היי בנות

היי בנות

שאלתי בפורום לשאול את הרב את נושא "אישה נשואה" וקיבלתי תשובות לכאן ולכאן, אתן מוזמנות לבדוק ולהתרשם ויש לי כמה וכמה תגובות לנשים שכתבו תגובות לנושא: 1. קודם כל לפי דברי הרב אין איסור מוחלט לאישה נשואה לשאת עובר מהריון חוץ גופי של ביצית וזרע של הורים מיועדים. הלוואי ואני אהיה התקדים הראשון לסוגיה זו. 2. נכון שיש מצב רגיש יותר כשבן זוג מעורב בתהליך אבל הרי הכל נעשה בשיתוף ואנחנו כזוג מדברים על ההשלכות ולומדים את נושא הפונדקאות לפניכך שלעיתים מאד רחוקות יכול להווצר מצב של חילקי דעות, מריבות, חוסר סבלנות וכדומה... אנחנו בני אדם וגם בלי פונדקאות זה קורה. 3. יש לי כבוד גדול להלכה ולכל המשתמע ממנה אבל הבעייה הגדולה שלי היא התכתיבים והתקדימים של כל רב ורב הרי הרב אמר בתגובתו שאם התהליך נעשה בידי יראי שמיים אז אין סיבה לדאגה ואני מצטטת "העניין שמי שמטפל בנושאים אלה לרוב איננו ירא שמיים ואי-אפשר לסמוך שלא יעשה עירוב (מעבדות, מכונים ורופאים)." אז נשאלת השאלה בציניות מה לא ניתן לסמוך על הסטריליות והדייקנות והאחריות של הרופאים נו באמת???!! בנות יקרות אני בעד לחתום על עצומה לשינוי כל תהליך ההסכם פונדקאות וכן על כל הסוגיות שציינתן אני לשרותכן בכל הנוגע לדבר ויש לי מסנג'ר שבו נכל להתעדכן ולהתכתב מידי יום בשמחה אוהבת ומחבקת מעיין. המסנג'ר שלי הינו - [email protected]נשתמע בקרוב ומהר...

למעלה