היי בנות

• פותח הנושא LaD
  • פורסם בתאריך

LaD

New member
היי

תודה על התגובה :) אני מתחילה להבין שרגישות ואמפטיה זה לא הצד הכי חזק של לפחות חלק מהרופאים בתה"ש (לשון הרע, כל עוד לא הייתי שם אני לא מרשה לעצמי לקחת צד אבל כן לוקחת לעצמי את הזכות לבוא מתגוננת יותר כדי לא להפגע...) וזה די מעסיק אותי. אני לא מתכוונת להכניס את עצמי לפינות לא נעימות, אם אהיה בפגישה ארגיש מאויימת או לא נשמעת אני חושבת שאבחר שלא להמשיך להגיע. ואם זה אומר לנסוע עוד שעה כדי להגיע לבית חולים בצפון או בירושלים אז זה מה שזה יאמר... אגב, מזעזע אותי שצריך לבקש עדינות בבדיקה. אבל לצערי גיליתי שמומלץ.

זואילי

New member
ממש לא.. את זה את לא יכולה להבין ממני...

אני רק מסבה את תשומת ליבך לכך שיש על הנושא שירשורים. אם את שואלת אותי, אז סוריאנו ושינמן לדעתי האישית - שניהם מדהימים, רגישים ואמפטיים, מסורים מאוד, מקצועיים ועוד ועוד. (מן הסתם יש בנות שקוראות את זה עכשיו ומקיאות בצד
). צ'מעי. יש לי איזה אישיו עם כירורג כללי אחד, *לא קשור לאנדו*. אבל הוא ניתח אותי פעמיים בשנה האחרונה. ואני במעקב אצלו. הוא לדעתי - טיפוס חסר כל רגישות. מתנשא ושחצן, מזלזל ועוד כל מיני כאלה. היתה פעם שכמעט הפכתי עליו שולחן מעצבים. כשאני צריכה להגיע אליו - זה מצריך ממני פגישת הכנה עם הפסיכ' שלי... לרוב אני מגיעה אליו בליווי אמא שלי. אבל... הזמן עשה את שלו. הוא למד להכיר אותי וההיפך. יש פעמים בהם הוא פתאום מתרכך. אפילו מחייך או רחמנא ליצלן מתבדח. אני בטוחה שהוא לא מחבב אותי בדיוק כמו שאני לא מחבבת אותו. אבל - הוא תותח נאמבר וואן במקצועו. גם קיבלתי עליו "אוקיי" מהרב פירר. אז אני לא סובלת אותו, אבל למדתי את הדרך להתנהל איתו, ופגישותינו האחרונות אכן היו סבבה. והוא מבחינתי הכי מקצוען שיש, אז אני שמה בצד את העניין האישיותי שלו וחוסר החיבור שלנו - ומתמקדת אך ורק בעניין המקצועי. הנה - עלית פה על עניין שגם הוא ציפייה. את מזועזעת שצריך לבקש עדינות. כל חיי מהרגע הראשון שהגעתי לבדיקת אצל רופאת נשים (אישה כן?) - תמיד תמיד ביקשתי עדינות. בין אם הרופא/ה מראש עדין או לא. נכון שהם כל היום עושים בדיקות גניקולוגיות. אבל התחושה היא סובייקטיבית לגמרי, ואת זה שום רופא/ה לא יכול לנחש. גם אם הוא בטוח שהוא שיא העדינות. גם כשאת בטוחה.. אז אני מראש לא מצפה (טוב ברור שרוצה רופא עדין) אבל תמיד תמיד תמיד אבקש עדינות. אפילו אם אין בכך צורך. (דרך אגב, הרופא כירורג עליו סיפרתי - יש לו ידיים מדהימות. הכי עדין שבדק אותי אי פעם. עדיין בכל פעם אני מבקשת ממנו עדינות. והוא כבר עונה לי, האם אי פעם לא הייתי עדין...).

למעלה