היי בנות =]

ליהי1110

New member
היי בנות =]

מישהי קיבלה מנילה בזמן האחרון ורוצה לספר על תפקידים שהיא קיבלה? אני נגיד קיבלתי הרבה תפקידים ואין לי מושג אם לדרג אותם ומה הם בכלל... שבוע טוב לכולנו ואמן שיעבור מהר =]

pc girl

New member
על איזה תפקידים את מתלבטת?

אני משרתת עכשיו בתפקיד של הפעלת מערכות התראה או איך שלא קוראים לזה במנילה... אז אם את צריכה מידע, בכיף

GrowingMadness

New member
אממ

אני כבר לא בתקופה הזו של המנילה וכל זה, אבל אני רכזת מתגייסים שזו עבודה עם מלשבים שדיי מחייבת שאני אדע על הרבה תפקידים, ככה שאם את צריכה עזרה בהתלבטות שלך אני אשמח לעזור לך במה שאני יודעת

ליהי1110

New member
מדהימות =] אז ככה,

אחראית חומר תקשוב מסווג, מפעילת תקשוב מבצעי, שוטרת צבאית, טכנאית קשר טקטי, ויש את התפקידים של נציגת שירות וטיפול באדם כמו: נציגת שירות, רכזת מתגייסים, משקית מטה, פקידת לשכה, רשמת משפטית. ויש טיפול באוכלוסיה האזרחית: חיילת רענון ערכות מגן, מדריכת אוכולוסיה לשעת חירום, משקית תאום וקישור, שוטרת צבאית, בקרית גבול, חיילת משטרה. בכללי המנילה שלי ממש טובה תפקידים כמו הדרכה ופיקוד יח"ש- חיר מכית טירונים וכו', משקית קישור לכוחות הזרים, חובשת, חיל האוויר והחלל אבל עכשיו נישארו לי שני מקומות ואלה הדברים היחדים שנישארו לי. חשוב לציין שאני חושבבת מעבודה מתמשכת במשרד בלי אקשן.. תודההה מראש!

GrowingMadness

New member
רכזת מתגייסים!! ../images/Emo47.gif

ולא הבנתי, את רוצה עבודה משרדית או לא? כי כתבת "חושבבת" ולא הבנתי אם זה אמור להיות "חוששת" או "חובבת"
בכל מקרה, לדעתי פיקוד יח"ש זה ה-תפקיד, אחרכך כמובן רכזת מתגייסים [
] וחובשת. אלו לדעתי התפקידים הכי סבבה, אבל זה תלוי נורא מה את מחפשת בשירות צבאי. אם בא לך לדבר איתי במסרים או משהו- חופשי

GrowingMadness

New member
וזה תופס לגבי כולן!

כל מי שמתלבטת, צריכה עזרה, לא מבינה משהו בקשר לתפקידים, הליכי גיוס וכל מה שבניהם מוזמנת לפנות אליי
אני רכזת מתגייסים ככה שאת רוב הדברים אני משערת שאני אדע ואוכל לעזור. בכל מקרה מי שרוצה גם מוזמנת להוסיף אותי למסנג'ר; [email protected] או לשלוח לי מסר.

ליהי1110

New member
חחחח חוששת...

התכוונתי לחוששת... את סוג של משוחדת לא? חחח ורכזת מתגייסים זה תפקיד של יומיות? מה הסיכוי שאני אקבל תפקיד שדירגתי עדיפות חמישית ושישית? יש טעם להשקיע בזה מחשבה בכלל?

GrowingMadness

New member
כן, קצת ../images/Emo3.gif

כן, זה יומיות. ואם זה תפקידים שרצית- למה שמת אותם עדיפות חמישית ושישית?

ליהי1110

New member
לא לא, לא הבנת אותי נכון

שאלתי: אם אני מדרגת תפקיד בעדיפות חמישית ושישית, שזה תפקידים שמין הסתם לא מעניינים אותי אם הם שם, למה שהצבא יתן לי אותם?

למעלה