היי בנות.....

dominogrose

New member
היי בנות.....

אתן מכירות את זה שזוג כל כך רוצה להיות ביחד, כל כך אוהב אחד את השני והמשפחה של בן הזוג מתנגדת? אתן מכירות את זה שהוא אומר ששום דבר לא יפריד ביניהם גם אם זאת אמא שלו אתן מכירות את זה שהוא מבטיח ששום דבר ושום החלטה לא תישתנה בגלל המשפחה שלו אתן מכירות את זה שיום אחד אחרי 3 וחצי שנים, אתן מגלות שהכל בולשיט, שהכל התפוצץ לכן בפרצוף, שאתן רואות את הסוף מתקרב עוד יותר ועוד יותר. אתן מכירות את זה שכמה אהבה שבעולם כנראה לא תספיק בשביל להשאיר אתכם ביחד. והאהבה כנראה לא באמת תנצח. אני מכירה...

alophind

New member
היי דומינוגרוס ....

מכירה את זה שאת בת 21 וכל , אבל כל..... החיים עוד לפנייך?
יהיה בסדר... דרך אגב , את מבטלת דוחות חניה ?!

נהיה לי עצוב עכשיו ../images/Emo10.gif

לא, לא מכירה מקרה כזה. כן, כן מכירה איך משפחה של בן הזוג יכולה להרוס את הקשר וגם נישואין. ואהבה כן מנצחת. אהבה אמיתית. תגידי לעצמך שוב ושוב שטוב שהפרצוף האמיתי התגלה. טוב שאחרי 3 וחצי שנים ולא אחרי 10 שנים או יותר. ובינתיים קבלי
גדול של תמיכה.

g u r a

New member
ציטוט מקסים..על.../images/Emo23.gif

אם אתה אוהב מישהוא תן לו ללכת אם הוא חוזר- הוא שלך לתמיד אם לא- ממילא הוא לא היה שלך אף פעם. מאחלת לך רק טוב, ולא משנה מה יקרה, שיעבור לך בקלות אנחנו כאן בשבילך.

dominogrose

New member
אבל קאסי, זה לא תלוי בחבר שלי

אחרי הכל הוא לא אשם שאמא שלו כזאת. ואי אפשר להכריח אותו להתמרד (זה נשמע כאילו הוא בן 16. הוא הרבה יותר גדול) אני כל כך אוהבת אותו, והוא כל כך אוהב אותי. שנינו לא רוצים שזה יגמר. ואנחנו לא יודעים מה לעשות. תודה על כל התמיכה. אני פשוט הגעתי למצב שאני לא יכולה יותר, לא יכולה לסבול את זה אפילו יום אחד נוסף. מה עושים במצב כזה?

זה ממש מרתיח ../images/Emo46.gif

לחשוב שהורים יכולים לאמלל כל כך את הילדים שלהם ולהרוס להם. אבל אם זה המצב אז הוא חייב להתמודד איתו. ואם את יקרה לו אז הוא צריך להילחם עלייך, גם בהוריו. וסיפור קטן - אני התחתנתי עם מישהו שלא התאים לי ולא היה לי עתיד איתו. כולם שמו לב לזה חוץ ממני שהייתי מאוהבת מעל הראש. וההורים שלי לא אמרו כלום. רק אחרי שהתגרשתי הם אמרו לי שזה לטובה. וככה זה צריך להיות. הורים צריכים להניח לילדים לחיות את החיים שלהם ולעשות את הטעויות שלהם. אסור להם לנסות ולנהל לילדיהם את החיים גם אם הם חושבים שהילדים טועים. והשורה התחתונה : אם אתם אוהבים ולא רוצים שזה יגמר, אין סיבה שזה יגמר.

