היי בנות

אדר 27

New member
היי בנות

חדשה כאן....צריכה עזרה קטנה, יש פה מישהיא שמכירה את דר רון שיינמן, אני צריכה לעשות ניתוח אנדו ורק הוא מקבל בכללית.
יש פה מישהי שעשתה אצלו ניתוח ומכירה???

זואילי

New member
ברוכה הבאה

יש כאן רבות שנותחו אצלו.
תעשי חיפוש על שמו במנוע החיפוש ותקראי את חוויותיהן, עד שהן יכנסו ויענו לך.
את בידיים טובות.

narkis18

New member
ברוכה הבאה

אני נותחתי (ועדיין מטופלת) אצל ד"ר שיינמן. יש לי רק דברים טובים לומר עליו.. הוא מאוד עדין, אכפת לו מהמטופלות שלו, הוא מקצועי מאוד..
מה עוד אני יכולה לומר..?

אם יש משהו ספציפי שאת רוצה לדעת את יותר ממוזמנת לשאול - אני אענה בשמחה

ושוב - ברוכה הבאה ל
הקט

skylee

New member
גם אני, הנוסעת המתמידה, מטופלת אצל שינמן

ובאמת שלא יצא לי להיתקל בהרבה רופאים איכפתיים וכנים כמוהו.
תיראי לי היה אנדו ברמה של 4++ , ולא זה לא בהגזמה. וכשהגעתי אליו הייתי חסרת אונים אחרי שהפנו אותי לניתוח בחו"ל ולא הבנתי מידיי ומרגליי. לשמחתי אחת הבנות פה בפורום קישרה בינינו , הגעתי אליו הוא שלח אותי לבדיקות ואני לא אשכח כשאמר לי "ניראה לי באמת שלא יהיה מנוס מניתוח בחו"ל " והדגיש שהוא במסגרת הידע שלו לא רוצה לקחת איתי את הסיכון ולנתח בארץ.
ואכן נסענו ביחד לחו"ל ועברתי ניתוח מורכב שהוא גם השתתף בו , ובעוד חודש יש לי ניתוח תיקון קטן שוב בחו"ל כי בארץ לא ממש יודעים להתמודד עם ניתוח כזה ושוב שינמן יבוא איתי. הנכונות שלו לעזור ולעמוד לצידך לשמוע אותך היא משהו יוצא דופן מבחינתי.

אדר 27

New member
וואו ניתוח בחו״ל......אמאלה עדי כדי כך מסובך?

איך יודעים איזה דרגה, אני אף פעם לא שאלתי....
אני מכירה את שיינמן אבל מתל השומר וראיתי רק אותו פעם אחת.

skylee

New member
כן די מסובך ולא נעים

נכנסתי לספר השיאים של פרופסור קוניקס

גם אני לא ידעתי איזה דרגה , והאמת חוצמכאבי מחזור ביום יומיים הראשונים ממש לא ידעתי על חומרתו של האנדו' שלי.
לכן עשיתי בדיוקת חלקן נעימות יותר וחל'קן נעימות פחות . . . ולפי זה יכלו לדעת, למרות שרופא אחד פשוט עשה בדיקה ידנית ואמר לי ישר ניתוח בחו"ל , לא רופא שהכיר את ההיסטוריה שלי או רופא מטפל.

אבל מסתבר בזמן הניתוח שהוא עשה צרות הרבה יותר חמורות והיה באיזור השלפוחית מעי ואגן ככה שהיתה נחוצה חציבה משמעותית.
גם פרופסור קוניקס היה מוזעזע מגודל המוקד וצורת ההתפשטות שלו. אבל אני באמת מקרה קיצון ויש עוד כמה כוכבות כמוני בפורום.
טיפולי הפוריות הוציאו אותו לגמרי מפרופורציה

בקיצור אל תלחצי ממני , פשוט תשאלי את השאלות הנכונות , גם אם תגידי לשינמן ששמעת על מישהי שעברה שני ניתוחים בחו"ל הוא יגיד לך שאני לא דוגמה לכלום
חוצמזה שהניתוח הראשון באמת הצליח מעל ומעבר למצופה.

