היי בנות ,

רנה 12

New member
היי בנות ,

אתמול עשיתי את האולטרסאונד הרקטלי אצל ד"ר ברגבל כמדומני בתל השומר הבדיקה ערכה שעה וחצי !!!!!!!!!!!!! ולבסוף תוצאות הם : שיש לי שיכבה סביב הרקטום דלקתית - ככה הוא אמר ואין לי מושג מה זה אומר . ודבר שני שהאגן שלי הרוס - כן ככה הוא אמר שזה כתוצאה משני דברים 1- כמובן האנדו . 2- בגלל כאבים כרונים באגן השרירים גמורים . עכשיו הוא ממליץ באופן דחוף - מנומטריה רקטלית ופיזוטרפיה לכאבים כרונים באגן . אני אמורה לעבור ניתוח אנדו בתחילת מרץ , האם לעשות את הטיפול לפני הניתוח ? או אחרי ? האם משהי עברה את זה ? מה זה אומר אגן הרוס ? תודה .

זואילי

New member
הי רנה

עברתי מנומטריה רקטאלית, אבל זה היה לפני שהכרתי את ד"ר בארגבל.... את צריכה להגיע עם תוצאות הבדיקה של האול' - תחת והמלצותיו לרופא האנדו שלך - כי את זו שמדווחת... זו אחריות שלך. ואז לשאול את רופאך מה אומרים 2 המימצאים. גם פיזיותרפיה לריצפת האגן עשיתי - עם מכשיר ביו פידבק. עשיתי את זה תקופה מסויימת במרפאת הגסטרו בתה"ש לפני הניתוח הראשון. זה היה טיפול מעולה ומאוד מאוד מלמד - כי עם ביופידבק את לומדת להכיר ולהפעיל שרירים עמוקים, כדי לשלוט בשרירי ריצפת האגן אשר נפגעים בגלל שהאנדו משבש לנו את כל נושא הבנת סייקל כאב והתמודדות עם כאב. (שגורם לנו לכווץ רוב הזמן ולחיות עם טונוס שרירים משובש).

למעלה