היי בנות

היי בנות

לא הייתי רוב היום וכבר הרגשתי שחסר לי משהו ישבתי עם יוסי בסעדה ואכלנו סטקים מדיום המון דם אבל כל הזמן הייתי בלחץ ללכת הביתה להתקלח ולהכנס לפורום הוא כועס עלי עכשיו כי אמרתי לו שאני עייפה האמת שאמרתי כבר אבל אין לי חשק כבר לכל היציאות האלו בא לי על ערב רומנטי בבית ארוחה טעימה ויין אדום אבל הוא כל הזמן רוצה לנסות מסעדות חדשות, האמת שלא אכלנו כל היום כלום ונסענו בארבע לירושלים לתוכנית דיל או לא דיל אז רעבנו. טוב אני הולכת לשון המשך שבוע מקסים לכולם.

g u r a

New member
|אני ממש לא מבינה../images/Emo12.gif

איפה בדיוק הבעיה.. רוצה ערב רומנטי-ארוחה+ יין אז תארגני לך כזה. נמאס לך לצאת- תאמרי לו ואם לא אכפת לך- שילך פעם איתך ופעם עם חבר.כך גם תרויחי ערב שקט בבית או עם חברה.. ולגבי הפורום--אין לי תשובה. כי גם אצלי זה בדיוק כך... בואי נקווה שגם אחרי המפגש,"החיידק" לא יעזוב אותנו...
לילה טוב.

במקום לקטר אולי תפתיעי

תכיני ארוחה רומנטית תפרסי מחצלות בסלון מוסיקה נעימה ותפתיעי אותו נראה אותו אח"כ מנסה עוד מסעדות..... באדי

באדי אני לא מקטרת

אולי זה נשמע כך כי הייתי עייפה ולדעתי כל המסעדות האלו הם סתם בזבוז כסף. כי לנו אין את המינון הנכון אנחנו יכולים איזה שלוש ארבע פעמים בשבוע לשבת במסעדה אז לפעמים זה כבר מבאס גם מבחינת העלות וגם מבחינת הפרטיות. אבל עזבו את זה שיהיה בוקר טוב לכולם.

s h i r k u s h

New member
ממליצה ליזום...

להראות דוגמא, מה שנקרא... ואחרי זה תקווי שהוא יקלוט את הרמז

אני לא צריכה לרמוז

כמו שאמרתי יוסי הוא מר נוח כל מה שאגיד הוא יסכים פשוט אתמול כבר היינו בת"א ואני מפוצלת חבל על הזמן נלך למסעדה הזו לא נלך לבר הזה הסתובבתי והסתובבתי והייתי עייפה מהנהיגה לירושלים ומהחזור וכל זה שלא הייתי מפוכחת כל מה שרציתי זה להגיע הביתה. הוא קלט בלי רמזים היום כבר עשינו קניות הביתה ובאנו ואכלנו את כל הדברים הטעימים שקנינו.

למעלה