היי בנות

המאפרת1

New member
היי בנות

ובכן לי קוראים קרן - ואני מאפרת מקצועית בוגרת ירין שחף,סיימתי את לימודי בהצטיינות , אני אוהבת את התחום הזה ,את היופי, היצירתיות והאומנות שבדבר. ולכן אני מצרפת לכם תמונה של עבודה שלי (לעיונכם בלבד). נ.ב. עושה סדנאות אישיות קבוצתיות בבית הלקוח במחירים סבירים. כל המעוניין ניתן ליצור עימי קשר דרך המסר. להתראות ולילה טוב.

המאפרת1

New member
אכן כן,אבל אני צריכה סורק בכדי

לשמור אותם, וכך אני אוכל להפיץ. להת'

AVRUCH21

New member
שאלה לקרן../images/Emo35.gif

היי! קוראים לי שירן, ואני סיימתי לימודי איפור באייל מקיאג' לפני כשנה, אני מאוד התאכזבתי ממוסד זה. למדתי את הקורס המורחב, אך רוב הקורס היה מרוכז בשיווק מוצרי החברה, היחס שם ממש לא יפה ההתמקדות היא בעשיית כסף. כעת אני לפני לימודי איפור בירין שחף, ערכתי פגישה עם אחת הנציגות והתרשמתי לטובה שאכן מוסד זה הוא טוב ומקצועי! נא ספרי לי קצת על בית ספר זה, ראוי לציין כי אני מאוד אוהבת איפור ולאפר ואיני רוצה להתאכזב שוב. תודה.

המאפרת1

New member
ובכן שירן

את לא תתאכזבי , אני מבטיחה לך - ירין שחף הוא אדם מדהים , תכונות האופי שלו מדברים בעד עצמם, כשהגעתי לשם חשבתי שאני אראה מולי אדם מתיימר, אבל ההפך הוא הגמור - וזה ההבדל בין ירין שחף שזה באמת הביה"ס לאיפור מספר 1, לבין איל מקיאג' - ידוע לי מחברותיי למקצוע שבאיל מקיאג' היחס שם מחליא, וגם הן לאחר מכן הלכו ולמדו אצל ירין שחף , התחושה בבית הספר של ירין שחף היא תחושה נפלאה ולכן בחרתי בו, הצוות שם מקסים , הוא עצמו אדם שרואה את כל אחת ואחת בגובה העיניים ואני אשמח שיודיעו לו על כך - אפילו שממני הוא שמע את זה המון. אני בכל אופן אהבתי להיות שם , המורים שם מקסימים ומצחיקים, ומלמדים בצורה טובה, הצוות של המדריכים שם הוא צוות מקסים - ואין לי עוד מה להוסיף אני באופן אישי ממליצה ללמוד שם , "רק חבל שירין לא יודע איזה שיווק אני נותנת לביה"ס, אולי היה יוצא לי מזה עמלות"
בהצלחה. בנוסף אני אשלח לך מסר. אם זה בסדר מבחינתך?!

תגובההה

היי שירן קראתי את ההודעה שלך לקרן ואצלי קורא את אותו הדבר אני רוצה לגשת לקורס אבל עדין לא נרשמתי לאף אחת מהחברות אני ממש מתלבטת בין ירין שחף לאיל מקיאג' אבל לפי המכתב של קרן כדיי לבוא לירן שחף אני דיברתי אם אחת הנציגות שלכם והיא ממש חמודהה אם תוכלי לעזור ליי תפני אליי

AVRUCH21

New member
../images/Emo6.gifתודה תודה!!!!

תודה על המידע - כל כך הייתי צריה לשמוע זאת, האמת קיבלתי קצת חוסר ביטחון לאחר שלמדתי באייל מקיאג' - אני כל כך אוהבת לאפר!!! מחר אני נרשמת לבה"ס!!!! שוב תודה רבה!!!

AVRUCH21

New member
../images/Emo72.gifה י ו ם ה ג ד ו ל...

היי! כן נרשמתי היום!!!! אני כל כך מאושרת
, האנשים שם כל כך נחמדים. הקורס מתחיל ב - 6 ביוני ואני מצפה בקוצר רוח לכך!!! ת ו ד ה ר ב ה
שירן

למעלה