היי בנות...

foxil82

New member
היי בנות...

1. שמעתי דברים טובים על תוכנית אירוח של אלן דג'נרס, וגם זכייה פרסים תוכנית אירוח הטובה ביותר... מה דעתכן לרכוש את אלן דג'נרס? 2. מה קורה עם גרהאם נורטון? 3. ממש שמתי לב שאתן לא רוכשות סדרות נוסטלגיה, לא תרכשו יותר המשך העונה "משימה בלתי אפשרית"? תודה....

chiff4

New member
כמה תכניות אירוח אפשר?

ואגב ,צפיתי באויב של קונאן ,ג'ון סטיוארט מהדורה גלובלית , ואני חייב לציין שהוא עצמו אישית ממש לא הצחיק אותי , רק המערכונים שבהם הוא לא לקח חלק ! אני יודע -על טעם ועל ריח אין מה להתווכח , אבל עם כל הכבוד אני אישית (!) חושב שקונאן עדיין שם אותו ...

foxil82

New member
אתה לא לבד..

גם אני שקונאן (שהוא נראה כמו אוגר הג'ינג'י) וג'ון מדורה גלובלית וגם סנדיי נייט לייב לא באמת הצחיק אותי וגם זה נראה זולה... חוץ מג'יי לנו, נורטון גרהאם ואלן דג'נרס הם באמת מאוד מצחיקים....

Guy Schlesnar

New member
פעם ראשונה שאני שומע על מישהו

שג'יי לנו יותר מצחיק אותו מקונאן. חוץ מזה,לא סנדיי אלא סטורדיי,וג'ון סטוארט הוא אלוהים.

Guy Schlesnar

New member
תן לו הזדמנות.

מפעם בשבוע בקושי קולטים כמה שהוא גאון. אם זאת הייתה תוכנית יומית היית מבין למה הוא נחשב לאחד הסטנדאפיסטים הכי טובים בארה"ב כיום.

nikilove

New member
קונאן שולט!

ולא יעזור לכם שום לנו מיושן ושום ג'ון מעייף.... קונאן הכי מצחיק וזהו זההההה
אחד הקטעים הכי אהובים עלי בתוכניות שלו.. זה כשיש את הפרקים של וואקר
..זה פשוט הורג אותי כל פעם מחדש... "וואקר אמר שיש לי איידס...." -לצופים שזוכרים... chiff אני בטוחה שאתה זוכר ;)

למעלה