אדר 27

New member
תמיד ידעתי שיש עוד בנות אבל אף פעם לא העזתי

אבל אף פעם לא העזתי לבדוק,האמת שלפני חמש שנים היתי במצב ממש לא טוב מבחינה נפשית ופיזית וכל מה שרק תרצי, אף אחד לא ידע למה כמה ואיך כואב, ואז קראתי על האנדו כתבה בעיתון והחלטתי לבדוק בעצמי,בקיצור ולעניין בדקתי עשיתי ונותחתי,אני לא יודעת כמה זמן קיים הפורום הזה אבל טוב מאוד שיש אותו, זה נותן תמיכה לבנות שגילו פעם ראשונה וחושבות שהעולם קרס והן ״מקולקלות״.....לפחות ככה אני הרגשתי לפני חמש שנים.
כל הכבוד לכן!!!!

אדר 27

New member
מישהיא מכירה את הרופאים במאיר?

איך המחלקה?כמה זמן לוקח לקבוע לשם תור?מי המנתחים?ואם בכלל הם טובים אכפתיים וכו׳
או שאולי עדיף לעשות פרטי אצל דר שיינמן?

narkis18

New member
את מתכוונת למרכז האנדו' החדש במאיר?

אם כן, אז אני יודעת שד"ר שינמן מקבל שם.. אני לא יודעת אם הוא היחיד, אבל הוא זה שהקים את המרכז, אז אני מניחה שהוא מקבל שם מטופלות

וגם אם לא שם, אני לא רואה סיבה לקבוע תור פרטי.. שיינמן מקבל מטופלות של כללית במרכז לבריאות האישה בכפ"ס (במרכז אהרוני) - חבל להוציא כסף!

narkis18

New member
אוי, רק עכשיו ראיתי את ההודעה שלך למטה..

לא הבנתי שדיברת על ניתוח..
אני נותחתי אצלו פרטי (אבל בגלל שיש לי ביטוח פרטי הכל מומן על-ידם), אבל אני לא יודעת איך המנתחים האחרים במאיר (או מי הם בכלל)

אדר 27

New member
היי נרקיס,

את יכולה לומר לי אצל מי את מבוטחת?
החברה שלי לא מוכנה לבטח אותי על אנדו,לא מוכנה לשלם טיפולים וניתוחים ואני ממש מעוצבנת עליהם בגלל זה ונורא בא לי לעזוב אותם!
תודה

narkis18

New member
כרגע אני מבוטחת בהראל,

אם אני לא טועה (אמא שלי דואגת לענייני הביטוחים במשפחה). אני לא יודעת אם המצב שלנו זהה - אני לא ידעתי על האנדו' כשעשיתי את הביטוח (זה לא היה מצב נתון, אלא הופיע אחרי שהביטוח הוחל), אז הם מחוייבים לדעתי לשלם על ניתוחים וכו'..
אני יכולה בכיף לברר לך את כל הפרטים על הביטוח עצמו, אבל קחי בחשבון שכשחברת ביטוח מקבלת מבוטח חדש עם מחלה נתונה, היא לרוב לא מכסה את אותה המחלה.. לפחות לפי מה שאני הבנתי.

אם את רוצה את פרטי הביטוח - רק תגידי ואני אברר

אני מקווה שתצליחי להוציא מהם מימון על זה.. זה היה מצב קיים כשעשית את הביטוח?

פז08

New member
הי אדר

אל דאגה, את בידיים יותר טובות מטובות....
אני אישית מאוד מאוד ממליצה על ד"ר שינמן, מטופלת וותיקה שלו וכיום גם עובדת איתו....
אחרי שלושה ניתוחים, שניים מהם בארץ ואחד בחו"ל, ובכולם הוא היה מעורב ולדעתי הוא רופא מעולה, מקצועי אבל לא פחות מזה עדין, מחשב, אנושי ורגיש.
הוא מנהל כיום את היחידה לאנדו' במאיר, שזה למעשה מרכז רב מקצועי לטיפול באנדו' שבהתהוות. אני אישית מאוד התרשמתי, ממה שיצא לי להכיר עד כה.
בקיצור - לדעתי את בידיים מצוינות ואין לך מה לדאוג.... בהצלחה!!

אדר 27

New member
היי פז

אתפזית יודעת אולי כמה זמן לוקח לקבוע תור למאיר לניתוח?
ומי הרופאים שם?
אני רוצה לבדוק ניתוח במאיר לפני שאני קובעת ניתוח לפרטי אצל דר שיינמן...
תודה

למעלה