היי בנות

מסק28

New member
היי בנות

אני כרגע קצת בהיסטריה.... אני שבוע לא התיחסתי לשיעולים יבשים בגרון כי חשבתי שזה משהו "תקוע" לו... הרגשה של משהו מגרד בגרון.... אני חמישה ימים ברציפות קמתי באמצע הלילה וזה בלי ליחה ואין לי חום החלטתי לקחת פנס של הפלפון ולהציץ לראות את הגרון וחשכו עיניי........ 2 נקודות אדומות מושלמות להם יושבות שם...... יש לי ציסטה בפנים שצמחה גם לפני 3 חודשים ואין לי מושג אם זה קשור שמעתי שאנדו בגרון זה נדיר ואני מתפלללללת שזה לא זה.... האם למישהי היה? או יש?? יש לי גם תת פעילות בלוטת תריס ואני לא אתפלא אם זה קשור כי הבנתי שאת המחלה אפשר לגלות יחסית מאוחר 6 שנים אחרי שהתחילה ושיש כאבים זה אומר שכנראה המחלה היתה נמצאת יותר ממה שנדמה....

זואילי

New member
אולי הגיע הזמן להקדים את התור לרופא אנדו

ובלי קשר - ללכת לרופא משפחה, שיציץ, שאולי יפנה אותך לבדיקות. לשלול דברים אחרים. ואם ימצא צורך ישלח אותך לאא"ג. בקיצור - בשבוע הבא - תעשי לך שבוע רופאים. עדיף לבדוק ולטפל מאשר לשבת בבית בהיסטריה. הרי הפחד לא מקדם אותנו לשום מקום. זה עושה בדיוק את ההיפך.

liats80

New member

רונה281

New member
אולי כדאי להרגע

אין מצב בעולם שיש לך אנדומטריוזיס בגרון!!!!!! אני מבינה את הפרנויה אבל בחיאת ילדה, סביר להניח שזה דלקת בגרון אם כבר.... תירגעי לפני שתעשי לעצמך התקף לב

מסק28

New member
הלוואי ואת צודקת-

הלואי וזה היה דלקת - רצתי לרופא אף אוזן גרון הוא לא ידע להגיד מה זה ולא עשה משטח גרון כי אמר שזה 100 אחוז לא דלקת ושהוא לא נתקל במשהו דומה ונתן לי הפניה דחופה לביופסיה....... הייתי היום אצלו..... יצאתי בבכי כי רציתי שזאת תהיה דלקת איפשהו וחודש הבא לפרוסקופיה פעם ראשונה ואני מספיק בלחץ. הוא יודע מה זה אנדו והוא לא שלל שזה יכול להיות זה. יצרתי קשר עם רופא האנדו שלי והוא אמור לחזור אלי מחר....... אני בלחץ כי לא קל למצוא נקודות מושלמות בחיך בגרון ולהחנק מזה ולא לדעת אם עוד 4 ימים במחזור מה יהיה עם הגרון..... אני יודעת ומודעת לזה שזה נדיר מאוד אבל למה את ככ בטוחה שזה לא וש"אין מצב בעולם"?? אני מנסה להרגע אבל זה לא קל כשאת לא נושמת טוב.... בכל אופן תדעי לך שטוב להיות פרנואידי ותחשבי מה היה קורה אם היית במקומי שנה סובלת מכאבים וכולם קראו לי פרנואידית כולל בעלי וההורים שלי והרגשתי בודדה ולבד מוזר לי לשמוע את זה דוקה ממך........... אני לא מאחלת לאף אחד לסבול ושלחברים נמאס להתקשר כי אין שום דבר טוב לספר, ללכת לפסיכולוגית ואפילו להתבייש לדבר איתה מרוב מרירות שנצברת בגלל בעיות בריאותיות אז את יודעת מה?????? עדיף פרנויה במחלה כזאת וכל דבר הכי קטן לרוץ!!!!!!!! ואני אבין כל אחת שדואגת כי ככה זו המחלה הארורה הזאת!!!

מסק28

New member
הי:)

תודה על הדאגה צהרים טובים:) הייתי אמורה לעשות ביופסיה ביום ראשון הייתי בתור ואז הרופא החליט שיעשה לי בתור הבא ושזאת היתה רק בדיקה עוד פעם לחכות - יצאתי בעצבים בגלל ששלושה רופאים שונים א.א.ג משפחה ורופא אנדו אמרו שזה חשוב שיעשה במהרה אני התעקשתי שיעשה לי אז והוא לא הסכים אמר " מה הקשר אנדומטריוזיס וגרון" ................לכי תסבירי לרופא פה ולסת שזאת לא ההתמחות שלו ולריב עם העולם רבתי איתו ואמרתי שאם הוא אפילו לא יודע מה זה אני לא מתכונת להחיות בגדר השערה וניחושים ושאם זו רקמה כזאת היא יכולה לגדול. הייתי ממש צריכה לשכנע אותו + היו לי 2 הפניות דחופות והוא עוד עשה פרצוף.... אז שוב אצטרך לחכות... אעדכן ברגע שיהיו תשובות:) תודה רבה מישל

רונה281

New member
רק עכשיו ראיתי את התגובה שלך...כנסי

היי מסק. אני כול כך מבינה את ההיסטריה סביב האנדו, רק עכשיו כתבתי תגובה בה תיארתי לאחת הבנות את אחד (מיני רבים) מהתקפי החרדה שקבלתי בגלל כאב בטן. אני למודת מצבים היסטריים ופרנואידים ושילמתי עליהם . הרבה בגלל זה מאוד חשוב לי כשאני רואה בחורה אחרת שמזכירה לי את עצמי להכניס אותה לפרופורציות... המחלה הזאת מספיק מסריטה כשלעצמה לא צריך להוסיף לה קישוטים ואנדומטריוזיס בגרון זה דבר שאין לו תיעוד בשום מקום (יש ריאות, יש מוח ,יש כליות ולבלבים.... לא חסר). תביני, אני לא שופטת אותך אני באה ממקום של "הייתי שם" כבר ישבתי מול רופאים וניסיתי לשכנע אותם שהראיה שלי מטושטשת בגלל אנדו (כי זה קרה לי אחרי מחזור קשה...) כבר בכיתי את נפשי כשהיו לי גזים ושיגעתי את כול העולם שעוד רגע יש לי התקף ויזריקו לי וולטרן ע-כ-ש-י-ו!!!!! שלא לדבר מה קרה כשנדבקתי בברונכיטיס... אוי הפאדיחה..... ואז רופא חכם אחד אמר לי את המשפט שהרגיע אותי: גם בנות אנדו נדבקות או חוטפות מחלות נורמליות ( או פחות נורמליות במקרה שלך) אני בטוחה שהגרון שלך יהיה בסדר . עכשיו בקשר ללהיות פרנואידי: אני חושבת שהמחלה הזאת יוצרת פוסט טראומה אמיתית כי אלה כאבי תופת והפחד מהמחלה הוא אמיתי , זאת אומרת ממש פחד מוות,כמו של הלם קרב. אני אישית חושבת שכול בחורת אנדו חייבת לדאוג לטיפול נפשי צמוד כדי להפחית את החרדה הזאת ואני חושבת לפי מה שכתבת לי שאת בכיוון הנכון. תרגישי טוב ותעדכני

למעלה