היי בנות,

moricarmel

New member
היי בנות,

אני ובעלי מתכננים נסיעה עצמאית לצ'כיה במועד של אפריל ל8 ימים. אנחנו מעוניינים לתת זרע טרי במרפאה. מישהי עשתה את זה ויודעת כמה זה עולה ואם צריך לתאם מראש ?
ומשהו נוסף, מישהי התניידה ברכבות בין פראג לברנו ? האם הגיוני נסיעה ברכבת לאדם לכיוון אחד 241 ש"ח הפרש כל כך גדול מאוטובוס?
תודה בנות יקרות

moricarmel

New member
שכתי שאלה נוספת לגבי זרע טרי

צריך לעשות במרפאה גם בדיקת דם ?
שוב תודה

שיהיה בהצלחה! לא יודעת לענות לך על שאלותייך אבל מאמינה שעוגי555 תדע
בהצלחה
איילת

מיה2013

New member
לא הבנתי אתם שייכים למסלול הדסה?

כי אם כן הם עושים את התיאומים עם המרפאה בצכיה, בעלי נסע לתת זרע לפני, הדסה תיאמו עם המרפאה - הוא הזמין אוטובוס מהארץ משדה התעופה לצכיה וסיפר שהאוטובוס מדהים כולל מלצריות... מהמלון נסע למרפאה ברכבת
לא עשו לו בדיקת דם - הוא רק נתן זרע ונסע חזרה לשדה תעופה.

בזמנו חברה מהפורום עזרה לנו בכל מה שקשור להזמנת האוטובוס - אני פשוט כבר לא זוכרת את כתובת האתר.

בהצלחה

הי. אענה לך על מחירי הנסיעות.

מחיר הרכבות שם די מטורף. אנחנו נסענו מוינה לברנו ולא מפראג (שמשם זה יותר זמן ויותר יקר), וכדי לסבר האוזן- נסיעה צד אחד באוטובוס של הסטיודנט אג'נסי עולה 40 ש"ח בקרוב (וכמו שרשמו, יש שתייה חמה בדרך ולכל נוסע מסך ואזניות, עם סרטים/ תכניות ואפילו משחקים... יש גם ווי פיי. אפשר לגלוש ולדבר כל הדרך). נסיעה ברכבת אני לא זוכרת במדויק, אבל רצו בסביבות 160 ש"ח. דאאאא....?!

moricarmel

New member
אוקיי אז עכשיו

אני מבינה שהמחירים שראיתי נכונים ,זה היה נראה לי הזוי
תודה רבה

אנחנו עשינו את זה

לגבי המרפאה - את צריכה להודיע לבושמת ורוברט שאתם מתכוונים להביא זרע טרי ואחד מהם מעדכן את המרפאה בברנו שאתם מגיעים ביום השאיבה.
אולגה חיכתה לנו במרפאה ושם היא צילמה דרכונים ולקחה את החוזה החתום. משלמים כ-150 יורו עבור בדיקת דם שיעשו לבן זוגך במקום.
לאחר הבדיקת דם הוא יתן להם זרע טרי ואז אתם משוחררים לנסוע לפראג.
אנחנו לקחנו רכבת לפראג, הזמנו רכבת בסביבות 15:00 כי לא ידענו כמה זמן יקח במרפאה. הזמנתי באינטרנט וזה עלה כיוון אחד לאדם אחד 200 קורונות שזה כ - 35 ש"ח.
הנסיעה ברכבת מאוד נחמדה והנוף מדהים.

זה האתר ממנו הזמנתי כרטיסים. אל תשכחי לאחר הקנייה להדפיס את ההזמנה ולקחת איתך לצכיה.

http://www.cd.cz/spojeni/conn.aspx?...2:52&v=&option=10&byarr=false&cmd=cmdSearch&=

תזיני נסיעה מ: Brno hl.n.
ליעד: Praha
ותבחרי תאריך

אשרת 1972

New member
פרסם פה לא מזמן בחור שעשה בדיוק אותו דבר

חפשי את ההודעה הוא פירט בדיוק כיצד עשה את המסלול נתן זרע טרי בהצלחה

עוגי555

New member
היי לך

:)
קודם כל בהצלחה
נשמע מצחיק אבל אני קצת מקנאה :) ועוד באפריל! איזה כיף
פראג מטמטמת ואני מתגעגעת. אני גם חושבת שאני מתגעגעת להתרגשות ולאופטימיות שהציפו אותנו.

זה עולה 500 ש"ח, יש לתאם עם המרפאה- כלומר בשמת או האחות שלך עושות זאת עבורך, ומחכים לך שם.
אנו ישנו כמה מטרים משם במקום מ ק ס י ם שנקרא פנסיון אינטגריטי- זה נמצא באתר אל אוריגו במקומות מומלצים לישון.
נתנו זרע יחד בשמחה
והגענו למרפאה.

הנסיעה מפראג לברנו ברכבת לא יקרה בכלל, אולי טיפה יותר מהאוטובוס ומאוד מאוד נהנינו- חוויה אחרת.

אשמח לענות לך ולהדריך אותך בכל שאלה ובכל פרט.
היה כאן בחור שכתב בפרטי פרטים את המסע שלו, מישהי יודעת איך לאתר?
אני אנסה.
בכל מקרה אני פה.

הנסיעה קלה, פשוטה ומהנה- אל דאגה!

עשינו את זה

הי,
עשינו את זה בינואר, התיאום היה דרך הדסה, טסנו לוינה, עלינו לאוטובוס של STUDENTAGENCY שעולה 10 יורו לנוסע, האוטובוס כולל מסך לכל מושב עם סרטים אינטרנט ומוזיקה, יש דיילת שמחלקת שתיה חמה וניתן לקנות שתיה קלה, בחלק מהאוטובוסים יש גם שקע חשמל לכל מושב. את הכרטיס ניתן ורצוי לרכוש דרך האתר מראש - ניתן לראות זמני היציאה והמקומות הפנויים בכל רגע וניתן לבטל את ההזמנה עד חמש שעות לפני מועד הנסיעה. האוטובוס שאנחנו לקחנו הוא מוינה לפראג ועוצר בברנו, יש כמובן גם בכיוון ההפוך. המלון שלנו היה גראנד הוטל ברנו, הוא נימצא ממש מול התחנה של האוטובוסים והרכבות ובמרחק הליכה מכל דבר. את הזרע נתתי במלון ולקחנו מונית למרפאה - המונית עלתה 130 קרונות (25 ₪), במרפאה הייתי צריך לעשות בדיקת דם ומסרנו את הזרע אחרי מילוי של כמה טפסים. חזרה למלון חזרנו ברגל וגילינו שהכל די קרוב ושכיף לטייל בה. אחרי שלושה ימים הייתה ההחזרה. המרפאה יפה ומסודרת והצוות חביב ונעים. החוויה הייתה נפלאה אבל לצערנו אין הריון...יש לנו מוקפאים מהסבב הזה אז מנסים לשמור על אופטימיות. אם יש שאלות נוספות, אתם מוזמנים.

moricarmel

New member
איזה חמוד אתה וזה באמת מחמם את הלב

כשמקבלים כל כך הרבה עזרה והכוונה. אנחנו כנראה נשתמש בשירותך בקרוב לשאלןת נוספות . תודה רבה בינתיים.

למעלה