היי בנות

M o r k a

New member
היי בנות

אני חדשה כאן... חבר שלי התגייס לפני שבוע וכבר אני מרגישה שהעולם מתמוטט אין זה הפורום הכי טוב ברשת אתן פשוט גורמות לי להרגיש הרבה יותר טוב לחבר שלי הולכות להיות יציאות ממש גרועות הוא התגייס לקורס חובלים... אבל אנחנו כבר שנה וחצי ביחד ואני מאמינה שאם באמת אוהבים ותומכים מחזיקים מעמד... 3>3>3>

GrowingMadness

New member
שאאאלום ../images/Emo9.gif

אני שי, בת 18 מהצפון וחבר שלי בן עוד מעט 20 ומשרת בכפיר ^^ תני קצת יותר פרטים על עצמך? D> וכל הכבוד על הגישה החיובית DD: תאמיני לי הכי טוב להיות אופטימיות ^^ שמחה שהפורום שלנו משמח אותך!
אה ו..ברוכה הבאה

M o r k a

New member
היי :)

אני בת 17 וחצי אני מתגייסת במרץ 2010 ובינתיים מנסה להעביר את הזמן כי אני יודעת שכשאני אתגייס הכל יהיה פחות קשה חבר שלי בן 18 וואי איך אני מתגעגעת אליוווו למדנו באותה שכבה עד סוף י"ב ובחופש היינו כל היום ביחד ואז כשהוא התגייס היה לי ממש קשה... אבל נעבור את זההה תודה על קבלת הפנים החמה 3>

M o r k a

New member
נולדתי באפריל 92

פשוט הקפיצו אותי כיתה... הייתי הכי קטנה בשכבה P: מתי את מתגייסת?

GrowingMadness

New member
וואו מגניב לך D:

אז בעצם הייתי במחזור שלי נכון? (יעני סיימת ביצפר ב2009 כמוני) אני מתגייסת בפברואר 2010

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifפייי. את קטנה ממני בחודש.

אפילו פחות כי אני נולדתי ממש בסוף מרץ 92. איזה הזוי זה חח טוב.. את תשתחררי לפני כל בני הגיל שלך :) ולפני החבר שלך חח

M o r k a

New member
כן חח דווקא יצא לי טוב

עכשיו כשהחבר התגייס אני עובדת בשתי עבודות ואני הולכת לחדר כושר... נחמד לי אני מנסה להעביר את הזמן כדי להיות עסוקה כשהוא לא פה וברור שאני אשתחרר לפניו הוא חתם קבע איזה 5 שנים אז הוא בעצם ישרת 8... חחחחחח

JOYE האחת

New member
ברוכה הבאה בובה....!!!

העיקר הגישה..תיהיי חזקה ואופטימית.. וחזקה גם בשבילו...
אל תדאגי....זאת רק ההתחלה עם הזמן תתרגילי ליציאות שלו כי לא תיהיה לך יותר מדי ברירה.. מה שכן.. תעסיקי את עצמך כמה שיותר..
... ומתוקה...בע"ה זה קטן עליכם! תעברו את זה...ותתמכי בחבר שלך..אחלה יחידה!!..חחח בהצלחה בהמשך... ותזכירי דבר אחד...לכל קושי יש סוף..ואחרי שתעברו את המכשולים האלו אין דבר יותר מתוק מזה!! בהצלחהההההההה

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifבהחלט הפורום הכי טוב :)

באמאשלי. נכנסתי לכאן סתם להסתכל לפני 11 חודשים שחבר שלי התגייס ומאז אני רק בפורום הזה חחחח שנה וחצי זה בסיס חזק לקשר ואם יש גם אהבה אז אני בטוחה שתחזיקו מעמד :) חזקו המון אחד את השניה ובהצלחה בהמשך הקשר!! ברוכה הבאה לפורום הכי טוב ברשת D:

ענבל1693

New member
הייי../images/Emo24.gif

אני ענבל בת 17 חבר שלי עוד 4 ימים בן19 (מזלטובבב)תותחן סוגר חוזר בדיוק עוד שבועיים (איזה כייף להגיד שבועים ולא 3 שבועות) וכשאני עברתי את השבוע הראשון הרגשתי הכי חרא בארץ..אבל עוברים גםאת זהה .. את תראי שתתרגלי כולנו פה בשבילך

למעלה