היי בנות

היי בנות

חזרתי עכשיו מייעוץ חוזר אצל בר חווה, סוף סוף קיבלתי לשבת איתו אישית, כבר דבר משמח.
אז בקצרה- כישלון מספר 12, כאשר שני הטיפולים האחרונים היו אצל בר חוה שכללו בתוכן גם הורמון גדילה (חשבנו אולי זה יעזור לביציות החמודות שלי- אבל לצערנו זה לא הזיז להן). רזרבה נמוכה, בעיה גנטית כלשהי כנראה שגורמת לאיכות ירודה מאוד בביציות. הוא ממליץ ככה- להכין את הרחם לקליטה, כלומר:
1. להוריד את המחיצה (יש לי רחם דו קרני, אך בצילום התלת מימד שעשיתי אצל הר-טוב הוא אמר בפירוש לא לגעת במחיצה לעולם, שהיא לא מפריעה בכלום, לא לקליטה של הריון ולא להריון עצמו, זה רק דורש מעקבים יותר צפופים כדי לוודא שיש לעובר מספיק מקום להתפתח).
2. על הדרך- לבדוק את חצוצרה שמאל, שבצילום רחם הייתי חסומה, טוגנרייך פתח אותה, אך יש שם איזשהו פקטור מכני. ואם צריך- להוריד אותה באותה נשימה.
בר חוה טוען ששני הדברים הללו עלולים להיות סיבות לחוסר קליטה של עובר, במיוחד שלא פעם הגעתי לעוברים ממש יפים (למשל 8 תאים דרגה 1), בלסטוציטים ועוד, ולא נקלטתי.
ואחרי כל זה, במידה ונבחר לעשות את זה-
נלך על טיפול טבעי....
אז שאלתי היא- מישהי עשתה את הדברים הללו? עזר במשהו? הציעו למישהי והיא בחרה שלא לעשות? אשמח לשמוע לכאן ולכאן מה אתן חושבות...

londi81

New member
אני לא יכולה לייעץ בעניין המחיצה והחצוצרה..

אבל כשאני הגעתי לבר חוה, אחרי 4 שאיבות ו5 החזרות כושלות, החלטתי שזו ההזדמנות האחרונה, ושאני הולכת כמו תוכי אחרי כל דבר שהוא מציע, גם אם זה יקר או נשמע לי "לא הגיוני"... במקרה שלי זה עבד
אבל שוב, זה יכול להיות סטטיסטיקה
בקיצור, מה שאני אומרת זה שתנסי לחשוב עם עצמך, למה לא להסיר מחיצה או חצוצרה? גם אם מישהו אמר לך שזה לא אמור להפריע לקליטה - הרי זה לא שיש איזה סיכון או פגיעה בתהליכים הללו - לא שווה לך לנסות?

נועה312

New member
אז ככה

למחיצות שבר-חווה גילה ואחרים פספסו יש 2 סיפורים שאני יכולה להכווין אותך, של נונו2014
http://www.tapuz.co.il/forums/viewmsg/180/181001070/משפחה/פוריות
ושל Cuenquitta
http://www.tapuz.co.il/forums/viewmsg/180/182140426/משפחה/פוריות
אני ממליצה ללכת להיסטרו אבחנתית אצל גולדשמיט או גולדנברג ולשמוע את דעתם. ברחם דו קרני אני לא בטוחה שהייתי נוגעת אבל אני גם לא אתפלא אם הם יגידו שהרחם רגיל עם מחיצה ובכלל לא דו קרני. נונו למשל עברה כמה היסטרוסקופיות אצל רופאים שפספסו מחיצה יחסית גדולה עד שהיא הגיעה לבר-חווה וגולדמישט.
לגבי בנות שהסירו חצוצרה ונקלטו אחרי יש מלא, ענבל ח1, spirt20 וכו'. אני ממליצה לחפש פה בפורום ולקרוא את הסיפורים שלהן.

היי

לא רבה חווה גילה את המחיצה, אלא הר טוב שאצלו עשיתי אולטרסאונד תלת מימד לפני שנתיים, הוא גם זה שאמר לי לא לנגוע...
לגביי ההמלצה למי ללכת- בר חווה הפנה אותי לרן קידר, מישהי כאן מכירה? עברה אצלו פרוצדורה?

נועה312

New member
שוב אני מציעה לך לקרוא את הסיפורים של בנות שעברו את זה

וללמוד מהסיפורים והניסיון שלהן. Cuenquitta למשל הסירה את המחיצה אצל קידר..

למעלה