היי בנות...

rotem024

New member
היי בנות...

סליחה שאני חופרת פשוט אין לי אפ אחד לשאול וגם הרופאים שאני נמצאת אצלהם במחלקת פוריות , לא מבינים באנדו ומתנערים בכך שאומרים שזאת מחלה כרונית ותמיד יש כאבים גם עם דיכוי.... לפני יומיים הייתי צריכה לעשות הסטוגרפיה אבחנתית.. כשהגעתי לשלב האמת והוא התחיל בפעולה צרחתי מכאבים ודרשתי שיפסיק... למרות שהוא בקושי התחיל .. פשוט לא יכולתי להרגיש את ההתעסקות שם.. עמדתי להקיא והייתי מבוהלת... והאחות ״ הנחמדה״ שהיתה שם אמרה לי אני ילדתי 4 ילדים , איך תעברי טיפולים ככה שאת כזאת מפונקת ... ואני כולי בוכה ועוד מבקשת סליחה... אחכ הד״ר האחראית שם צעקה עליה כמו שצריך בשבילי... ( עכשיו אני מחקה לתור להסטוגרפיה ניתוחית בהרדמה, כי אני לא מסוגלת להתמודד עם זה בלי)אני יודעת שאני רגישה מאוד וזה גם נורא מטריד אותי איך אני אתמודד עם זה .. אבל מה שיותר מטריד וזאת השאלה שלי.. אני כרגע עם דקפפטיל חודשי אוטוטו הזריקה השלישית והאחרונה.. הייתי באולטרסאונד לפני שבוע וחצי ונאמר לי שהשחלות בדיכוי כמו שצריך אבל מצד שמאל איפה שאני עדיין מרגישה כאבים יש משהו בולט.. הם לא ידעו להגיד מה .. אולי חצוצרה, אולי המעי.. אולי דלקת... הדר שהיה אמור לעשות לי את ההסטוגרפיה אמר שאסור לעשות את זה אם יש דלקת באגן כי אז בהחדרת המים זה יתפזר בכל הרחם.... אז מה עושים? זאת דלקת?? ולמה כואב לי ויש דלקת או מה שזה לא יהיה למרות שאני בדיכוי?? יש איזה תמציות טבעיות שעוזרות לכאב וגורמות לזה להעלם??? תודה וסליחה על ההודעה המבולגנת והמסורבלת .. אני בעבודה וזה דרך האייפון...

זואילי

New member
רותם יקירה,

למה לא ללכת לסקנד אופיניון ולשאול על המימצא? ועדיף ללכת לרופא האנדו שלך... אנחנו בטח לא יודעות לנחש מה יש לך שם. ונראה לי, לאור הכאב שמורגש במילותייך - שכדאי לך מאוד למצוא רופא פריון פרטי. אני חושבת שמה שאת עוברת, וכל ההערות הפוגעניות והיחס המזלזל שאת מקבלת - זו סיבה מספיק טובה להיות אצל רופא איכפתי וקשוב יותר. ואם לא מצאת את זה בציבורי, אז תחפשי בפרטי. בטוחה שתמצאי, הרי יש מאות כאלה.. תחזיקי מעמד
אבל אל תישארי היכן שרע לך כ"כ. כי את זה אפשר לשנות.

rotem024

New member
תודה זואילי :)

העניין הוא שלא התחלתי עדיין שום טיפול... מפה נובע העניין שאין לי שום רופא רשמי עכשיו.... אני בטוחה שאתן לא יודעות מה הולך לי שם... חשבתי אולי מישהי ממכן גם עברה או הרגישה כאבים למרות שיש דיכוי כבר חודשיים....אני עושה גם דיקור סיני ולא הרגשתי הטבה מבחינה פיזית... תודה על הדברים, אני אבדוק את האפשרות של טיפול דרך פרטי , לפחות שם אני לא ארגיש אחת מתוך 1000.. יום טוב :)

למעלה