lili81

New member
מכירה../images/Emo11.gif

בהחלט מכירה באופן ברור את החוויה שהמשפחה לא מקבלת אותך.. והייתי בת גילך כשזה קרה לי .. אבל להפך אצלי ההורים שלי לא קיבלו את בן זוגי והיינו ביחד 4 שנים ... היתעקשתי ובסוף קיבלו אבל הקשר מההתחלה היה מזוייף משהו.. אבל את יודעת מה הגיע נסיך חלומותיי ממש ברגע הנכון.. את צעירה יקרתי וזה קשה וגם אני חוויתי את זה למרות שזה היה ההפך זה לא הפך את זה ליותר קל.. ואם הבנת שבכל בולשיט כנראה שזו לא היתה אהבה דו צדדית מההתחלה.. מבטיחה שיבוא אחד אחר .. שגם מישפחתו תקבל אותך כמו שאת ..ואם לא אז הוא בטוח שכן .. ויאהב אותך למרות הלחץ המישפחתי.. אל דאגה יקרתי.. הוא עוד יבוא ..והוא יהיה הרבה יותר טוב ממה שהיה לך

dominogrose

New member
זאת בעיה...

אני לא רוצה אף אחד אחר... אני רוצה רק אותו. הקשר שלנו כל כך טוב, ואין את זה להרבה זוגות. אחרי 3 וחצי שנים אנחנו מרגישים את האהבה ואת הגעגוע כל כך חזק כאילו זה היום הראשון שלנו ביחד. שנינו כבר יודעים שהעתיד שלנו זה להיות ביחד. לוותר על אהבה כל כך גדולה בגלל גורם חיצוני? זה כל כך נורא...

טוב ..מסכים שוב עם קאס...../images/Emo24.gif

מה יהיה קאס...כל הזמן חושבים ומסכימים בהרבה דברים אה..אולי בגלל ניסיון החיים שלנו..אבל זה שווה אייטם אחר לעניינו ..דומינו..אספר לך משהו אישי...כשהכרתי את גרושתי משפחתי קרי אמי לא בדיוק התלהבה ממנה בלשון המעטה ..ויצאנו במשך שניתיים ומחצה עם עליות ומורדות ..ואת יודעת מה ..אהבתי את גרושתי ולא הייתי מוכן לקבל שום תכתיב מאף אחד ...וכן התחתנתי עימה והבאנו לעולם 2 בנות מופלאות.. זה שהתגרשנו כעבור פחות מעשור...ותמיד "מזכירים" לי אמרנו לך.. זה ממש לא מזיז לי , כי מבחינתי התחתנתי עם האהבה שלי והלכתי ומימשתי אותה עד הסוף..ולזה גם אני קורא " חוט שדרה " בין השאר בתגובה אחרת שכתבתי כאן..לדעת לעמוד על שלך.. מעבר לכך..החיים באמת כל כך שברירים..אין איש/ה יודע/ת מה יילד יום.. ולכן צריך לחזור למשל שלי על משמעות הכינוי...זה הדבר היחיד לטעמי שיכול להחזיק ולשמר..ולפתח ... מחזיר.. בדרך כלל אהבה

DMX38

New member
לצערי אני מכירה את זה..

ולמזלי התסריט אצלי היה שונה.. את יודעת מה אני חושבת?? שאם הוא לא מסוגל להלחם עבורך למרות אימא שלו הוא כנראה לא שווה אותך!!!!

s h i r k u s h

New member
עצוב לי לקרוא זאת ../images/Emo4.gif

הורים של חברה שלי התנגדו <מהסיבות ממש לא הגיוניות תאמינו לי> לקשר שלה עם החבר והם זוג כבר שנתיים. למרות הקושי הזה בקשר, וההתנהגות של ההורים שלה אליו <כשהוא מגיע לא מתייחסים אליו יפה וכו'> הם עדיין מצליחים להחזיק מעמד, כנראה שבן זוגך התייאש ולא פלא כי דעת אחרים יכולה להשפיע עלינו עד מאוד. חבל שהתוצאה היא כזאת, ורק שתדעי שאני פה בשבילך תמיד

למעלה