היי בנות!

היי בנות!

אחלה פורום יש לכן! הייתי רוצה להעלות שאלה נדושה ביותר, אבל מה לעשות - מעניינת! תגידו - הגודל קובע? (ואם לא איכפת לכן - מה דעתכן ספציפית על 15 ס"מ?) אני מקווה לא להתאכזב מהתשובות...

סיון 1 23

New member
האורך עלול להכאיב...

עם הזין פוגע בצוואר הרחם... אבל יש כאלה שזה עושה להן את זה... אולי רק לי זה כואב.

ישנן בנות ישנן בנות...

לכל בחורה מתאים סוג אחר של איבר. יש רחבות יותר שיתאים להן עבה ויש צרות היעדיפו איבר דק יותר.. לא הגודל הוא הקובע, לרוב, יותר התאימות בין 2 בני הזוג...

GardenOfEden

New member
לי אישית

ממש לא חשוב האורך וגם אף פעם לא מדדתי אורך למישהו, ככה שזה אף פעם לא שיחק תפקיד. זה נכון שאם הוא קצת ארוך מידי זה כואב בתנוחות מסוימות (לי בד"כ בדוגי סטייל, אבל מצאתי פיתרון, אני זאת שזזה בדוגי, כדי שלא יכאב) לגבי העובי, תלוי. הייתי פעם עם מישהו שהיה לו עבה וזה כאב לי והיה לו קשה להכניס אותו. והייתי גם עם מישהו עם זין ממש קטן שבכלל לא הרגשתי אותו. אז האמת, הכי טוב זין באורך ממוצע. והעיקר - שהוא ידע מה לעשות איתו

בגבולות הסביר זה לא משנה

אם לא צריך לאתר אותו עם פינצטה וזכוכית מגדלת, ומצד שני הוא לא בסדר גודל של צינור כיבוי אש... אין הרבה הבדל בין 15,17,20... ומי בכלל מודדת? האמת שהיכולת של הפרטנר לענג בכל מיני דרכים שאינן חדירה (כי תכל'ס החדירה היא רק סוף המשחק), היכולת שלו להיות קשוב למה שטוב לך, לתת לך להרגיש נחשקת וגם מספיק נינוחה כדי לספר לו מה נעים ומה לא, היכולת שלו להרגע ולתת לך לענג אותו ולהרגיש כמה טוב את עושה לו - כל אלה חשובים פי מיליון בערך מגודל/אורך/עובי איברו.

המממ...

שאלה מעניינת. תלוי למי, מתי, כמה ולמה. ובמילים אחרות, יש כאלה שמעדיפות גודל כזה או אחר ויש כאלה שבכלל לא מגיעות לאורגזמה מחדירה (רוב הנשים לפי הסטטיסטיקה לפחות) כך שלהן זה ממש לא מזיז, אולי עדיף רק שלא יכאב

למעלה