היי בנות,

Daria Who

New member
היי בנות,

שאלה: יש כאן מקום לחברה של ג'ובניק?

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifברור D:

הפורום הוא לחברות של חיילים מכל הסוגים/תפקידים/מינים ;) ברוכה הבאה. ספרי קצת עליך ועל החייל. אני שחר. עוד שבועיים בת 18. יחד עם החייל כבר שנה ו10 וחצי חודשים חח הוא בן 19 וחצי משרת בהנדסה קרבית כבר שנה ו3 וחצי חודשים.

Daria Who

New member
=]

אני דריה, בת 19 [זקנה..זקנה]. אנחנו ביחד קצת יותר משלוש שנים, הוא בגילי והוא פקיד בתל השומר. התגייס לפני חודשיים בערך.

dandi99

New member
הלו הלו התפקיד של הזקנה שמור לי :)

סתם בצחוק.. אני דניאל , בת 20 פלוס (21 ביולי...אני הולכת לקנות קרם נגד קמטים בסופר פארם!!!) אני והחבר ביחד כבר שנה ושבועיים ככה P:. הוא מפקד בשיריון אבל כל חודש מרץ הוא בתל השומר לגיוסים של הקרביים (הוא עושה חמשושים ולפעמים יוצא גם הביתה) והוא משתחרר ביולי!! את חיילת?

אירלין

New member
את עושה הנדסאים?

יג' - יד' הכוונה, תואר הנדסאי וכל זה, דחיית שירות...?

Daria Who

New member
לא,

פשוט היתה לי בעיה עם הגיוס אז בינתיים נרשמתי ללימודי תעודה. דווקא אחלה ניצול זמן.

אירלין

New member
היי מגניב לך ../images/Emo13.gif

מה אחלה ניצול זמן. קרה לך עם הגיוס? אגב, לא שיש לי משהו נגד אבל...למה דווקא חשבונאות?

Daria Who

New member
זה בסיס טוב.

אפשר להתפתח לכל תחום בערך אחר כך. היו לי בעיות עם צה''ל, בכלל לא ברור אם אני אתגייס או לא. משהו עם המחזור שהייתי אמורה להתגייס בו. לא נורא, לא דחוף לי בינתיים.

TanTanIM

New member
היי^^

גם ג'ובניקים הם חיילים :) טניה, 17 וחצי. חבר שלי בחילוץ והצלה של פיקוד העורף, ביחד עוד מאט שנתיים וחצי. השתלבות נעימה:)

Daria Who

New member
בהחלט יש.

אני בכלל מוקפת בחיילים, כל החברים שלי חיילים. בעייתי לשמור על קשרים ככה, במיוחד עם כאלה שמשרתים בקרבי.

מבינה אותך!

יש לי ידידים שהיינו הכי קרובים בעולם לפני הקרבי ועכשיו בקושי אנחנו מחליפים מילה. לא שהקשר לא היה חזק אלא כי אין זמן!

Daria Who

New member
כן, זה פשוט נורא.

והכי גרוע זה הידידים התפוסים שיש להם מה לעשות בפעמים היחידות שהן בעיר. בכלל אין מה לקוות לחזור לקשר נראה לי כבר.

למעלה