היי בנות

g u r a

New member
מלי חמודה..

את עוד תראי שהריון הוא לא מחלה!! סעי לאילת ותבלי..אל תעצרי את החיים. ((אל תשכחי את יוסי בזמן ההריון...כי במילא אחרי הלידה הוא ירגיש שהוא מ"ס 2
))

s h i r k u s h

New member
../images/Emo65.gifמזל טוב כפרררררררה ../images/Emo65.gif

חחח נהייתי ערסית מרוב התלהבות
המון המון מזל טוב!!!

וואאווו איזו התרגשות

איזה שבוע? מתי הלידה מתוכננת? קנית את הספר הריון ולידה? ספרי עוד

ליאת תעשי חישוב

את בטח מומחית כי לא מזמן ילדת? ווסת אחרון ב- 6.4 נו תעשי ותגידי לי. לא קיניתי ספר הריון עוד לא תני לעקל את זה זהו הכל סופר כבר אני מרגישה יותר טוב חלשה ועייפה אבל עובדת כרגיל בבוקר במשרד ובערב מתפנקת על האיש.

איפה שהוא בינואר

יאללה אין זמן להיות אדישים, בלי שתרגישי הוא'היא יגיחו בצעקה! אם תרצי טיפים אני פה. כולל המלצה לרופא.

g u r a

New member
../images/Emo45.gifבטוח בינואר

אלו אותם תאריכים שלי....והגורון נולד ב11.1.2004 יאללה שיהיה קל ,קצר, ומשעמם!! תנסי להמנע מאוכל חריף,מתובל יותר מידי גורם לצרבות ורע למקיאות. ואגב הקאות ( שלא סבלתי מהן) אומרים שקרקרים מאוד עוזרים. ((אוף אני מקנאה
))

רוית ב

New member
רק עכשיו ראיתי!!! אני בשוק../images/Emo13.gif

גם אצליתאריך וסת ארחון היה 6.4 - אז התאריך שלך אמור להיות 10 לינואר!!! יו נורא מצחיק!! שיהיה לך בהצלחה!!!

maybesure

New member
לניקוי ראש:

מלי תראי מה מצאתי לך: וזה כולל מחשבון תל"מ

רוית ב

New member
מזל טוב מכל ה ../images/Emo23.gif

שימשיך בריא ועגול ושמח ונפלא ל40 שבועות מלאים! ואגב טיפ קטן לבחילות האיומות האלו..... קחי כוס מיים קפואים (לא קרח אבל ממש ממש קרים עם טיפת לימון כל כמה דקות שלוק - מאוד עוזר.

רוית ב

New member
הנה טבלת חישוב בשבילך

וגם תאריכים מדוייקים מתי כל בדיקה!!1 אני שמתיאת זה על המקרר וכל ההריון הסתכלתי איך זה מתקדם ולא פספסתי כלום... חוץ מתאריל הלידה שבא 6 שבועות לפני הזמן...פככככ לנדבי שלנו אין עיתוי מי יודע מהההה

orit281

New member
מלי!! לפי החישוב את אמורה ללדת

ביום הנישואין שלי!!!!!

../images/Emo95.gif מזל טוב ../images/Emo39.gif

איזו שמחה, לא רק שיהיו לנו בקרוב חתונות בפורום אלא גם לידות. מאחלת לך הריון שגרתי וקל. ואל תשכחי, יש כאן לא רק בנות זוג אלא גם אימהות שיוכלו לעזור לך בעצות בענייני הריון ולידה. ומקווה שתגיעי למפגש

למעלה