היי בנות!

היי בנות!

אולי עכשיו אצליח לכתוב, אני עוד לא בטוחה... הכל קרה מה זה מהר שעוד לא הספקתי להגיד ג´ק רו.... היו לי דימומים מה- 8 לחודש ואז הייתי במיון ונכנסתי לשמירה לשבוע בשכיבה... אכלתי במיטה וקמתי רק לשרותים. לאחר שבוע היה לנו תור לסקירה מוקדמת כמובן שהלכנו והכל נראה טוב ומבטיח. צוואר רחם סגור שיליה דופק איברים פנימיים וכל מה שצריך. חזרתי לשיגרה הטובה והמוכרת לעבודה לבנות לחיים ... חזרתי לשלושה ימים בדיוק. ביום שבת שוב תקף אותי דימום , הגעתי שוב למיון ושחררו אותי לאחר שבדקו ושוב כל התנאים היו בסדר...צוואר רחם סגור וארוך. לא הספקתי לחזור הביתה והדימום החריף בצורה איומה. חזרתי למיון וכבר אישפזו אותי במח´ נשים. עשו לי בדיקות אבל כבר אפשר היה להבין מהרופאים שזה לא נראה טוב... חיכו לראות לאן זה יתפתח או אולי יעצר. יום ראשון עבר בשלום , ובבקור רופאים ביום שני בבוקר החליטו להשאיר אותי עוד להשגחה. מכאן כבר הכל קרה כ"כ מהר. תוך כמה שעות קצרות פיתחתי צירי לידה התכווצויות מהבטן לגב.... הדימום כבר היה ממש היסטרי........ והיה ממש לא נעים בלשון המעטה.. הרופאה שבדקה אותי אמרה שזו כבר לידה וחייבים לסיים את ההריון, צוואר הרחם כבר היה מחוק לגמרי. תוך בפחות משעה הייתי בחדר ניתוח. תוך עשרים דקות הכל נגמר. לא צריך לתאר לכן את ההרגשה איך זה להרגיש פתאום את הבטן ריקה מתוכן, רק שעה קודם עוד הרגשתי תנועות. זה משהו שקשה לעכל. מה להגיד אני ממש לא יודעת, חייבים להמשיך הלאה . יום למחרת חזרתי לעבודה כדי להשאר שפויה בדעתי וזה הדבר הכי טוב שעשיתי. היום אני מנסה לעכל להבריא להתקדם הלאה ולא לצלול למטה.. אני מצטערת אם התאורים היו קשים מידי... תודה לכולכן על העידוד והתמיכה!!!!! בייייי

א י נ ס

New member
סיגל

את חזקה!!! כל הכבוד שחזרת לעבודה, ואת מטפלת בעצמך ודואגת לעצמך. התיאורים לא קשים. צריך לדעת את הסיכונים שקיימים בכל הריון. יודעים כבר למה זה קרה? שוב החלמה מהירה. ואני סומכת עלייך שתעשי זאת במהרה. את אשה מיוחדת במינה - אמרתי לך כבר?

מירבי*

New member
../images/Emo24.gifסיגל, מחבקת אותך אהובה..

את יודעת מה טוב בשבילך... הרשי לעצמך לכאוב כמה שתרגישי שצריך.. אוהבת אותך..

סיגל שוב רוצה להגיד שהצטערתי

לשמוע.... זה נשמע לי כמו חלום בלהות אני מאחלת לך רק טוב ובהצלחה בפעם הבאה.....

greentigerchild

New member
אני עדיין עצובה...

אני חושבת שזה לא קשור לאיבוד ההריון, כמו מה שקרה סביב לזה. באותו היום כתבתי הודעה שנעלמה [אני אכתוב שוב], ואז שמתי לב להודעה של מירב... כאבתי נורא ! אבל הראש אומר לי צריך לעבור את זה...כדי להמשיך הלאה...הלאה בחיים ולאו דוקא בתהליך עצמו. כשלמדתי דיברו איתנו על "תהליך של אבל"- שעובר גם על מעגל הסובבים...אז נתתי לעצמי זמן של שקט, בהבנה שגם את צריכה אותו. אני שמחה שחזרת לכתוב... אני שמחה שאת כאן. אח"כ באו השוקים האחרים...אני לא אדון בזה שוב (על פי המלצתה של מירב ואחרות),אבל הייתי המומה מזה שהדבר נדון בפורום אחר. חבל. מתוקה... יש לך את כל האהבה והתמיכה שלי...ואני מקווה שאת מקבלת מסרים... אולי תספרי במה את עובדת ומה צפוי הלאה בתהליך ?! להתראות בקרוב- אילי.

milanat

New member
סיגל, רוצה לחקב אותך!

את באמת אשה חזקה! תשמרי על אצמך ותרגישי טוב!

למעלה