היי בנות

millerit

New member
היי בנות

לצערי אני לא אשת בשורות. סורי שאני הורסת את גל ההריונות. אבל היום היתה לי הבטא ולצערי הטיפול הראשון לא צלח. דווקא אמרו לי שהיו עוברים יפים והרירית בסדר. והיתה לי הרגשה כזאת שאני בהריון............ טוב בכל מקרה צריך לנסות שוב, האם כדאי לעבור לתל השומר? איך שם מבחינת היחס של הצוות? אוהבת מילרית

ר ו מ י ה

New member
מצטערת כל כך ../images/Emo201.gif

אין לך מה להצטער- לא את בחרת בשלילי הזה
ואני בטוחה שעוד תזכי לספר את סיפורך השמח
זה שהעוברים והרירת היו יפים זהו כבר סימן טוב ולא ברור מאליו אצל נשים עם אנדו'. קודם כל תני לעצמך ולגופך זמן להתאבל אל מול השלילי- יודעת כמה הנפש כואבת עכשיו ושולחת חיבוק ענקי
לגבי תה"ש- זהו בית חולים שאין לי נסיון איתו מבחינה פריונית, אך אני יודעת שחלק מהרופאים העובדים בו נחשבים למצויינים (פרופ' דור, פרופ' זיידמן)ושמעתי שגם המעבדה נחשבת איכותית. מקווה בכל ליבי שזהו השלילי האחרון שתחווי

liatsw1

New member
צר לי על הבשורה

בס"ד מכירה כ"כ את התחושה. אבל אנחנו בנות האנדו' בעלות כוחות נפש להתמודד עם זה ולהתחיל הכל מהתחלה...שולחת לך חיבוקים גדולים וענקיים...מאמינה שעוד מספר ימים הרגשתך תשתפר מעט.. לגבי ביה"ח תה"ש - רק דברים טובים אני יכולה להגיש על המחלקה. טופלתי שם החל מטיפול 2 עד טיפול 10. עברתי כמעט את כל הרופאים הנחשבים במחלקה. כבר זמן רב שאיני מטפלת שם, אינני יודעת מיהן האחיות, אבל אם אלו שהיו בזמנו אז הן מקסימות, גילה המזכירה פשוט מדהימה. לגבי הרופאים, יש שם רופאים נחשבים אני לא התחברתי לכולם וברגע שלא היתה כימיה עברתי רופא. עד שהגעתי לשולמן אבל הוא כבר לא שם. גם אישפוז היום (היכן שעושים את השאיבה וההחזרה) הצוות מדהים במיוחד של האחיות. רק תקחי בחשבון שהיחידה נחשבת לאחת הגדולות שיש ולכן זה קצת המוני. יחסית המון בנות לבדיקת דם, לאולטראסאונד, ואפילו בתור לשאיבה ולהחזרה. מעבר לזה מאוד מומלץ.

luly11

New member
היי מילרית....

אם תקראי את הודעתי שבשורה מעלייך תראי שמי כמוני יכולה להזדהות עימך עכשיו.... אני בוכה איתך יחד ומתבאסת על השלילי, אבל בתור אחת שזה כבר השלילי השביעי שלה אני יכולה להגיד לך שאוספים כוחות (בעיקר מהבעלול ומהפורום) ומנסים שוב ושוב....

נעמי 17

New member
תחזיקי מעמד../images/Emo201.gif

זה קשה וכואב אבל יש תקווה! העוברים יפים וזה קצה של חוט..... מחזקת אותך.

millerit

New member
תודה לכולכן,

אתן מקסימות, אכן התחושה משתפרת מעט, ומיד עולה תקוה שבפעם הבאה זה בטוח יצליח בע"ה ועכשיו שיש לי על האוטו "חלומות מתגשמים" וקניתי לי פרקי שירה בטוח שיהיה בסדר. מילרית

מצטערת לשמוע ../images/Emo201.gif

כל שלילי הוא קשה אבל אל תאבדי את התקווה כי את צריכה הרבה כח. היי חזקה ותחשבי חיובי. בסופו של דבר הכל לטובה! רני

מצטערת לשמוע

מילרית... מצטערת לשמוע שהטיפול לא צלח, זה מצער ומעציב. אני מקווה שהטיפול הבא [בעזרת השם] יצלח, ושתמשיכי משם היריון בריא. דמות

ha1231

New member
צר לי על השלילי מקווה שראשון ואחרון

מאחלת לך הצלחות בהמשך
וחיזוקים.

karin101

New member
../images/Emo201.gif מילרית יקרה

קבלי חיבוק חזק מי יתן ויהיה זה הכשלון האחרון שתחווי. א מ ן
בהצלחה רבה בהמשך הדרך

../images/Emo201.gif אוףףףףףף

אומנם קצת באיחור אבל בכל זאת ... מבינה את הכאב הגדול והרגשת האכזבה מאחלת לך שזה יהייה השלילי האחרון
חיזקי ואימצי עוד יבואו ימים טובים יותר .

למעלה