היי בנות

היי בנות

לאחר ניתוח מורכב וארוך חוזרים הכאבים בגדול. במהלך החודש האחרון התחלתי טיפול אלטרנטיבי, ביטלתי טיפול IVF, נכנסתי לעניין התזונה חזק מאוד ואתמול נפגשתי עם ד"ר סוריאנו (מקסים!!!). לאחר קריאת דוחות הניתוחים,בדיקה קצרה (וכואבת) הגיעה שיחה ארוכה שמסתכמת כך: אני צריכה להחליט מי מטפל בי. המלצתו לחזור לרופא שניתח אותי ומכיר את המקרה (המורכב) טוב מכולם. מאחר ומיטת הניתוחום עדיין 'חמה' אין הרבה מה לעשות פרט להפסקת המיקרולוט (שלא עושה לי טוב), שימוש בלוקרין למ'ס חודשים ואז לפנות ל- IVF. רופא האנדו' שלי ממליץ על אותו מהלך. המטפלת האלטרנטיבית מתנגדת נחרצות ללוקרין והמליצה (אם אני בכל זאת רוצה) על דקא' לחודש אחד. לכל הדעות השלב הבא- להתרכז בהריון. אני מצדי נוטה להפסיק עם כל הכימיקלים ולהמשיך עם הצמחים (שכבר עושים טוב) והדיקור (טיפול ראשון ביום א') ואז לפנות ל-IVF. לא יודעת. מה דעתכן?

זואילי

New member
ינשופית, הבחירה בידייך

אני חושבת שהמהלכים שאמרו לך 2 רופאים הם טובים. הם עברו על המקרה שלך ונתנו לך את ההמלצות שלהם. עכשיו את צריכה להחליט איך להמשיך ואת זה רק את יודעת. לגבי מטפל שממליץ אחרת, זה קורה הרבה. רק שאת זו שנושאת את הבעייה ואת זו שיודעת איך ההמלצות האלה משפיעות על גופך. גם הרופאים וגם המטפלת בעד הריון אז על זה יש הסכמה. השאלה למי את נותנת קרדיט. ומי מטפל בך... אם הכאבים שלך חוזרים ובגדול כמו שאת אומרת אז את צריכה לדעת שלא משנה מה תבחרי, יש לך מחיר לשלם. אז על כל החלטה שהיא, קחי אחריות מלאה. תמיד את יכולה לשנות דעה וגישה או כיוון. אבל רק את יודעת עד כמה זה משפיע לך על איכות החיים ומה סדרי העדיפויות שלך. אם קראת בפורום וראית הודעות שלי, אני באופן אישי בעד שילוב. אני לא אוהבת רופאים ששוללים טיפולים משלימים ולא אוהבת מטפלים ששוללים טיפולים קונבנציונאליים. יש דרך ביניים לדעתי ואני לפחות פועלת כך כשזה נוגע אלי. המילה אלטרנטיבי לא קיימת בלקסיקון שלי כשמדובר בטיפול זה או אחר. אם נטיית הלב והבטן שלך היא להפסיק עם הכימיקלים, אז היי קשובה לגוף ובכל מקרה תמשיכי ללכת לביקורות אצל רופאי האנדו. כי האנדו כאן כדי להישאר.. כל עוד לא מצאו לו פיתרון. בהצלחה

galim29

New member
דעתי? גם וגם

אבל דעתך היא מה שחשוב. את צריכה לשבת לקבל החלטות... האנדו' לא זר לך. קיבלת 2 חוות דעת, עכשיו צריך לבחור עם מי ומה ללכת. הרופאים האלטרנטיביים כמעט תמיד מתנגדים לכל תרופה גינארית, אבל אם כואב לנו ואדוויל עוזר? אז נחכה לעשות מדיטציה ולקוות שהכאב יחלוף? יש כאלו שמסוגלות ויש כאלו שלא. אני אישית מאמינה בשילוב של רפואה קונבנציונלית לצד אלטרנטיבית, שילוב מנצח וכמעט תמיד תורם לחיזוק ועידוד הגוף והנפש. לכי עם מה שאת מרגישה, לשנות את תמיד יכולה. אבל עצתי, היא לא להשאיר את הכול לידי הרפואה המשלימה.

