היי בנות

ariane

New member
היי בנות

הגעתי בשלום,הטיסה הייתה נוראית אבל לא אפרט עכשיו. העיקר הוא שהגענו ושנהנים מכל רגע. עדן לא מפסיקה לקבל מתנות ומחמאות.היא הייתה קצת יותר בכיינית בהתחלה אבל אתמול כבר היה יותר טוב... כשאני אומרת בכיינית אני מתכוונת שהקריזה של הערב הייתה טיפה יותר חזקה אבל שאר היום לא מפסיקה לחייך ולצחוק. חוצמזה אני נורא עייפה כי אני רוצה להספיק את כל מה שאני רוצה ובשבועיים זה ממש קצר....אני מוכנה להיתקע פה עוד איזה שבוע אם הטיסות מלאות, אין לי בעיה עם זה. אגב האבדל בשעה בלבל את עדן לטובה כי עושה מקלחת בשעה ישראלית ומתעוררת בשעה הבלגית...רווח נקי של שעת שינה!!! אלף נשיקות לכולכן

סינטה1

New member
../images/Emo24.gif

תעשו חיים

תמי ס

New member
איזה כיף

תיהנו תיהנו תיהנו אם את בין כה וכה עדיין בחופשת לידה, למה שלא תאריכי את זמן השהות בבלגיה? תידחי את מועד החזרה לשבוע אחרי האיש.

ariane

New member
זהו ש

האיש לא מוכן בשום אופן להשאר בלי האוצר הקטן שלו יותר מדקה אחרת הייתי נשארת פה עוד חודש...אין מה לעשות.בפעם הבא אני מקווה שנהיה פה יותר זמן. קובולט אני מנסה להבין מה זה הקובסה כחול לבן כי אני מכירה טוב את הזהובה ולא השניה...מה זה? אגב מזג אוויר היה מאוד חם בימים הראשונים אבל נראה לי שזה משטפר. שוב נשיקות לכולכן

קובולט

New member
מתוקה שלי...

הקופסא לבנה עם ציורים בכחול וסרט כחול אני חושבת שזו הקופסא הקטנה הזהובה זו הגדולה- בכל אופן הכוונה למה שהם מכינים לבד ולא הפיל התעשייתי שלהם (זה עם הציור של הפיל). תודה שאת חושבת עלי....נשיקות

למעלה