היי בנות

היי בנות

למרות שאני בהריון היום שהוא שלי רציתי לשאול שתי שאלות 1. יש לי אח שחי בלונדון והוא נשוי 3 שנים ואשתו בת 34 ויש לה בעייה רפואית שגורמת לבעיות פוריות השאלה המתבקשת האם יש אפשרות לעשות פונדקאות עבור אחי ללא תשלום בלונדון כמובן כי בארץ ע"פ ההלכה זה אסור. 2. בעקבות יום הזיכרון והכאב הגדול שאני חשה כלפיי כל ההורים והמשפחות השקולות ידוע לי שיש הורים שלקחו דגימת זרע ע"מ להפרות ושייוולד להם נכד האם גם התהליך הזה הנו פונדקאות ואיך מגיעים למשפחות כאלה... חברים נכון שאני בהריון ולכל דבר יש עת אבל הלב שלי והרגשות שלי כל כך חזקים ורוצים לתת עוד אושר ואני מאד אשמח כשתחזרו אליי אוהבת את כולכן מצדיעה לכן על הכוחות ומקווה שתדעו רק אושר ותזכו לשמוע צחוקם של ילדים כל החיים ... ביי

מירבי*

New member
מעיין יקרה../images/Emo20.gif

ככל הידוע לי בלונדון אין מגבלה על פונדקאות בתוך המשפחה, אשלח לך מאוחר יותר קישור לאתר של מרכז הפונדקאות באנגליה. לגבי שאלתך בעניין דגימות הזרע שנלקחו ע"י ההורים מבנם המתת על מנת להפרות אותו בשלב מאוחר יותר, נכון לעכשיו אף אחת מהמשפחות לא קיבלה אישור לעשות שימוש בזרע הזה, יש מקרים בהם מאשרים את ביצועע שאיבת הזרע אך לא יותר מזה. מאחלת לך הריון קל ותקין.

תודה

מירב תודה רבה מכל הלב את פשוט אישה מדהימה עם לב רחב אני מעריצה אותך

waizman1

New member
אני מסכימה ../images/Emo70.gif

אכן אישה מדהימה עם
רחב ואישיות מדהימה! מירבי - אנחנו אוהבים אותך!

עָנת

New member
רק מירב!!! רק מירב!!! רק מירב!!!

גם אני חושבת שמירבי היא פשוט
אשת חייל . אישה משיכמה ומעלה
. כל כך מיקצועית,תמיד עם הקשרים המתאימים במקומות הנכונים,ומאידך אישה עם נשמה טובה,שעושה הכל מכול ה
,ורוצה את הטוב ביותר לכל הזוגות והפונדקאיות שלה. אישה שתמיד מוכנה לעזור,ותמיד עונה(בכל שעה) באדיבות ובסבלנות לכל שיחת
. אישה שמלווה /מייעצת/תומכת/מכוונת תמיד! מירבי,אני אוהבת אותך.
מצרפת קובץ של חסידה,כי אני חושבת שמירבי היא החסידה של כולנו. ותאמינו בזה.

כול הכבוד לך מעיין כשמך כן את

מעיין של נדיבות ונתינה
ראויה לשבח מאחלת לך כול טוב ואמן ותגרמי לעוד אנשים את האושר הנכסף
פשוט כבשת אותי וסליחה אם אי פעם פקפקתי בך

miss lula

New member
היי מעיין

אכן מותר לעשות פונדקאות בלונדון בין אחים, העניין היחיד הוא בקשר ללידה עצמה. אם יש לך ולאחיך אזרחות בריטית אז אין שם בעיה בחוק, אבל אם אין לכם אזרחות בריטית אז זה אולי יותר מסובך. יש אירגון ללא מטרות רווח בשם COTS באנגליה שמארגן את כל נושא הפונדקאות באנגליה והם יוכלו להגיד לך בדיוק איך ניתן לעשות את זה. אולי אחיך יוכל לצלצל אליהם שם. בהצלחה! אלי

מירבי*

New member
יקירותיי../images/Emo140.gif

תודה ענקית לכם על האהבה הזאת, מעריכה את זה ואוהבת אתכן

למעלה