היי בנות

היי בנות

המחשב שלי נדפק,אני רושמת הודעות ופתאום העכבר לא עובד,שום דבר לא זז הצילווווווווווווווו! לא חשוב בקצרה:לפני שהעכבר ישתגע הייתי היום בתל השומר,נתנו לי פרוטוקול חדש. והייתי בייעוץ משפטי. חוץ מיזה נראה שיש לי וירוס במחשב! מחר אתקשר לתמיכה.(כאילו לא חסר לי צרות לטםל בהן,רק הוירוס הזה)

לולבי

New member
אנטיביוטיקה חברה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ענתי על זה זועקים הצילו
, תני לו ז פ ט ה
וזה עובר....סתם סתם.... זה קורה, תנסי לכבות ולהדליק מחדש את המחשב. בהצלחה
לולבי

לולבי תודה על העצה../images/Emo140.gif

יו... אני מצליחה להוסיף אייקונים זה כבר סימן טוב חחחחח. לא ברצינות יש כאן וירוס,ונראה לי עצבני! מחר אטפל בזה. לולבי בהצלחה. ואני אומרת לך מיניסיון,יש רגע שבו כל העסק(הפונדקאות) מקבל שפונג אדיר

אני ממש סקרנית!!!!!!!!!!!!!!!

האם היא תאשר את החוזה? כי עשינו כמה תיקונים קלים. אני משתדלת לא להכנס למתחים מיותרים. ולא לחשוב על התהליך ... אלא:" פרה פרה" אז יעוץ משפטי=
אישור הלוואה=
הצעד הבא שלי הוא: אישור/התפשרות על החוזה עלייה לוועדה שיחת משוב ב6.1-יש לי פגישה עם פרפ דור,בכבודו ובעצמו! הפגישה היא בתל השומר(די,נגמרו לי המזומנים
.ובפגישה אדבר איתו אישית על המהלכים הקרובים(הפרייה בע"ה יחד עם ההגבלות שיש(כמות עוברים לא גדול) ועל הדרך האופטימאלית להצלחת התהליך,בנתונים הקיימים

מירבי*

New member
ענת, מאחלת לך בהצלחה, זה

נפלא שיש לוחות זמנים לפעולה, הכי מרגיז זה לחכות, אבל את יודעת מה הולך לקרות ומתי וזה נהדר. בהצלחה

למעלה