היי בנות!

היי בנות!

מה שלומכן? אני מקווה שהכל טוף. אתן יודעות, כל יום כשאני מתעוררת בסביבות 6:45 אני מקללת את ביה"ס. הלוואי שיכולתי לישון!!!!! חוץ מזה, אני ביה"ס שלי נורא רחוק.. ואני צריכה ללכת ברגל... לוקח לי חצי שעה להגיע לשם!(ואני הולכת מהר). היום היה לי מבחן במדעים, לא ידעתי כלום , אז ניחשתי
אוףףףףףף יש לי מלא מבחנים... כבר אין לי אויר... ואצלנו זה הולך בשלישים, ככה שכמעט לכל מקצוע יש 2 מבחנים בשליש!!!!! אוווווווף נמאס לייייייי! אני יודעת שאני נשמעת משעממת, אבל באמת משעמם לי!!! אווווווף ומחר יש לי בייבי סיטר!!!!!!!!!!!!! כמה קיטורים... טוף, אני הולכת להתארגן לחוג ג´אז שלי..... אוווווווף (סתאאאאאאאאאאאאאם) אני מתה על החוג הזה.... יאללה ביייייייי love you all!!!!! שני.

Black Cat15

New member
שני אחותי!! ../images/Emo13.gif

כמה שאני מבינה אותך... אני כל בוקר מתעוררת ב6:20 (עינוי!) כי אני מתחילה ללמוד ב 7:30 שעת אפס כ-ל י-ו-ם! (אני במגמת רב חנונית = רב תחומית)... מחר יש לי מבחן במתמטיקה ואני חורשת לגיאומטריה (אלגברה הפעם אני מבינה ויודעת תודה לאל!) למרות שיש מיליון נוסחאות ואני לא אזכור כלום..
חוץ מזה שיש לי כאב ראש נוראי ואני נורא נורא עייפה... אצלנו זה היה בשלישים עד שהתחלנו להתלונן על הצפיפות אז העבירו למחציות... בטו בשבט מקבלים תעודת מחצית והמבחנים יהיו מסודרים הרבה יותר נוח ולא צפופים כל כך... שיהיה לך
במבחנים הבאים
ותחשבי תמיד על המשפט הבא: לא משנה כמה רע המצב שלך, תמיד יש אנשים שהמצב שלהם רע יותר... תאמיני לי שזה נכון!! יש לי כל כך הרבה דברים לקטר עליהם אבל כשאני שומעת על הצרות של אנשים אחרים אני סותמת ומחייכת!!
אורנית.

binba!

New member
אולי....

אמממ...תנסו לשנות משהו בסדר יום שלכן, כדי שיהיה יותר טוף. אל תדחו את האושר לסוף השליש\סוף השנה\כשתתחתנו (מחק את המיותר--->או שלא) תהיו מאושרות כאן ועכשיו!! כי אין זמן אחר...
שירונת אההההההההה!!! אני עדיין לא שמעתי ממכן "תתחדשי" על המסך החדש והדול,ועל הסורק היפיוף שלי!!!!! קדימה, להתחיל לשרשר במרץ!!

-TaintedLove-

New member
תתחדשי!!!

וחוץ מזה, זה מרשעי למדי, אבל אני שמחה להודיע שתקופת המבחנים שלי הסתיימה לפני שבוע!!!!!!! אין לי יותר מבחנים...!!!!!! אבל לעומת זאת, יש הרבה בחנים ועבודות, ושיעורי בית (שבאופן עקרוני לא סופרים כי הכיתה שלי לא עושה שיעורי בית..
) ואת גרה חצי שעה מביה"ס??? מסכנה.... אני גרה בערך 5-7 דקות משם, ובגלל שיש לי לי שעת אפס אחת (בעצם שתיים, אבל אני בדרך כלל מפסיקה אחת מהן) בשבוע, יש לי השכמה ב7:30... נחמד, לא??? -לירון-

binba!

New member
תודה!!../images/Emo9.gif

לא רציתי להגיד את זה, כדי לא לבאס.. אבל גם לי נגמרו המבחנים לפני שבוע בערך... התעודות שלנו זה עוד 10 ימים בערך! ו...גם אני גרה 4,5 דקות מהבצפר..
אבל כשאני אהיה בתיכון אני אגור חצי שעה מהבצפר.........
שירה

Black Cat15

New member
תתחדשי!! ../images/Emo13.gif

גם לי יש פגרת מבחנים... עד יום ו´ הבא (הייתן מאמינות שיש לי יותר משבוע חופשי ללא מבחנים??) אבל המורה המניאק ללשון תקע לנו בוחן ביום שני
אנחנו מקבלים תעודות ב4.2.02 ואני חושבת שהכל יהיה סביר חוץ ממתמטיקה
(65? 70? לא ברור עדיין...) גם בזמן האחרון יש לי המון זמן פנוי חוץ משיעורי בית שצריך לעשות, אבל המורה הזונה שלי לאנגלית תקעה לנו עבודה להגיש באורך 5 עמודים והכל באנגלית... וגם יש לנו BOOK REPORT, ועבודה להגיש בגיאוגרפיה... א-י-כ-ס!! טוב אורנית מספיק לקטר...
צ´או!!

אורנית!

