות בו. כמה שזה מטריד ומקשה ואפילו מכוער ומפחיד - שימי הכל על השולחן ותני לו לקבל את ההחלטות שלו. אם יהיו דברים שמסתתרים מתחת לפני השטח מישהו יתחיל לחפש אשמים וחבל... קשה לומר מה תהיה התגובה אבל על סמך מה שאת כותבת ומה שזכור לי שכתבת בעבר... יתכן שיהיה קשה ויתכן שזה יעמיס על המערכת אבל עדיף שיהיה קשה עכשיו!!! אחר כך הקושי גדול יותר. אני יודעת שאת חוששת ואני כותבת לך כי הייתי שם... בסופו של דבר הוא חייב לדעת הכל ולהחליט אם הוא רוצה להיות איתך באש הזאת ובמים שיבואו אחר כך - אם הוא יחליט שכן, תדעי שזה כן שבא מהמקום הנכון. מאחלת לך רק טוב ושולחת

עם כל הקושי - הדרך אינה ליפות

את המצב. יש לך מחלה כרונית גניקולוגית שיכולה להשפיע על פיריונך ועל תפקודך היומיומי. יש תקופות טובות יותר וטובות פחות. החשש שלך מובן מאד ואני מקווה שבן זוגך יפתיע אותך לטובה בתגובתו

שבי69

New member
תודה בנות על התגובות

פשוט לא הייתי כאן מספר ימים. תודה על התמיכה. בינתיים הפגישה נדחתה לעוד שבוע. נחזיק מעמד עד אז...

למעלה