שכחתי לציין

שרופא האנדו' שלי העלה אפשרות של הריון טבעי. ז''א אכן להפסיק עם הכימיקלים ועד לשלב ההפריה יש סיכויים טובים. ומכאן ההתלבטות. הכאבים מראים שהאנדו' עדיין בשלו ולא נותן לי מנוח. גם בדיקת CA- 125 עדיין גבוהה (147 לפני הניתוח כרגע 83) לכן כל הצעדים שנקטתי לאחרונה. האנדו' ואני באותה הזירה, אך נראה שכל מהלך מצידי, לאנדו' יתרון קטן עליי. כאילו שאני רצה במקום. אני לא יודעת מה מצבי כרגע, סוריאנו נמנע מלהגיב (גם לא נערכה בדיקה מעמיקה). אני אפנה בימים הקרובים לבדיקה שתשפוך קצת אור על העניין ותעזור לי להחליט סופית. (ממילא התענוג שבמחזור הקרוב לא נחסך ממני כך שיש טיפונת זמן...). המון תודה

זהבה240

New member
הי

מכיוון שהלוקרין זה לא תרופה שמרפאת לחלוטין את האנדו', אלא רק מונעת סימפטומים ומונעת מהאסטרוגן לחגוג, אז אני חושבת שאם זה לא נראה לך מתאים כרגע, תתחילי בטיפוול המשלים ותראי אם הוא עובד עלייך. תמיד את יכולה לחזור לדיכוי. מי זו המטפלת הזו? באיזה תחום היא עובדת? ומה הניסיון שלה בכלל? איך הגעת אליה? צריך תמיד להיות עם היד על הדופק במקרים הללו, ולאבחן בין שרלטנים שרק רוצים את הכסף שלך, ובדרך יכולים לפגוע מאוד בבריאות שלך, ובין מטפלים שאכן יודעים את העבודה שלהם. בכל מקרה, לדעתי, להשאיר את הרופאים בתמונה. ואם אחד מהם יתעקש שאת חייבת כן לקחת את הדיכוי כי אחרת את פוגעת מאוד בעצמך ובעתידך, אז את צריכה לשקול את הנושא שוב. ודרך אגב, מי זה המנתח שלך??? זהבה

זהבה שלום

אז ככה: לאחר חיפושים נרחבים באינטרנט אחר רפואה משלימה עם קשר לאנדו', אני מוצאת את האתר של מירי מור אפריאט. לאחר פגישת התייעצות ושיחה עם מטופלת (אנדואית) אנו מחליטים להתחיל טיפול שמשלב פורמולת צמחים ודיקור. עם הצמחים כבר התחלתי (שבוע וחצי) וכבר יש השפעה. הדיקור הראשון - מחר. הרעיון הוא חודשיים של טיפול ואזIVF. לגבי שרלטנות- דיברתי במשך שעות עם מטופלת (ובעלה) שעברה תהליך דומה לשלי . ומסיבה נוספת שלא אוכל לפרט בשלב זה, אני מקווה מאוד שזה לא המקרה (או לפחות כך זה נראה) . לגבי המנתח- ד"ר שרון אבישלום. המון תודה

זהבה240

New member
בהצלחה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

לכי בעקבות ליבך ותחושותיך............................

galim29

New member
תעדכני אותנו

מבינה את הרצון להרות טבעי. מאמינה שגם אצלי הוא יבוא לפני חשיבה בכלל על טיפולים. אבל כל אחת מרגישה אחרת. מה נכון? עד שלא תנסי לא תדעי. מכל מה שאני קראתי הבנתי שיד יתרונות ללפרסקופיה, ניקוי הגוף ואז חלון זמן לנסות טבעי אם זה אפשרי. מקווה מאוד שזה יתאפשר לך. עדכני מה אומרות הבדיקות, ואיזה סוג של בדיקות תקבלי.

מקווה

שהזדמנות זו לא אבדה לי יחד עם המחזור הקודם (הבא ממש בדרך). אחרי הבדיקה נהיה חכמים יותר.... כך או אחרת, אין לי שום ספק שההריון ממש קרוב. מבטיחה לעדכן- תוצאות והחלטות. תודה ויום מקסים לכוווווולן.

למעלה