רבה לך על המשפט... אני באמת אזכר בו בפעם הבאה שאני ירצה לקטר...
אז החלטתי שבשבוע וחצי הקרובים אני יכנס פחות לאינטרנט בימים שיש לי מבחנים... כמובן שאני אומרת ומחליטה הרבה דברים... אבל ברגע שאני מתחברת אני לא יוצאת. (מנסיון). זה כמו שאני אומרת : "היום אני אלך לישון מוקדם". איזה מוקדם ואיזה נעליים.... זה כ"כ מעצבן שכל התוכניות היפות תקועות בלילה. עוד פעם אני מקטרת!!!!! טוב אני כבר לא שולטת בדבריי, תתחשבי בי
... בההה בייי, שני.

Black Cat15

New member
זה פשוט לא יאמן! ../images/Emo12.gif

כנראה שהראש שלנו עובד אותו דבר... כי... גם אני בול ככה!! בימים שיש לי שיעורי בית אני משתדלת לא להכנס לאינטרנט... משתדלת - כלומר, עושה חצי דף בלשון, אומרת: "נעשה הפסקת אינטרנט ל10 דקות"... בסופו של דבר אני נשארת שעה...
ואז כל השיעורים נדחים ללילה... אבל אל דאגה, תמיד כשיש לי מבחנים רצחניים אני אומרת שאני אלמד כל היום ולא אכנס לאינטרנט, אבל תמיד אני לא עומדת בפיתוי ונכנסת!! (לפני מבחן בהיסטוריה, לפני מבחן באנגלית, לפני מבחן במתמטיקה והרשימה עוד ארוכה...) היום היחידי שסגרתי מחשב היה ביום שהיו לי איזה מיליון דברים לעשות ולכן נאלצתי לסגור את אספקת החמצן שלי ליותר מ3 שעות... איך שרדתי? שאלה טובה...
בדרך כלל כשאני אומרת לעצמי - רק חצי שעה מול המחשב, אני נשארת 3 שעות!! ואז באה התגובה: "יוווווווו אני לא מאמינה שכבר 22:00 בלילה!!" ואז אני הולכת לישון ב24:00... חחחחחחחחח זה בסדר, גם אני מקטרת ידועה...
לפחות אני יודעת שאני לא היחידה שסובלת מהתמכרות למחשב \ אינטרנט... אם את מכירה קבוצת גמילה אשמח להצטרף.
אורנית.

אורניתוש!!!!!!!!!../images/Emo6.gif

מקווה שלא מפריע לך שאני קוראת לך ככה.. אני לא מכירה קבוצות גמילה מאינטרנט... אבל מצד שני- אני בכלל לא רוצה להיגמל!!! כל כך כיף לי לגלוש... אני יכולה לגלוש שעות..... (ובשביל זה אמא שלי עשתה לנו חופשי חודשי...) למשל ביוום שישי בלילה גלשתי מ-12 עד 5 לפנות בוקר! באתי למחשב ישנונית ויצאתי ממנו עירנית... היו מקרים בהם גלשתי יותר מ-5 שעות רצוף... אבל אני כבר לא זוכרת. אז כאן אני מודה- אני מכורה לאינטרנט, אני נהנית מזה, ואני לאאא רוצה להפסיק את זה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אז... זהו לבינתיים... אני הולכת להתכונן למבחן..... אימאאאלה יש לי כמויות חומר עצומות... אז. בייי בייי לכן, שני.

Black Cat15

New member
חחחחחח... חמודה!! ../images/Emo9.gif

בערך חצי פורום וכל האייסיקיו קורא לי ככה
אז בטח שאין לי בעיה שגם את תקראי לי ככה!!
תאמיני לי שהייתי רוצה לנסות להגמל מהאינטרנט כי הוא מדרדר אותי לאט לאט!!! גם אני מסוגלת לגלוש ש-ע-ו-ת!!! השיא שלי היה 5 שעות רצוף על האינטרנט... ואני יודעת שזה היה מוגזם אבל זה היה פשוט כ-י-ף ולא שמתי לב איך שהזמן טס!!! את יודעת, פורומים, צ´טים, מסנג´ר, אייסיקיו, מורידים שירים... :p על מה המבחן? שיהיה המון
צ´או
אורנית.

binba!

New member
אורנית,

מה האייסי שלך?
יש אייקונים חדשיייים!!!
איזה חמודים הם!!
שירונת

Black Cat15

New member
שירה! ../images/Emo9.gif

האיציק שלי הוא 40998909 והוא בד"כ סגור כי אני כבר לא פותחת אותו בזמן האחרון
אבל במיוחד בשבילך אני אפתח אותו עכשיו

5 שעות? קטן עליי ../images/Emo13.gif

אני מכורה עד היום ואין לכן מושג איך הייתי מכורה בתקופת החופש...זה היה מתחיל בערך מ2 בצהריים [מתי שקמתי], וכל סדר היום שלי היה מול המחשב...שיעורים לחופש- מול המחשב. ארוחת צהריים/בוקר/ערב- ליד המחשב, פשוט הכל...כל כמה שעות המעפן היה מתנתק [מעצמו], אבל מיד הייתי מתחברת עד איזה 4-5 בבוקר...יצא לי גם כמה פעמים טובות לראות ת´זריחה, והשיא הכי הכי שלי היה מ2 בצהריים עד 7 למחרת [בבוקר]...זה היה כזה מצחיק... ההורים שלי הלכו לעבודה ונדהמו לראות אותי מול המחשב
חחח....איזו תקופה נחמדה זו הייתה...
(גם היום אני כל היום מול האינטרנט...ודווקא יש לי חיים
)

למעלה