היי בנות,

אלונהב

New member
היי בנות,

המון זמן לא הייתי כאן ועכשיו קראתי איזו הודעה מוזרה- משהו לגבי מולדת - מה קרה לה? או בעצם מה הסיפור המוזר שקרה לה ? ובכלל רציתי לומר שאני 3 חודשים לפני החתונה והלב שלי מעכשיו בתחתונים- מה עושים?!?!?!??

shelycat

New member
מעשים ומעשיות....

לגבי מולדת: לא היתה ולא נבראה-סיפורי אלף לילה ולילה (המחברת טרחה "להרוג" את בעלה של הפיקציה, הסיפור הפך רגיש וכשהאמת התגלתה הפך מכוער) ועד כאן בנושא זה שנמאס על חברי הפורום. לגבי הלב
קחי, תכניסי את היד עמוק לתחתונים (לא באמת) שילפי משם את הלב שלך ותחזרי אחרי: אני מתחתנת עם האיש שאני אוהבת ואוהב אותי חזרה כל היתר שטויות. תרגישי חופשי לספר את החששות שלך בפורום, בדיוק בשביל זה אנחנו פה, תספרי על חלומות הבלאות שלך ותישמעי את שלנו ותיראי שתמיד יש מישהו יותר היסטרי ומוזר. הכל יהיה בסדר כל מה שצריך זה לנשום עמוק ולהיזכר למה באמתעושים את כל זה.

יעלי2

New member
אלונהב אנחנו באותה סירה

החתונה שלנו עוד 7 שבועות! בדיוק סיפרתי כאן שעד עכשיו ספרנו בחודשים ופתאום מדובר בשבועות, והם חולפים בטיסה מעלינו! אני לא ממש לחוצה אבל חוששת שהכל יחלוף כל כך מהר, כפי שעברו 6 החודשים האחרונים, שלא אספיק להבין מה היה וטראח תהיה טבעת על כל המשתמע מכך. ואני רוצה (כאילו) עוד זמן, כי הוא עף כל כך מהר. וכמו שבנות אמרו את זה לפני, צריך לדעת להנות מהנוף בדרך ל BIG DAY, אבל אני רוצה להאיט את המכונית רק קצת......... יעלי2

אתי@

New member
יעלי - מנשואה טרייה: כל מילה בסלע../images/Emo13.gif

גם אני הרגשתי לפעמים שאם הכל יעבור כל כך מהר אז בסוף אני אמצא את עצמי נשואה והחוויות של לפני החתונה לא יחזרו עוד... בנות תהנו מכל רגע

למעלה